- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
umarım aylin beni de bilir... an ve geçmiş harika idi gelecekte olursa süper olurdu...Aylin ve serkan canim bildi nurbanu bazi konularda cok iyi ama bazi konularda bilemiyor
Baktırdım olumsuz duymak istemeyen gitmesin yanı kadın baya şok etkisi yaptı bende herşeyi bildi açıkçasıHiç bilmiyorum ama ismi çok ilginçmiş :) İstanbul da mı? fikirlerini bekleriz, umarım içine siner.
Baktırdım olumsuz duymak istemeyen gitmesin yanı kadın baya şok etkisi yaptı bende herşeyi bildi açıkçası
Malesef ayrıldıgım kişi için bi bardak su ver cennete gidiceksin deseler verme dedi düşün artık Pat pat herşeyi söyledi ama kendi hayatımla ilgili gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi şaşırdım yani 50 tl ye bakıyorHadi yaanasıl bakıyo, kaça bakıyo? sonucu olumsuza mı bağladı?
Malesef ayrıldıgım kişi için bi bardak su ver cennete gidiceksin deseler verme dedi düşün artık Pat pat herşeyi söyledi ama kendi hayatımla ilgili gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi şaşırdım yani 50 tl ye bakıyor
Malesef ayrıldıgım kişi için bi bardak su ver cennete gidiceksin deseler verme dedi düşün artık Pat pat herşeyi söyledi ama kendi hayatımla ilgili gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi şaşırdım yani 50 tl ye bakıyor
kızlar, baldankabak gibi bana da geldiler... bir yolun varda kahinvangadan, serkan tek, fama ya kadar herkese atacağım nerdeyse... tutun beni...:))) bütün param gidecek yoksa:)))
kızlar, baldankabak gibi bana da geldiler... bir yolun varda kahinvangadan, serkan tek, fama ya kadar herkese atacağım nerdeyse... tutun beni...:))) bütün param gidecek yoksa:)))
Hayırrrrrr :) bak bence onlarda her yerde olan dönme dolaplardan dönüyor da..
Eğer hiç atmadıysan ,farklı bi hesapla vanga ya at dicem, len ben kaç kere attım farklı, yine tuttu. fırıldak var kesin
Hayırrrrrr :) bak bence onlarda her yerde olan dönme dolaplardan dönüyor da..
Eğer hiç atmadıysan ,farklı bi hesapla vanga ya at dicem, len ben kaç kere attım farklı, yine tuttu. fırıldak var kesin
benim ilk falım olacak hepsine düşün...
vanga dedin ve vanga atıyoruuummmm.... attttttımmm.:)
Ama AYLİNE falan attığın hesap olmasın , hatta mümkünse aynı ıp girişli bi aygıt olmasın , hatta mobil ödeme olcaksa başka bi isim olsun :))
Ben Fama ya da Vanga derdim ilk kullanım hakkım olsaydı.Ama byv a güvenmiyorum Aylin ve İlkay dışında yani sesli bakımlar dışında..
bana gelmişlerdi:))ya daha az önce dizi + mısır patlat diyecektim,hangi ara attın :/
ohanız... ayline attığım hesabım oldu maalesef... her seferinde hesap değiştirmem zor...
Kiz aylin sana geleckte cikmadimi..bana cikiyor,cok uzak gelecek soylemiyor ama tutuyorben çok baktırmadım bir yolun var da. iki kez ayline 1 kez ilkaya bir kez da nur banu ve falcı semaya baktırmışım.:) çok da az değilmiş. onlara ilk falım olacaktı. bilirlerse ki emin ol atart beni kolay kolay bilemiyor çoğu falcı. Not: lale gül geçmiş an gelecekte bildi sadece. Aylin an ve geçmişte ağzımı açık bıraktı.
onlar dışında ohanız dediğim falcı olmadı. Bi keremde olmuştu binnaz ablada. onun zaten geleceği çıkmadı. bi de kız arkadaşının binnazda fal bakan bir kız olduğunu öğrendiğimde o bileceklerini benim çok öncesinden başkasına anlatmış olmam muhtemelen olduğundan fos çıktı yani.şimdi kimseye anlatmıyorum. hatta ayline çok şaşırmama rağmen belli etmedim bilem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?