YUHHH!!! aDETA BİR eROL taş mı bu adam, cidden o kadar kötü karakterde mi? farklı şeylerden destek aldığını hissettin mi hiç bakarken? geçmiş-an süpermiş ya..
bahçelievler dereyolunca kalıyor canım mahmutbey yolu üzeriwaawww bahçelievelerde nerde bu falcı?
Bilemedim bu kadar kötü olabilir mi dedim içimden yani hayret e düştüm numarası bu +90 (535) 935 38 05 sevda adı sizde memnun kalırsınız inşallah giderseniz sizde yazın
Yo demedi Falcı degilmi sonucta herkes gidiyor kdına sorun olmaz diye düşündümKız , numaramı verebilirsin dedi mi
ben çok baktırmadım bir yolun var da. iki kez ayline 1 kez ilkaya bir kez da nur banu ve falcı semaya baktırmışım.:) çok da az değilmiş. onlara ilk falım olacaktı. bilirlerse ki emin ol atart beni kolay kolay bilemiyor çoğu falcı. Not: lale gül geçmiş an gelecekte bildi sadece. Aylin an ve geçmişte ağzımı açık bıraktı.
onlar dışında ohanız dediğim falcı olmadı. Bi keremde olmuştu binnaz ablada. onun zaten geleceği çıkmadı. bi de kız arkadaşının binnazda fal bakan bir kız olduğunu öğrendiğimde o bileceklerini benim çok öncesinden başkasına anlatmış olmam muhtemelen olduğundan fos çıktı yani.şimdi kimseye anlatmıyorum. hatta ayline çok şaşırmama rağmen belli etmedim bilem:)
Yo demedi Falcı degilmi sonucta herkes gidiyor kdına sorun olmaz diye düşündüm
Sildim canım haklısın galiba sorarım o zaman öyle paylasırımbence sen canım numaralı mesajı sil, şimdi burayı okuyan tonlarca kişi var habersiz ararlar falan senin canın sıkılmasın
Sildim canım haklısın galiba sorarım o zaman öyle paylasırım
Evet onu silemedimbenim alıntılama da görünüyor :/
Kiz aylin sana geleckte cikmadimi..bana cikiyor,cok uzak gelecek soylemiyor ama tutuyor
ya sana baya ileriyi soylemis bana genelde onumuzdeki 1-2 ayi soyluyor,insallah cikar canimvalla bana kasım ayında mart ayını ifade etti.... umarım aylin tutar güzel şeyler söyledi bana. seviyorum onu:)
Lale en iyi tarot okuyucusu şimdiye kadar gördüğüm ki bu işi para için de yapmıyor çünkü kadın zaten çok kaliteli standatlı bir yaşam sürüyor.
Aylincik zamanına denk gelirse döker, bazen de hiç tutmaz
inşallah...ya sana baya ileriyi soylemis bana genelde onumuzdeki 1-2 ayi soyluyor,insallah cikar canim
Mrb, Lorus, yazdıklarını okuyorum da seruvene fal gönderdım demıstın sanırım, baktı mı, begendın mı? Nedense çok gönderesım var o hatuna ama emın de olamıyorum o nedenle sana akıl danışmak ıstedım, yanıtlarsan sevınırım. Iyı geceler
lale evet öyle... aylin bilmiom benim ağzımı açık bıraktı... umarım dedikleri çıkar... lale bana hiç iyi şey söylememişti o yüzden hep buruktu içim:)
Yengeç burcuydu o da benim de artık sonlara doğru pek iç açıcı değildi ama çok yerinde oldu her zaman..
Durumda Müge de iyiydi o zamanlar, gerisi fasa ve fiso
lale mi aylin mi?
Ya Lale nin çok zorluyorum zihnimi hesabımıdaki tüm falları sildiğim için çok zorluyorum çıkanı yok gibi..
Aylin hep diyorum bi falı komple çıktı, çıkma oranı bende çok daha fazla.İnşallah sana da Aylin çıkar.Lale de iyi bir falcı olarak anılır sadece
Serüveni de o kadar çok beklemezsin ,Selena gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?