Binnaz Abla

Bu arada benim geçen yıl kullandığım profil fotoğrafını tellwde süreklifal baktıran birinde görüyorum , sır bu yüzden geçen yıl onun yüzünden saçma bi tellwe falcısı gelip saçmalamıştı .

Değişse keşke çünkü eminim o foto çok yaygın bi foto değil kolay bulunacak.

Bilemedim bu kadar kötü olabilir mi dedim içimden yani hayret e düştüm numarası bu +90 (535) 935 38 05 sevda adı sizde memnun kalırsınız inşallah giderseniz sizde yazın

Kız , numaramı verebilirsin dedi mi

Lale en iyi tarot okuyucusu şimdiye kadar gördüğüm ki bu işi para için de yapmıyor çünkü kadın zaten çok kaliteli standatlı bir yaşam sürüyor.

Aylincik zamanına denk gelirse döker, bazen de hiç tutmaz

Yo demedi Falcı degilmi sonucta herkes gidiyor kdına sorun olmaz diye düşündüm

bence sen canım numaralı mesajı sil, şimdi burayı okuyan tonlarca kişi var habersiz ararlar falan senin canın sıkılmasın

Mrb, Lorus, yazdıklarını okuyorum da seruvene fal gönderdım demıstın sanırım, baktı mı, begendın mı? Nedense çok gönderesım var o hatuna ama emın de olamıyorum o nedenle sana akıl danışmak ıstedım, yanıtlarsan sevınırım. Iyı geceler

lale evet öyle... aylin bilmiom benim ağzımı açık bıraktı... umarım dedikleri çıkar... lale bana hiç iyi şey söylememişti o yüzden hep buruktu içim:)

hala gelmedi yorumu sanırım 1 hafta bekleyeceğim

lale evet öyle... aylin bilmiom benim ağzımı açık bıraktı... umarım dedikleri çıkar... lale bana hiç iyi şey söylememişti o yüzden hep buruktu içim:)

Yengeç burcuydu o da benim de artık sonlara doğru pek iç açıcı değildi ama çok yerinde oldu her zaman..

Durumda Müge de iyiydi o zamanlar, gerisi fasa ve fiso

lale mi aylin mi?

Ya Lale nin çok zorluyorum zihnimi hesabımıdaki tüm falları sildiğim için çok zorluyorum çıkanı yok gibi..

Aylin hep diyorum bi falı komple çıktı, çıkma oranı bende çok daha fazla.İnşallah sana da Aylin çıkar.Lale de iyi bir falcı olarak anılır sadece

Serüveni de o kadar çok beklemezsin ,Selena gibi değil

gelmedi hala:S kahinvinga gelecek serüven yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…