chakram'a baktıran var mı, sanal fincanı bile 50 tl. offf offf ben bu paraya 10 falcı dolaşırım
Tellwe ye gir sekerim, sanirim yeni bir uygulama bu, kacinci sirada oldugun yaziyor.
benim sıram 6 heralde bir haftasonrasıra gelir falı gelen varmı
mert reikiye kahve baktırdım. anlatıyo, anlatıyo..baya emek vermiş sağolsun arkadaş. şeker gibi bir adama benziyor
mert reikiye kahve baktırdım. anlatıyo, anlatıyo..baya emek vermiş sağolsun arkadaş. şeker gibi bir adama benziyor
Cherry ve Lale 73 dünkü takibim sonucu farkettimki tatlıcadı günde bi kişiye bakıyor.Nerdesiniz kızlaarr yaaa?
Kimdir bu adam, nerdedir Binnazablada mi?
ona bende baktırmayı düşünmüştüm, beğendin mi? anlatıyo, anlatıyo :) derken?
Bir kere kesinlikle kahve bakıyor. fincandaki figürleri yorumluyor. (yani bazılarına fincan göneriyorsunuz ama kahve bakmadığı belli)..en azından kahveye bakıyor, yalan yok...belki yorumlaması biraz fantastik gelebilir. ama düşündükçe doğruluk payının olduğu farkediliyor. osho zen tarotu, katina ile destekliyor. ben memnun kaldım, umarım sizde kalırsınız.
Ben tarot baktirdim memnun kaldim cok uzun bakiyor ve tutarli is ile ilgili bir durumum var eger dedigi gibi cikarsa super bir yorumcu
sağlığına dikkat et demişti, özellikle midene dedi. kaç gündür midem bir tuhaf. söylediğinden psikolojik mi etkilendim dicem,, yoo unutmuştum bile ne söylediğini. midemde ağrı olunca söylediği aklıma geldi :44:
Valla bence 3 gunde bir kisiye bakiyorValla bunca bekledik, bence vazgcmeyip beklemeye devam edelim derim
sağlığına dikkat et demişti, özellikle midene dedi. kaç gündür midem bir tuhaf. söylediğinden psikolojik mi etkilendim dicem,, yoo unutmuştum bile ne söylediğini. midemde ağrı olunca söylediği aklıma geldi :44:
eğer çok takıyosan genelde mideye vurur ya onu o yüzden banada söledikleri olmuştu:) o yazıyı okuya okuya harbiden mideme ağrılar girdi:))) şimdi tekrar demişsin mide ağrım başladı gibi
prenses34
mithatlan 2014 yılında hangi aylarda evlenecez?2014 de mithatın yengesi hangi aylarda şifa bulcak?duygu gülşah adsi hala mithatı rahatsız ediyolarmı?faceden yada telefonla arıyıpda rahatsız ediyolarmı mithatı?mithatlan bidaha nezaman görüşücem?msj attım ona faceni kapat yada duygu gülşahı arkadaşlık listenden sil ve engelle diye rica ettim.yapacakmı dediğimi?mithatın işleri nezaman düzene gircek?
+ Devamıprenses34
benim iş durumum ne zaman düzelecek?yeni işe nezaman gircemde maaşım artacak?mithat bana artık sadık dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?