Binnaz Abla

benim sıram 6 heralde bir haftasonrasıra gelir falı gelen varmı

Yaklaşık 2 saattir sıra durumu değişmedi.Hiç bu kadarını tahmin etmemiştim.Sana bir hafta sonra bakarsa on beş gün sonra bana sıra gelir.Acil bir durumum olsa ve öğrenmek istesem fal yalan olmuştu demekki..inşallah ta beklediğimize değer.

Cherry ve Lale 73 dünkü takibim sonucu farkettimki tatlıcadı günde bi kişiye bakıyor.Nerdesiniz kızlaarr yaaa?

mert reikiye kahve baktırdım. anlatıyo, anlatıyo. .baya emek vermiş sağolsun arkadaş. şeker gibi bir adama benziyor

ona bende baktırmayı düşünmüştüm, beğendin mi? anlatıyo, anlatıyo :) derken?

Bir kere kesinlikle kahve bakıyor. fincandaki figürleri yorumluyor. (yani bazılarına fincan göneriyorsunuz ama kahve bakmadığı belli)..en azından kahveye bakıyor, yalan yok...belki yorumlaması biraz fantastik gelebilir. ama düşündükçe doğruluk payının olduğu farkediliyor. osho zen tarotu, katina ile destekliyor. ben memnun kaldım, umarım sizde kalırsınız.

Son düzenleme:

Ben tarot baktirdim memnun kaldim cok uzun bakiyor ve tutarli is ile ilgili bir durumum var eger dedigi gibi cikarsa super bir yorumcu

Ben tarot baktirdim memnun kaldim cok uzun bakiyor ve tutarli is ile ilgili bir durumum var eger dedigi gibi cikarsa super bir yorumcu

sağlığına dikkat et demişti, özellikle midene dedi. kaç gündür midem bir tuhaf. söylediğinden psikolojik mi etkilendim dicem,, yoo unutmuştum bile ne söylediğini. midemde ağrı olunca söylediği aklıma geldi :44:

Selinax inşallah sana söylediği güzel şeyler çıksında;mide ağrını bilmesi o kadar normal ki..Çünkü falcıların hepsi olumsuzu ve önemsizi şak diye biliyor.

eğer çok takıyosan genelde mideye vurur ya onu o yüzden banada söledikleri olmuştu:) o yazıyı okuya okuya harbiden mideme ağrılar girdi:))) şimdi tekrar demişsin mide ağrım başladı gibi

eğer çok takıyosan genelde mideye vurur ya onu o yüzden banada söledikleri olmuştu:) o yazıyı okuya okuya harbiden mideme ağrılar girdi:))) şimdi tekrar demişsin mide ağrım başladı gibi

Allaha şükür eskisi gibi takmıyorum, ömrümün sonuna kadar bunalım takılacam değil ya, ne yapalım hayat devam ediyor elbet unutuyosun. midem ağrımazdıda söylediği de denk geldi diyelim

dün nesibeyle rezzan ablaya fal baktırdım.ikiside hem önceki fallarıyla aynı şeyleri söyledi hemde paraleldi dedikleri..
rezzan ablaya dünden önceki falda zaman sormuştum.bu sefer sormadan aynı zamanı verdi tekrar.
bakalım kızlar haberdar ederim siz.
melekte 5 hafta geçtikten sonra herşey peşpeşe olucak demişti.2 hafta sonra 5 hafta doluyo.

prenses34

mithatlan 2014 yılında hangi aylarda evlenecez?2014 de mithatın yengesi hangi aylarda şifa bulcak?duygu gülşah adsi hala mithatı rahatsız ediyolarmı?faceden yada telefonla arıyıpda rahatsız ediyolarmı mithatı?mithatlan bidaha nezaman görüşücem?msj attım ona faceni kapat yada duygu gülşahı arkadaşlık listenden sil ve engelle diye rica ettim.yapacakmı dediğimi?mithatın işleri nezaman düzene gircek?

+ Devamıprenses34

benim iş durumum ne zaman düzelecek?yeni işe nezaman gircemde maaşım artacak?mithat bana artık sadık dimi?

Oy ki ooyyy tatlıcadıda halâ aynı sıradayım.vay halime vaayy.

Ya sirf prenses34 ne yazmis diye tellweye giriyorum.Öyle sorular soruyorki Fal olayini yanlis anlamis

Ne diyim Allah yardimcisi olsun zira berbat bir psikolojide.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…