Ya Lale nin çok zorluyorum zihnimi hesabımıdaki tüm falları sildiğim için çok zorluyorum çıkanı yok gibi..
Aylin hep diyorum bi falı komple çıktı, çıkma oranı bende çok daha fazla.İnşallah sana da Aylin çıkar.Lale de iyi bir falcı olarak anılır sadece
Serüveni de o kadar çok beklemezsin ,Selena gibi değil
kızlar, baldankabak gibi bana da geldiler... bir yolun varda kahinvangadan, serkan tek, fama ya kadar herkese atacağım nerdeyse... tutun beni...:))) bütün param gidecek yoksa:)))
Ayne kahve falını naira sumana ve kahinvangaya yolladım ikisi de zıt yorumlar yaptılar...
Ahaha atma kiz atma. Bana geliyorlar da yazip olcup bicip atiyorum. Neden ? Cunku issizim su an. Atma sende cok :) bana falci sema bildi a dostlar. O yuzden indirimde su atacagim. Ama ani merak edenlere katinasini oneririm. Anı bosver gelecek derseniz su fali.
Kiz sema bu reklama bana indirim yapman lazim ama nerde sizde o dusunce
Dardayim semacim hadi yuzde 50 indirime gir de bir fal paslayayim be
Binnaz Sema mı bir yolun varda ki falcı Sema mı?
kahinvanga öyle bir yazmış ki... işte gelemeyecek o.. sen takılı kalmışsın. sen hayatını değiştirebilirsin. ilişki anlamında şansın yok. işte onun hayatında birisi var. sen ona takılı kalmış demesinden başka bir şey yazmamış.
Binnaz Sema mı bir yolun varda ki falcı Sema mı?
kahinvanga öyle bir yazmış ki... işte gelemeyecek o.. sen takılı kalmışsın. sen hayatını değiştirebilirsin. ilişki anlamında şansın yok. işte onun hayatında birisi var. sen ona takılı kalmış demesinden başka bir şey yazmamış.
Andan hic bahsetmemis kiaaa ben de negatif değildir diye düşünüyordum vanga için. bana da arada bi kız var dedi gerçi ama geri kalanı çok pozitifti, pembeci geldi. ve de anı tam olarak bilemesem de, o sana dönücek eminim gibi bir şeyler dedi. geçmişte iyi değildi ama bende, beğenmemiştim pek falı. sende anda nasıldı?
O bana hic bakamamisti. O kadinin bendeki fali igrencti. Zaten bende cikan falciyi opecem omur boyu falcim ilan edecegim:)Bir yolun var sema.
O bana hic bakamamisti. O kadinin bendeki fali igrencti. Zaten bende cikan falciyi opecem omur boyu falcim ilan edecegim:)
Andan hic bahsetmemis ki
Sımdı aklıma takılan bır tek seruven var. O da acaba eskılerden "kalbıtemız"mı dıye dusundum ama sanmıyorum. Kalbıtemızın boyle kıtap vs. falları yoktu ama hıc de begenmemıstım onun falını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?