Binnaz Abla

Kahinvanga benimle ilgisi olmayan bir sürü yorum yapmış. İğrenç bi fal ya hani göstersem sana... İadesini istedim tabiki...

Ayne kahve falını naira sumana ve kahinvangaya yolladım ikisi de zıt yorumlar yaptılar...

kızlar, baldankabak gibi bana da geldiler... bir yolun varda kahinvangadan, serkan tek, fama ya kadar herkese atacağım nerdeyse... tutun beni...:))) bütün param gidecek yoksa:)))

Ahaha atma kiz atma. Bana geliyorlar da yazip olcup bicip atiyorum. Neden ? Cunku issizim su an. Atma sende cok :) bana falci sema bildi a dostlar. O yuzden indirimde su atacagim. Ama ani merak edenlere katinasini oneririm. Anı bosver gelecek derseniz su fali.

Kiz sema bu reklama bana indirim yapman lazim ama nerde sizde o dusunce

Dardayim semacim hadi yuzde 50 indirime gir de bir fal paslayayim be

Ayne kahve falını naira sumana ve kahinvangaya yolladım ikisi de zıt yorumlar yaptılar...

Naira cok pembeydi ya, gerci ilk ciktiginda atmistik bir forumcak o zamanlarindan bahsediyorum. Dedikleri cikmadi. Ama simdilerde pek populer bugun 8 fal aldi hatun

Binnaz Sema mı bir yolun varda ki falcı Sema mı?

kahinvanga öyle bir yazmış ki... işte gelemeyecek o.. sen takılı kalmışsın. sen hayatını değiştirebilirsin. ilişki anlamında şansın yok. işte onun hayatında birisi var. sen ona takılı kalmış demesinden başka bir şey yazmamış.

aaa ben de negatif değildir diye düşünüyordum vanga için. bana da arada bi kız var dedi gerçi ama geri kalanı çok pozitifti, pembeci geldi. ve de anı tam olarak bilemesem de, o sana dönücek eminim gibi bir şeyler dedi. geçmişte iyi değildi ama bende, beğenmemiştim pek falı. sende anda nasıldı?

Kizlar hepinizin duasina cok ihtiyacim var:-(

Bir yolun var sema.

Andan hic bahsetmemis ki

Selenadan falım neredeyse 2 hafta sonra yılın son günü geldi. Dedikleriniz doğru kızlar ki Selena da falda yazmıştı, ben olmuşla olacagı yani zamanları bazen kaçırıyorum diye. Benim geçen yaz yaşadıklarımı bilmiş ama gelecekte olabilirmiş gibi ama zaman vermemiş. Mesela maddi anlamda zorluk yasayacagını görüyorum demiş ki ben o zorluğu geçen yıl kardeşimin düğün arefesinde yasadım ama su anki zaman ise tam düzlüğe çıkma zamanım, 1-2 aylık daha o da çok sıkmayacak pürüzüm kaldı. Eski erkek arkadaşım için "kaderinde var diyemem ama sen ona bir iyilik yapacaksın sonra bundan cesaret alıp barışacaksınız" demiş evet barıştık ama bana iyilik eden oydu geçen yıl buna binaen barıştık ama 2 arkadas gıbı, otesı yok, yanı yolda artık karsılassak selam verıp gecıyoruz o kadar. Hani çok da "vay anasını" demedim fala ama eli yüzü düzgün bir faldı ama kesınlıkle.

Bir de Selenada sunu fark ettım kesınlıkle kartlara gore yorum yapmıyor hatta kartlara bıle bakmıyor. Cunku ben tarot atmıştım ve kartlarım çok olumluydu. Yanı sıradan bır kart okuyucu ooo hersey gul gulıstan olacak dıyebılırdı kı ben olsam o kartları oyle yorumlardım.

Ben gercı bu fal ısıne çooook uzun ara vermıstım bır donem delı gıbı her onune gelen falcıya baktırırdım. Eskı tellwe fallarıma bakıyorum da bana en yakın bılen bir Eyifer'miş ki o da ilişki durumunu hiç tutturamamış, biraz beyazperi diye bir falcıymış bir de ceylannn diye bir falcı anı anlatırken ve durum analızınde yuh dedırtecek cınstenmış.

O nedenle 2-3 yıl aradan sonra kasımda Eyıfere yıne fal attım, bu arada onun tarotu kahveden daha ıyıdır. Ilışkı durumunu yıne tutturamamış ama ocak-şubat gibi mıraslık ışlerınız olacak ve sen ugrasacaksın demış, daha o gece bu konu konusuldu evde, agzım açık kaldı ve dun yıne aynı muhabbet vardı. Ha bu iş ocak-subatta olmazda baharda olur ama olacak bu yıl.

Daha sonra Byzmelek adlı falcıya net soru sorarak tarot gönderdım, soylemedığım, Selenanın bıle soylemedıgı bır seyı bılmış ve aralığın basında bana 4 aylık bır sure vermıstı ılıskı durumu ıcın. Bakalım. Sonra hazır vıpken su atayım dedım hatuna soru sormadım ama o fal karısıktı emın olamadım benle alakası olmayan ama sankı karsı tarafla alakalı olabılırmış gıbı bır faldı o nedenle kararsız kaldım...Beklemedeyım

Sımdı aklıma takılan bır tek seruven var. O da acaba eskılerden "kalbıtemız"mı dıye dusundum ama sanmıyorum. Kalbıtemızın boyle kıtap vs. falları yoktu ama hıc de begenmemıstım onun falını.

geldi falı baktırmalısın. gelecek benim için çok üzücü olsa da an ve geçmiş konusunda çok iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…