Binnaz Abla

arkadaşlar merhabalar. nasılsınız? doğrusu birkaç senedir benim de falla ilgili çok anım oldu ama gelin görün ki şu yorumlara katılabilmek için sırf üye oldum siteye. özellikle şunu soracaktım: sevgi duman artık neden online olmuyor? size şuana kadar en isabetli yorum yapan bu iki kişiyi şahsi tecrübemle söylemek isterim. birincisi sevgi duman. bazı şeyleri ciddi manada bildi. dakikada bir onun falına bakıp duruyorum. en önemli kısmı bilemedi ama sanırım. yani falın çok yanı tutuyor ama evleneceğim kişi kısmı pek tutmuyor. şimdi biri var ama benle ilgilenip ilgilenmediği pek kesin değil. ve mesleği sevgi dumanın dediği gibi değil. verdiği tarih geçti gibi ben genede belki olur diye bekliyorum. ikinci kişi de biryolunvar'dan güneş isimli falcı. o da çok güzel bakıyo ama o da hiç online olmuyor. bende en çok bu kişiler tutturdu. tellwede de biraz iyi yorumlar yapanlar vardı ama onların bir kısmının yanında hep uzakta yazıyor. bir daha gelmediler. tellwe'de mesela ilk yorumları çok güzel olan sonradan beğenmediğim falcılardan: kiraze12 ve naelierte var. ama dediğim gibi genelde bunların falları çok güzeldi. ben çok baktırdıkça mı tutmaz oldu bilemiyorum tam. kiraze12 çok sempatik biri, insanlığı yeter, varsın tutmasın da demek istiyorum. işte benim anılarım en kısa ve olumlu şekliyle böyle. olumsuz anılarım da var tabii onlara girecek keyifsizlikte değilim bugün.

bu arada anmadığım başka isimleri de unuttum. tellweden seruven ve kehanettin'i de beğenmiştim. bir de son zamanlarda: algı. inşallah işinize yarar. ama sevgi duman neden online olmuyor bilen varsa söylese sevinirim :)

arkadaşlar biryolunvar'da aylin, fama ve kahinvanga aynı saatlerde offline olup yine aynı an online oldular. şu an dikkatimi çekti.. :/

ama zannetmiom hepsinin aynı kişi olduğunu kahinvanganın bana yaptığı yorum nerde aylin nerde? tesadüf olmuştur.

evet belki de.. ama dikkat çekince insan bi noluyor yahu diyor.. sana hangisi daha iyi bildi?

şöyle söyleyeyim dün kahinvangaya attım fal basbaya havaya gitti fal. yazdığı şeyler; ben takıntılıymışım şekerim ve şanssızmışım şekerim ancak ben istersem hayatım değişirmiş şekerim. o geri dönemeyecekmiş şekerim.ben istersem hayatım değişecekmiş şekerim. değişim bana iyi gelecekmiş şekerim. ben onunla karşılaşacakmış ve hayatına baktığını görünce unutacakmışım bu da beni baya değiştirecekmiş şekerim.

Allah aşkına ya böyle fal mı olur? Serüvende çok iyi ifade etmedi durumu ancak kadın basbaya döktürmüş... işte onun hayatında ailede kayıp olmuş vs.vs. vs. ki söylediklerinin hepsi doğru idi.

Aylin gelecek için aslında çok daha olumlu konuştu. Ve neden ayrıldığımızı basbaya üstüne basa basa anlattı bana. ben ayrıldım çünkü:) karışık durumlar var karışık olaylar oldu o yüzden ben ayrıldım. ama geri dönecek kişi ben değilim o gibi bir durumda var:) Aylin bu durumu o kadar iyi anlatmıştı ki.. ağzım açık kalmıştı tek kelime ifade etmedim durumla ilgili... bu durumu ben ifade etmeden(tüyo vermeden) anlatan hem online hemde reelde insan olmamıştı aylinle tanışana kadar.

Aylin bana güzel şeyler söyledi.. ocak,şubat, mart konusunda tarihleri var henüz gelmedi... serüven daha uzun süreli tarihler vermiş... ikisi de güzel... olacak mı bilmiyorum ama en azından düzgünce fal baktırmak istiyorsan ikisi de iyi...

aylin'e ne baktırmıştın? bir de serüven kitap falında karşı tarafla ilgili ekstra detay veriyor yani di mi?

Sanırım üyelerden Gollom yazmıştı, aylin, fama,bilgehatun, meryem (kım, hangı meryem bılmıyorum) aynı kısı dıye kı bunu bırkac kez demıstı

Mesela benım de telwede dıkkatımı ceken Bılgehatun ıle Efsunhatun hep aynı anda onlıne oluyor ve bır de maça kızı sinek valesi ile venusunkızı ki bu ıkısının aynı kısı olduğu daha önce forumda soylenmıstı. Ask3 ıle portakal3 de aynı kısı.

Sanırım üyelerden Gollom yazmıştı, aylin, fama,bilgehatun, meryem (kım, hangı meryem bılmıyorum) aynı kısı dıye kı bunu bırkac kez demıstı

bu ''yapması olacak, etmesi olacak'' gibi bozuk ötesi kalıpları sadece bu online falcılarda gördüm zaten ben ve 2-3 falcı aynı kalıbı gayet kullanabiliyor fallarında. yani gerçek hayatta bunlar kim ki acaba böyle bozuk türkçeyle konuşuyorlar? yabancı asıllı falanlar mı acaba, merak uyandırıcı..

aylin'e ne baktırmıştın? bir de serüven kitap falında karşı tarafla ilgili ekstra detay veriyor yani di mi?

Ayline kahve baktirdim ama su falina baktiracagim maasimi alinca...

Seruvende evet isim cisim vs. Veriyorsun detay. Ama nokta atislari verdigin detayla cok zor bilenebilecek seyler..

Ben semayi sevemedim

Sema-Vanga falları nasıldı peki sende, benzer miydi, geçen yıldan beri onların ilişkisini çözemedik de Fama da var bunların içinde tabi.Ama Vanga şekerimli ağız da değişti sonradan sonraya da..

Sema-Vanga falları nasıldı peki sende, benzer miydi, geçen yıldan beri onların ilişkisini çözemedik de Fama da var bunların içinde tabi.Ama Vanga şekerimli ağız da değişti sonradan sonraya da..

Vangayi hic tavsiye etmem falci senanin eski falini okudum bende ikisi de geri donmeyecegini soyluyor ancak falci sema ayrintilar vermis. Vanga ayni cumlelerin tekrarlamis zaten topu topu bir paragraf yaziyorsun... Sema yeni birisi demis mart mayis arasinda ama vanga da hic yeni birisi yok. Oyle bir sekilde yazmis ki sadece ben degistirecegim hayatimi ve ben bunu degistirirken ortada baska birisi falan olmayacak sadece degisecek hayatim. Ama ne degisecek belli degil vangada... O kadar inanilmaz sacma bir faldi ki...sema yaninda daha iyiydi...

Bence vanga semaya danismis gibi... İkisi de ayni tarz yolda ifade etmisler fallarini ama vangada detay yok sema tabi 30 tl detayi var... Ben gecmis sema falini silmemistim kizlar fallari silin... Resminu cekip silin...

Seruvene soru sormak gerekıyor mu kıtap falı ıcın. Bazıları fal bakmak ıcın soru ıstıyor cunku

Fal silmek çözüm değil, paslaşmaları çok kolay olur eğer öyle bir durumları varsa kaldı ki arkadaşın da dediği gibi sistem her şeyi depoluyor.

Vanga ağız değiştiği gibi, birinin yan taşı olabilir .. ne zamandır 15 tl olması da düşündürücü. benim fal olayı bitti zaten online olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…