Binnaz Abla

REELDE VE SANALDA O KADAR ÇOK FALCI DENEDİMKİ BU BENDE HASTALIK GİBİ BİR ŞEY İSTERSENİZ SİZ SORUN BEN SÖYLEYEYİM EVET AYLİNİN SÖYLEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY GERÇEKLEŞTİ
Hüma bak nasıl?

Kızlar ayline fal attım nasıl cıkıyormu falları gene fallarada dadandım

kahve baktırdım ben bikaç gün önce. durum analizlerı ıyıydı bence. 13 23 ocak arasıda tarih verdi bakalım cıkıcak mı
Bende baktırdım nokta atısları var ama 50 liraya 7 dakka bakılmaz yani duygusal konuyun 1 dakikaya sıgdırmıs zaten arada kaldım

Kızlar günaydın. Hangi topicdesiniz yahu bulamıyorum artık sizi :))

ben de attım geçmiş falan çok bahsetmediği için bilmiyorum tutturdu mu tutturmadı mı ama 5 dakikaydı fal toplam çok kısa değil mi :S
Banada çok kısa geldi çelişkili bakmıs bi yeni biri diyor bi eski diyor onunda kafası karısmıs sanırım :))

Bir yolun var da SU YAMAN adlı bı yorumcu var hem su hem tarot attım begendım ama negatıflıkde demış baktırıpta memlun olan varmı yada cıkmadı dıyen??

Seruvenden az once falım geldi. ÇOOK tesekkur ederim Lorus. Kesinlikle pembe bir fal değildi ama durumu benim gözümden gören birvi veya onu tanıyan biri ancak bu denli güzel anlatabilirdi. Bir de seruvenın verdıgı tarihi, byzmelek ve geçenlerde Almanya'dan bize gelen bir misafirimiz kahve falında söylemişti ki o da müthiş fal bakıyordu. Bir de şunun altını çizeyim gelecek konusunda byzmelek ile aynı doğrultuda yorum yapmış ki byzmelek ilk tarot bakmıştı ağzım açık kalmıştı.2. attığım fal su falıydı. .Su falı bana karışık gelmıstı emın olamamıstım benden çok eger bırseyler olabılırse karsı taraf anca boyle anlatılırdı dıye dusunmustum kı o nedenle bana uymadgı halde eksı puan vermedım puanlamadım falı. Seruvenın gönderdıgı falı gorunce hıslerımın yanlıs olmadgını anladım. Tarotta genel bır soru sormustum su falında sormadım, belkı de o nedenle karsı tarafı benmıs gıbı hıssettı. Bahsettıgım bu 2 falcıyı çok begendım. Burada önerileriyle yol gösteren herkese teşekkur ederım, sagolun kızlar.

Bir yolun var da SU YAMAN adlı bı yorumcu var hem su hem tarot attım begendım ama negatıflıkde demış baktırıpta memlun olan varmı yada cıkmadı dıyen??
Yok canım, dönmez dediği adam döndü. Çok emin kendinden de tırt yani, ha benim işim yürüdümü, sürüncemede. Ama dönüş mönüş yok dedi,, adam peşimde dolanıyor yani.

Byz melek nerde bakiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…