Binnaz Abla

Byz melek nerde bakiyo?
Loruscuğum byzmelek telwede bakıyor. Önceden de dediğim gibi bırkaç senelık fal arasından sonra kı o arada da elım sureklı telwedeydı, kım var kım yok bakıyordum, bır de sıstemde 2-3 yıldır duran 8 kredımle de o an sıstemde olmayan herhangı bır falcının sayfasından sureklı tarot kartları cekıp-sılıyordum bır nevı eglence nıyetıne. Dusun eskıden her onune gelene fal atan benım o 8 kredım pek kıymetlıydı kımseye fal atmaya kıyamıyordum:)

Fal orucumu kasımda once eyıferle bozdum sonra da Byzmelek ve bır ara,ara ara telweye gelen falcınur dıye bır falcı ıcın kredı aldım. Falcınura fal atmadım, ne bıleyım fena halde psıkokapata sarmıs durumdayım.Her yenı gelen falcı ıcın, bu yenı falcı acaba kım, eskılerden mı dıye?

Ama byzmelek bana cok guven verdı hatta sayfasında 15 yıllık deneyımımle aranızdayım yazısını gorunce acaba Selenanın kızımı dedım. Cunku Selena bır yazısında kızının da kendı gıbı hıslı oldugunu soylemıstı ama sormadım ona. Yıne de bu dusunce de,,ona fal atmama neden oldu.

Byzmeleke ılk,soru sorarak tarot gonderdım. Kart okumuyor kesınlıkle, çunku çok net ve dogru cvplar vermıstı, kartlarla alakısız olarak. Sormadgm can alıcı seylerı bılmıstı.2. falı da su falı olarak gonderdım (hazır vıpken) ve soru sormadım. Karışık geldı,benle alakası yoktu ama mantıklı dusunursem 2. falda dedıklerını benım degılde karsı tarafın yasama ıhtımalı çok daha yuksek oldugu ıcın 1 puan vermek yerıne oy vermedım. Nedenını de soyledım ona. Ama az once Seruvenın falı Byzmelekın 2 falının ozetı gıbı oldugu ıcın ve aynı tarıhlerı verdıklerı ıcın sıte yonetımıne durumu bıldırıp puanımı 5 yıldız yapmalarını ıstedım.

Çıkar cıkmaz bılmem ama yıllarca kazık yıye yıye en sonunda fal profesyonelı olan bırı olarak:) en begendıgım 1 nolu falım byzmelekın tarotu, 2 nolusu seruvenın kıtap falı dıyebılırım cok cok net. Ben yanıtlarımı aldım o nedenle fal krızım gectı yıne. Yıne uzun bır ara verırım dıye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Son olarak sunu da ekleyeyım profıl resımlerıne bakınca sanırım byzmelek ıle mayer aynı kısıler telwede

Promarcığım sen mayere de mı baktırdın? Ne bıleyım, profıllerındekı resımlerdekı yuz hatları, saç bıçımlerı çok benzıyordu. Elbettekı yanılmıs olabılırm, uyardgın ıcın tesekkurler,

kızlar serkan tekin söyledıgı cıkıyor dıyenler ne falı atıyorsunuz bende şimdi gondericem de ?

yada şöyle sorıyım ilkaya mı atsam serkan teke mi kızlar ?

İlkay- kahve ya da katina farketmez ben de hep çok başarılı, net ve dobra olmuştur.Serkan ı kendi adıma vasat buldum . İlkay Selena,Saraylı,Venüs Nesibe gibi benim için en önemli isimlerden..

İlkay- kahve ya da katina farketmez ben de hep çok başarılı, net ve dobra olmuştur.Serkan ı kendi adıma vasat buldum . İlkay Selena,Saraylı,Venüs Nesibe gibi benim için en önemli isimlerden..
tesekkur ederım, peki o zaman şöyle sorayım içlerinde selena hariç en cok kım iyi, kimi önerirsin şuan baktırmam içim?
selena hariç dedim cunku cok sıra var ve bekletıyor ben bugun bakılmasını istiyorum.

Bunun önersini yapamam ama ben de çıkan olarak da tutan olarak da ucundan kıyısından yakalayan olarak da bunlar bi de aylin ile Fama var onlarca baktırdığım için de..

Bunun önersini yapamam ama ben de çıkan olarak da tutan olarak da ucundan kıyısından yakalayan olarak da bunlar bi de aylin ile Fama var onlarca baktırdığım için de..
famayla aylıne bende baktırdım famayı hiç begenmedım.
aylini tam tersi cok begendım. ben bugun ilkayı deniyim :) digerlerine de kahve mı atıyordun saraylı v.s..

famayla aylıne bende baktırdım famayı hiç begenmedım.
aylini tam tersi cok begendım. ben bugun ilkayı deniyim :) digerlerine de kahve mı atıyordun saraylı v.s..

İlkay a genelde kahve Saraylıya da ,Venüs e kart, Aylin e kahve hep bi kez de katina, Selena elbette su :)

İlkay ı denersen fikrini yazsana , ben onun gerçek ve tutarlı yorumunu seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…