Kahvesi mi iyi tarottu mu?
ben attıgımda tarot atmstmBilmiyorum ki hiç baktırmadım :)), Tellwede görmüştüm ama nasıldır hiç bilmiyorum ,iyiymiş mi?
ben attıgımda tarot atmstm
yok sadece kendi adımı dogum tarihimi karsıdaki kisinin adı dogum tarihini vermstm.kart okumuyo cnm.hislerine gore yorumluyoNasıldı peki, aurıntı veriyor mu kart mı okuyor, sen sorunu nasıl sordun falan..
Loruscuğum byzmelek telwede bakıyor. Önceden de dediğim gibi bırkaç senelık fal arasından sonra kı o arada da elım sureklı telwedeydı, kım var kım yok bakıyordum, bır de sıstemde 2-3 yıldır duran 8 kredımle de o an sıstemde olmayan herhangı bır falcının sayfasından sureklı tarot kartları cekıp-sılıyordum bır nevı eglence nıyetıne. Dusun eskıden her onune gelene fal atan benım o 8 kredım pek kıymetlıydı kımseye fal atmaya kıyamıyordum:)Byz melek nerde bakiyo?
cnm mayer cok kötü bakmstı o deildirSon olarak sunu da ekleyeyım profıl resımlerıne bakınca sanırım byzmelek ıle mayer aynı kısıler telwede
rica ederim cnmPromarcığım sen mayere de mı baktırdın? Ne bıleyım, profıllerındekı resımlerdekı yuz hatları, saç bıçımlerı çok benzıyordu. Elbettekı yanılmıs olabılırm, uyardgın ıcın tesekkurler,
Kızlar falsepeti ada yıldız nasıl çıkan var mı ?
Hayır iğrençti verdiğim paraya yazıkçıkmasını mı istiyorsun? her yere sık aralıklarla yazıyorsun
yada şöyle sorıyım ilkaya mı atsam serkan teke mi kızlar ?
tesekkur ederım, peki o zaman şöyle sorayım içlerinde selena hariç en cok kım iyi, kimi önerirsin şuan baktırmam içim?İlkay- kahve ya da katina farketmez ben de hep çok başarılı, net ve dobra olmuştur.Serkan ı kendi adıma vasat buldum . İlkay Selena,Saraylı,Venüs Nesibe gibi benim için en önemli isimlerden..
tesekkur ederım, peki o zaman şöyle sorayım içlerinde selena hariç en cok kım iyi, kimi önerirsin şuan baktırmam içim?
selena hariç dedim cunku cok sıra var ve bekletıyor ben bugun bakılmasını istiyorum.
famayla aylıne bende baktırdım famayı hiç begenmedım.Bunun önersini yapamam ama ben de çıkan olarak da tutan olarak da ucundan kıyısından yakalayan olarak da bunlar bi de aylin ile Fama var onlarca baktırdığım için de..
famayla aylıne bende baktırdım famayı hiç begenmedım.
aylini tam tersi cok begendım. ben bugun ilkayı deniyim :) digerlerine de kahve mı atıyordun saraylı v.s..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?