Binnaz Abla

İlkay a genelde kahve Saraylıya da ,Venüs e kart, Aylin e kahve hep bi kez de katina, Selena elbette su :)

İlkay ı denersen fikrini yazsana , ben onun gerçek ve tutarlı yorumunu seviyorum.
ya ilkaya dün bakmıstım 5 kişi vardı bugunde baktım 5 kişi var ve online değil. sureklı girmıyor sanırım? simdi diglerine bakıyorum saraylıya falan

ya ilkaya dün bakmıstım 5 kişi vardı bugunde baktım 5 kişi var ve online değil. sureklı girmıyor sanırım? simdi diglerine bakıyorum saraylıya falan

Saraylı uzun süredir online bakmıyor ama, bi ara mail ile bakıyordu artık bakıyor mu bilmiyorum

Saraylı uzun süredir online bakmıyor ama, bi ara mail ile bakıyordu artık bakıyor mu bilmiyorum
evet ya bende bulamadım tellwe de onu. mail adresi var mı ? yazayım.
falsepetine de üye oldum bi turlu onay kodu gelmıyor baktıramıyorum :)
allahtan bi fal baktırayım dedim :)

Çok fazla açılma naçizhane, sonra çok kötü boğuyo bu fal illeti her anlamda :)

Çok fazla açılma naçizhane, sonra çok kötü boğuyo bu fal illeti her anlamda :)
venüs bir sure ara vermıs.
nesibe de 6 kişi var. nesibeye atsam cok uzun sure sınra mı bakıyor bilgin var mı? suan onlıne ve falda gorunuyor

venüs bir sure ara vermıs.
nesibe de 6 kişi var. nesibeye atsam cok uzun sure sınra mı bakıyor bilgin var mı? suan onlıne ve falda gorunuyor

6 7 kişiyi sırayla değil, toplu yorumlayıp gönderiyo bi gün içinde geliyor :)

bende falsepetinde yıllardır üyeyim bir aydır fal baktıramıyorum defalarca siteye yazdım yenileme yaptıklarını vs dediler ama yinede baktıramadım sonunda vazgeçtim bende bilgiler kısmı açılmıyor

bende falsepetinde yıllardır üyeyim bir aydır fal baktıramıyorum defalarca siteye yazdım yenileme yaptıklarını vs dediler ama yinede baktıramadım sonunda vazgeçtim bende bilgiler kısmı açılmıyor
benım sımdı geldı onay maili

Kızlar reelde yigit mi hande mi ikisine de onceden baktirdim ama bugün birine baktirmak istiyorum. baktiranlardan olumlu olumsuz yorum alabilir miyim

Kızlar reelde yigit mi hande mi ikisine de onceden baktirdim ama bugün birine baktirmak istiyorum. baktiranlardan olumlu olumsuz yorum alabilir miyim

hande kilit idi baya randevu olarak, ara bir sor derim
hande efsane bunu çok net söylüyorum, benim olasık vermediğim bir şey oluyor şu an şaşkınlıkla izliyorum

Yok canım, dönmez dediği adam döndü. Çok emin kendinden de tırt yani, ha benim işim yürüdümü, sürüncemede. Ama dönüş mönüş yok dedi,, adam peşimde dolanıyor yani.
Ne falı baktırdın canım? Ay bana donecek ama sevgılı olmayacaksınız dedı şimdi dönmicekmi yani;( yada dönücek ve sevgılımı olucaz ay cokda ınanmıştım kadına( su, tarot, katına attım 3 undede duygu durumunu super anlatmıştı hüma bal ıyı dıyorum bırısı cıkıyo yok cıkmadı dıyo,yıkılıyorum,anna dıyorum yok bırı cıkıyo sallıyo dıyo bılemedım artık aslına bakacak olursak ıyı falcı yok bundan bu cıkıyo( neyse ınsallah gonlune gore olur senınde..

Ya bu Su yaman birine daha dönecek demiş adam başka biriyle mi çıkmış ne burda okudum gene. Bana çıkmadı valla. Hüma tırt ya, fal gibi değil de hikaye gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…