serkana bende baktırdım şubat ıcın tarih verdı. verdıgı tarihte mı cıktı sana ?Serkan, aylin biryolun varda. Gizem hayun falalemde
Loruscuğum byzmelek telwede bakıyor. Önceden de dediğim gibi bırkaç senelık fal arasından sonra kı o arada da elım sureklı telwedeydı, kım var kım yok bakıyordum, bır de sıstemde 2-3 yıldır duran 8 kredımle de o an sıstemde olmayan herhangı bır falcının sayfasından sureklı tarot kartları cekıp-sılıyordum bır nevı eglence nıyetıne. Dusun eskıden her onune gelene fal atan benım o 8 kredım pek kıymetlıydı kımseye fal atmaya kıyamıyordum:)
Fal orucumu kasımda once eyıferle bozdum sonra da Byzmelek ve bır ara,ara ara telweye gelen falcınur dıye bır falcı ıcın kredı aldım. Falcınura fal atmadım, ne bıleyım fena halde psıkokapata sarmıs durumdayım.Her yenı gelen falcı ıcın, bu yenı falcı acaba kım, eskılerden mı dıye?
Ama byzmelek bana cok guven verdı hatta sayfasında 15 yıllık deneyımımle aranızdayım yazısını gorunce acaba Selenanın kızımı dedım. Cunku Selena bır yazısında kızının da kendı gıbı hıslı oldugunu soylemıstı ama sormadım ona. Yıne de bu dusunce de,,ona fal atmama neden oldu.
Byzmeleke ılk,soru sorarak tarot gonderdım. Kart okumuyor kesınlıkle, çunku çok net ve dogru cvplar vermıstı, kartlarla alakısız olarak. Sormadgm can alıcı seylerı bılmıstı.2. falı da su falı olarak gonderdım (hazır vıpken) ve soru sormadım. Karışık geldı,benle alakası yoktu ama mantıklı dusunursem 2. falda dedıklerını benım degılde karsı tarafın yasama ıhtımalı çok daha yuksek oldugu ıcın 1 puan vermek yerıne oy vermedım. Nedenını de soyledım ona. Ama az once Seruvenın falı Byzmelekın 2 falının ozetı gıbı oldugu ıcın ve aynı tarıhlerı verdıklerı ıcın sıte yonetımıne durumu bıldırıp puanımı 5 yıldız yapmalarını ıstedım.
Çıkar cıkmaz bılmem ama yıllarca kazık yıye yıye en sonunda fal profesyonelı olan bırı olarak:) en begendıgım 1 nolu falım byzmelekın tarotu, 2 nolusu seruvenın kıtap falı dıyebılırım cok cok net. Ben yanıtlarımı aldım o nedenle fal krızım gectı yıne. Yıne uzun bır ara verırım dıye dusunuyorum.
Bu hande kimdir kimlerdendir telefonda mi bakiyo canimhande kilit idi baya randevu olarak, ara bir sor derim
hande efsane bunu çok net söylüyorum, benim olasık vermediğim bir şey oluyor şu an şaşkınlıkla izliyorum
Cok teşekkür ederim cok sagolSerkan, aylin biryolun varda. Gizem hayun falalemde
istanbulda beşiktaş mi cafe'de yüz yüze bakıyor, istanbul falcılar topiğinde ismi bol bol geçiyor zaten.Bu hande kimdir kimlerdendir telefonda mi bakiyo canim
Loruscugum, eger bırsey hıssetmedıyse atmak,uydurmak yerıne ıade etmesı daha ıyı olmuş. Ama seruven konusundakı onerın ıcın ben cok tesekkur ederım sana. Sayende cok memnun kaldım. Aslında çoktandır göndermek ıstedgım falcılardandı seruven ama eskılerden kalbıtemız olabılır dıye elım gıtmıyordu gondermeye. Çok eskıden telwede kalbıtemız dıye bır falcı vardı o da yaşlıca bır bayandı ama ben falını begenmemıstım. Ama seruvenın falına bakınca onunla uzaktan yakından alakası olmadgıbnı anladım. Tekrar tesekkur ederım tatlımByz meleke tarot attım bende. Bir şey çıkmamış diye iade etmiş... Anlamadım ben bu işi sanırım bana bakmak istemedi...
iki kez yüzyüze bir kezde handeye telden baktırdım anda iyi gerisi boşBu hande kimdir kimlerdendir telefonda mi bakiyo canim
Tamm saol canimiki kez yüzyüze bir kezde handeye telden baktırdım anda iyi gerisi boş
Serüven'in dedikleri falda söylediği zamanlarda mı gerçekleşti peki? Yoksa gecikmeli olarak mı çıktı?Kızlar serüvene kitap falı baktırmıstım 9 ay önce bugün falları kontrol ederken dediklerinin çıktıgını farkettim yani yok olmaz fln demiştim aynen dedigi gibi gelişti hepsi bilginiz olsun
Bana iki günde geldiseruven ortalama ne kadar surede yorumluyor kızlar
Ben kahve atmıstım. bekletmemıstı benı hıcBu byzmelek e ne attiniz kizlar. Katina tarot ? Bir de ne kadar surede bakiyor ?
Ben kahve atmıstım. bekletmemıstı benı hıc
1 ay erken oldu canım serüven ağustos dedi olay temmuz da olduSerüven'in dedikleri falda söylediği zamanlarda mı gerçekleşti peki? Yoksa gecikmeli olarak mı çıktı?
bana olumlu konustu ama pembe tablo dıyemem. aslında ben galıba bıraz kolay begenıyorum :)Memnun kaldiniz mi ? Pembe tablocu olmasin da olumsuzu da soyluyordur insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?