Binnaz Abla

Byz meleke tarot attım bende. Bir şey çıkmamış diye iade etmiş... Anlamadım ben bu işi sanırım bana bakmak istemedi...

hande kilit idi baya randevu olarak, ara bir sor derim
hande efsane bunu çok net söylüyorum, benim olasık vermediğim bir şey oluyor şu an şaşkınlıkla izliyorum
Bu hande kimdir kimlerdendir telefonda mi bakiyo canim

Byz meleke tarot attım bende. Bir şey çıkmamış diye iade etmiş... Anlamadım ben bu işi sanırım bana bakmak istemedi...
Loruscugum, eger bırsey hıssetmedıyse atmak,uydurmak yerıne ıade etmesı daha ıyı olmuş. Ama seruven konusundakı onerın ıcın ben cok tesekkur ederım sana. Sayende cok memnun kaldım. Aslında çoktandır göndermek ıstedgım falcılardandı seruven ama eskılerden kalbıtemız olabılır dıye elım gıtmıyordu gondermeye. Çok eskıden telwede kalbıtemız dıye bır falcı vardı o da yaşlıca bır bayandı ama ben falını begenmemıstım. Ama seruvenın falına bakınca onunla uzaktan yakından alakası olmadgıbnı anladım. Tekrar tesekkur ederım tatlım

Serüvene kitap Aylin e de katina baktırdım. Ağzımı açık bırakacak yorumlar değildi. Gelecekle ilgili söylediklerinide bekleyip göreceğim. Umut ediyorum söyledikleri çıkar :) Serkan tek i merak ediyorum. Ona ne falı baktırıyorsunuz.

Kızlar serüvene kitap falı baktırmıstım 9 ay önce bugün falları kontrol ederken dediklerinin çıktıgını farkettim yani yok olmaz fln demiştim aynen dedigi gibi gelişti hepsi bilginiz olsun
Serüven'in dedikleri falda söylediği zamanlarda mı gerçekleşti peki? Yoksa gecikmeli olarak mı çıktı?

Emıne kurtulus bende cok cok ıyıydı. cok detay bılmıs. sımdıye kadar kımsenın soylemedıgı detayları. okuyunca hıssetmek ıste bu dedım..
benden baska memnun kalan var mı
byzmelek' e kahve baktırmıstı. ıyıydı dıyebılırım. guven verıyor. ama zaman gosterır yıne cıkıp cıkmadıgnı

Bu byzmelek e ne attiniz kizlar. Katina tarot ? Bir de ne kadar surede bakiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…