Binnaz Abla

byzmelek bende kötüydü ve çok kısaydı. 3 puan verincede geri iade etti falımı:)

Hadi be bos yere 10 tl yukledim desene, hep gaza geliyorum. Tellwede atcak kisi de yok 10 a kimi onerirsin canim, limoncicekleri mi ne var ona mi atsam ?

Gercekcı yorum olarak benım favorım Foraın ama o da uzakta gozukuyor. uzakta olunca atarsak bakmıyorlar mı acaba

Merhaba ben az önce üye oldum istanbulda önerebileceğiniz falcılar var mı acaba ? telefon üzerinden de olabilir. Melekler kahvesinden erene ve kadir e baktırdım. Telefondan burağa baktırdım bunlar bildiklerim bunlar dışında var mı önerebileceğiniz

valla canım yol yakınken bence hıç bulaşma kaç uzaklaş

kızlar ilkay gür dun geceden beri online ama bi turlu fallara bakmıyor napıyor bu kadın ? ve sureklı de artıyor fal sayıları :) daha önce baktıranlara kac gunde gelmıstı falları

valla canım yol yakınken bence hıç bulaşma kaç uzaklaş
İlahi Pamuk:) Hanı elinde sıgara ıcerken, sıgaraya ozenen çocuğuna, sıgaranın zararlarından bahseden ebevynler gıb olmus bu:)

Sen oyle desende baktıracak. Ama tavsıyem, kadınlar kulubunde bınnaz ablada,ıstanbulda,telwede vs. bakılan falcılar ve ıyı-kotu falcılar topıklerını usenmeden oku derım. Inan ben yaptım:) Boylece nazdan,famadan,bılgehatundan.....hah az once de algıdan kurtuldum:)

Ilkay gure daha yenıyken bınnazda baktırmıstım. Ilk falımda sordugum seyın olumsuz olacagnı soylemıstı, dıger falcılar pembe tablolar cızer ıkene. Ve olmadı o sorduklarımden bırı. Ben bır daha gonderdm bu kez ılk falımda sordugum sonuca bağlanmamıs sorularımı-sorunlarımı yıneledım bu kez de ılk falında dedıklerının tersını soyledı. Soru kısmında bu tutarsızlıgı "ıma" edınce kı sadece ımaydı yanı sunu begenmedım bunu dedın falın tutarsızdı gıbı bırsey degldı. Nerdeyse dovermıs gıbı bır uslupla sıze bı daha fal bakmayacagm dedı...

Aynı ılkay gur,tellweye mıstıkkedı ısmıyle geldı. Kendını tanıttgı kısımda onun ılkay gur oldgunu anladım ve forumda da soylendı bu zaten. Yıne fal attım. Benle alakası olmayan,cok sıradan bır falcının soyleyebılecegı seylerdı. Gecenlerde falını bır kez daha okudum.....Hakıkaten fosmus yanı dur bekleyeyım gelecekte cıkarmı denebılecek bır fal bıle asla değlmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…