byzmelek bende kötüydü ve çok kısaydı. 3 puan verincede geri iade etti falımı:)Memnun kaldiniz mi ? Pembe tablocu olmasin da olumsuzu da soyluyordur insallah :)
byzmelek bende kötüydü ve çok kısaydı. 3 puan verincede geri iade etti falımı:)
demuas bende fena değildi ama tavsiye de edilir mi bilmem, sonuçta nokta atış yoktu amaHadi be bos yere 10 tl yukledim desene, hep gaza geliyorum. Tellwede atcak kisi de yok 10 a kimi onerirsin canim, limoncicekleri mi ne var ona mi atsam ?
tellwe cidden çok kötü. Ben en son yine serüvene baktırdım aylar önceki falı tutmuş çünkü onu görünce dayanamadımHadi be bos yere 10 tl yukledim desene, hep gaza geliyorum. Tellwede atcak kisi de yok 10 a kimi onerirsin canim, limoncicekleri mi ne var ona mi atsam ?
Canım AYNURabla var,ben de bilmiş dün atmıştım 10 tlydi iskambil, ama yükselmiş ben değendim.Hadi be bos yere 10 tl yukledim desene, hep gaza geliyorum. Tellwede atcak kisi de yok 10 a kimi onerirsin canim, limoncicekleri mi ne var ona mi atsam ?
Biri Algı'nın falı çıktı diyor. Burada ona baktıran kimlerrr?
üfff beğendim*Canım AYNURabla var,ben de bilmiş dün atmıştım 10 tlydi iskambil, ama yükselmiş ben değendim.
cnm iyi bakmstı bana ama gelecek icin daha var beklemedeBiri Algı'nın falı çıktı diyor. Burada ona baktıran kimlerrr?
Ben de bekliyorumcnm iyi bakmstı bana ama gelecek icin daha var beklemede
Algi bende patladiBiri Algı'nın falı çıktı diyor. Burada ona baktıran kimlerrr?
Algi bende patladi
valla canım yol yakınken bence hıç bulaşma kaç uzaklaşMerhaba ben az önce üye oldum istanbulda önerebileceğiniz falcılar var mı acaba ? telefon üzerinden de olabilir. Melekler kahvesinden erene ve kadir e baktırdım. Telefondan burağa baktırdım bunlar bildiklerim bunlar dışında var mı önerebileceğiniz
hahahha bende çok meraklısıyım ama işte bana hiç çıkmıyor bende ondan dolayı bir arayışa çıktımvalla canım yol yakınken bence hıç bulaşma kaç uzaklaş
İlahi Pamuk:) Hanı elinde sıgara ıcerken, sıgaraya ozenen çocuğuna, sıgaranın zararlarından bahseden ebevynler gıb olmus bu:)valla canım yol yakınken bence hıç bulaşma kaç uzaklaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?