- 7 Ocak 2016
- 1
- 0
- 1
- 42
ben dün baktırdım gayet güzel ve tutarlı bakmıs. sacma hiç bi cumlesi yoktu.Serkan nasıl kızlar byv daki??
ay benı uyaran olsaydı hıc bulasmazdım herlade :) ıkı aydır telefon faturam 260ları buldu. ınsan sardı mı tam sarıyor :d kotu yorum alsak ıyısını almak ıcın baktırıyoruz ıyı yorum duysak bı tane daha ıyı yorum duymak ıcın baktırıyoruz sonra bı tane daha bı tane daha ...İlahi Pamuk:) Hanı elinde sıgara ıcerken, sıgaraya ozenen çocuğuna, sıgaranın zararlarından bahseden ebevynler gıb olmus bu:)
Sen oyle desende baktıracak. Ama tavsıyem, kadınlar kulubunde bınnaz ablada,ıstanbulda,telwede vs. bakılan falcılar ve ıyı-kotu falcılar topıklerını usenmeden oku derım. Inan ben yaptım:) Boylece nazdan,famadan,bılgehatundan.....hah az once de algıdan kurtuldum:)
kızlar ben bugün serkan teke kahve falı attım. hiç geçmiş ve an yok hep gelecek söylemiş . yeni ilişkimle ilgili şeyler sormuştum yaşanacak olayları paat pat saymış sonunda da böyle olacak birkaç aya bitecek demiş.. ama benim şu an gördüğüm ilerde problem olur mu dediğim şeyle ilgili senaryo çizmiş. ama ben soruda hiç bişey belirtmemiştim sadece yeni tanştığım biriyle nasıl olacak olumlu mu diye sormuştum.. bi korktum ya daha başlamadan ilişki benim endişelendiğim konuyla ilgili senaryo yazmış . korktum ve gerildim bitecek sonunda bu ilişkide diye kalakaldım :)) sizde de mi böyle gelecek senaryosu çizdi ve gerçekleşti??? sürekli beyefendi hanımefendi diye yazmış :))
seruvene kıtap falı baktırdım yanı baktırmasaydım da olurmus, gayet genel herkese uyabılecek bı yorum ve tarihler. beklentım yuksektı biraz.
ilkay güre baktırdım efsaneydi net.
Bende hep cikiyor kendisi anlik degerlendirmelerde on numaraNe atmistiniz?
Ben serkana 10 lukken atmistim ama 20likken daha basarili galiba, merak etmiyor degilim
Bende hep cikiyor kendisi anlik degerlendirmelerde on numara
Ne atmistiniz?
Ben serkana 10 lukken atmistim ama 20likken daha basarili galiba, merak etmiyor degilim
kahve atmıştım. kısa yazmış yani uzun bi fal değil hele cevap kısmı 1 cümle...ama böyle böyle olacak sen bunu kabul edemeyeceksin ve bir kaç aylık süresi var ilişkinin senin rızan ve isteğinle bitireceksin yazmış. valla bi gerildim ya aslında ..
Yani cikcak diye bir sey yok zamanla fallar da degisiyor.
Misal Gizem Hatun bana seni begeniyor ama gecmisi unutamamis onu dusunuyor dedi 3 ay once. (ki 5 yil oncesi oluyor bu gecmis) Neyse bir hafta once attim bu sefer de dedi ki adamin hoslanmasi begenisi tam sevgiye donusmus sen kalbini kirmissin acilamamis, kirginlik var. Simdi falda yuh artik diyeceginiz detaylar var ama insan soktan cikinca bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyor. Yani cok takilmayin falcilarin gelecegi de fallari da degisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?