Binnaz Abla

İyi akşamlar arkadaşlar
Binnaz ablaya yeni üye oldum sayılır. Fal baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz? Ya fiyatlar da tuzlu iyi biri olsun istiom tavsiyelerinizi merak ediyorum. Lütfen yardımcı olun

Bınnaz abladan sadece pembe tablolar alır,dunyanın parasını odersın. 4 yıl önce orada sactığım paraları ve hıcbırı cıkmayan fallarımı hatırlamak bıle ıstemyorum. Cope atacagn paran varsa buraları ıyıce okumadan onune gelen falcıya fal at derım. Ama burayı ıyıce okumanı sıddetle tavsıye ederım. Sagolsun, ben yandım sız yanmayın dıyen uyelerın tecrubelerı ıle dolu sayfalar

o halde ben her konudan bir saorayım bakıyım tavsiye eden var mı diye belki bir topic den cevap çıkar :)

Bir Yolun Var'daki Araf'ın dediklerini yaşayan falı çıkan oldu mu?

ay benı uyaran olsaydı hıc bulasmazdım herlade :) ıkı aydır telefon faturam 260ları buldu. ınsan sardı mı tam sarıyor :d kotu yorum alsak ıyısını almak ıcın baktırıyoruz ıyı yorum duysak bı tane daha ıyı yorum duymak ıcın baktırıyoruz sonra bı tane daha bı tane daha ...

ya kızlar bişi dicem ben asenat kılıça 1 ay önce baktırdım barışacaksınız ciddileşme ihtimali var dediği kişiyi şimdi de bekleme diyor.ciddiyetten korkuyor falan.sonunuz yok diyor.tutarsız dimi şimdi yani anlamadım tuhaf geldi

kızlar ben bugün serkan teke kahve falı attım. hiç geçmiş ve an yok hep gelecek söylemiş . yeni ilişkimle ilgili şeyler sormuştum yaşanacak olayları paat pat saymış sonunda da böyle olacak birkaç aya bitecek demiş.. ama benim şu an gördüğüm ilerde problem olur mu dediğim şeyle ilgili senaryo çizmiş. ama ben soruda hiç bişey belirtmemiştim sadece yeni tanştığım biriyle nasıl olacak olumlu mu diye sormuştum.. bi korktum ya daha başlamadan ilişki benim endişelendiğim konuyla ilgili senaryo yazmış . korktum ve gerildim bitecek sonunda bu ilişkide diye kalakaldım :)) sizde de mi böyle gelecek senaryosu çizdi ve gerçekleşti??? sürekli beyefendi hanımefendi diye yazmış :))

Ne atmistiniz?

Ben serkana 10 lukken atmistim ama 20likken daha basarili galiba, merak etmiyor degilim

seruvene kıtap falı baktırdım yanı baktırmasaydım da olurmus, gayet genel herkese uyabılecek bı yorum ve tarihler. beklentım yuksektı biraz.

ilkay güre baktırdım efsaneydi net.

İlkay ı ben de çok beğenirim.

Ne atmistiniz?

Ben serkana 10 lukken atmistim ama 20likken daha basarili galiba, merak etmiyor degilim

kahve atmıştım. kısa yazmış yani uzun bi fal değil hele cevap kısmı 1 cümle...ama böyle böyle olacak sen bunu kabul edemeyeceksin ve bir kaç aylık süresi var ilişkinin senin rızan ve isteğinle bitireceksin yazmış. valla bi gerildim ya aslında ..

Yani cikcak diye bir sey yok zamanla fallar da degisiyor.

Misal Gizem Hatun bana seni begeniyor ama gecmisi unutamamis onu dusunuyor dedi 3 ay once. (ki 5 yil oncesi oluyor bu gecmis) Neyse bir hafta once attim bu sefer de dedi ki adamin hoslanmasi begenisi tam sevgiye donusmus sen kalbini kirmissin acilamamis, kirginlik var. Simdi falda yuh artik diyeceginiz detaylar var ama insan soktan cikinca bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyor. Yani cok takilmayin falcilarin gelecegi de fallari da degisiyor.

artık zaman gösterecek . ben daha hiç gelecekle ilgili falı çıkanı göremedim kendi açımdan ama bakalım şok etkisi yarattı bi geçsin hele :)

Pamukcugum sen de seruvene baktırmıs begenmıssın, nasıldı sende?

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim :)) yardimci olursaniz sevinirim. Simdiii bir yolun var da ilkay gür diyosunuz iyimi bi arkadas bazi sitelerde farkli şekilde tutarsiz yorumları olduğunu söylemiş sanırım onun dışında serkan teki öneren olmuş acikcasi bu falcilardan cok canim yandi parama yazik olsun istemiyorum. Siz hangisini önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…