Bir yolun var ilkay mı serkan mı ?
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim :)) yardimci olursaniz sevinirim. Simdiii bir yolun var da ilkay gür diyosunuz iyimi bi arkadas bazi sitelerde farkli şekilde tutarsiz yorumları olduğunu söylemiş sanırım onun dışında serkan teki öneren olmuş acikcasi bu falcilardan cok canim yandi parama yazik olsun istemiyorum. Siz hangisini önerirsiniz
ben dün baktırdım gayet güzel ve tutarlı bakmıs. sacma hiç bi cumlesi yoktu.
evet bana da tarihler verdi umarım cıkar. ilkay güre baktırdın mı serkandan sonra baktırdım ben ondan daha iyiymiş bence :)bende baktırdım dün akşam burdan okuyup kötü değildi.bakalım verdiği tarihler yakın ama bilemem tabi
evet bana da tarihler verdi umarım cıkar. ilkay güre baktırdın mı serkandan sonra baktırdım ben ondan daha iyiymiş bence :)
verdigi tarih cıktı mı pekıilkay güre çok önceden baktırmıştım etkilenmemiştim ama
tari
verdigi tarih cıktı mı pekı
evet bana da tarihler verdi umarım cıkar. ilkay güre baktırdın mı serkandan sonra baktırdım ben ondan daha iyiymiş bence :)
özelle mı ılgılı yasıyosun. binnazda kımseye baktırmadım ben.ben birde binnazdaki hirta soydanı beğeniyorum onun deiği bazı şeyleri yaşıyorum yani.
Kahve attim anne isminle karsidakinin ismini verirsen daha guclu bakiyorTamamdir hayatim bir sonraki deneme tahtamiz belli oldu; Serkan bey. Bir dahaki krize ona atcam. Ne atayim katina? Kahve?
Baldanim napiosunTamamdir hayatim bir sonraki deneme tahtamiz belli oldu; Serkan bey. Bir dahaki krize ona atcam. Ne atayim katina? Kahve?
Bende cikmadi hira once olacak dedi sonra olmayacakben birde binnazdaki hirta soydanı beğeniyorum onun deiği bazı şeyleri yaşıyorum yani.
Kahve attim anne isminle karsidakinin ismini verirsen daha guclu bakiyor
Bende cikmadi hira once olacak dedi sonra olmayacak
Baldanim napiosun
Binnaz'dan falı çıkan falcı önerileri alabilir miyim? Kredm var da, yardımcı olursanız sevinirim kızlar.
Huma ne dedi bugun bana 10 gun once soyledigi birsey cikti sok oldum daben hirayi bwgwniodum ama bi arkadasa dedikleri cikmamis o yuzden bilemiyoeum ben cok baktirdim hatta Humadan cok umutluydum ama olmadiYeni erkek arkadasimla bi ayrilik sureci var suan Hira bilmisti bole bi ayrilik olacaginimsimdi barisacaksiniz diyor ama cikmadigini az once okuyunca onada inanmiorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?