- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Evet ben kendimi karsidakini soyledimserkana mı anne ismi ile karsıdakinin ismini verirsek?
Ilkay bende hic cikmadiilkay güre çok önceden baktırmıştım etkilenmemiştim ama
Huma ne dedi bugun bana 10 gun once soyledigi birsey cikti sok oldum da
Marple cım alakasız yerden alıntı yaptım ama Serkan Tek in sende çıkan falı özel hayat mı iş mi ve olumlu şeylermi çıktı olumsuz mu?Evet ben kendimi karsidakini soyledim
Ozel cnmMarple cım alakasız yerden alıntı yaptım ama Serkan Tek in sende çıkan falı özel hayat mı iş mi ve olumlu şeylermi çıktı olumsuz mu?
Genelde kaderiniz bir diyor sanirim ama bende iki dedigi de ciktiya benim o zamanlar bi sevgilim vardi ayriydik donecek dedi kaderiniz bir falan ve 10 kez baktirmisimdir 6 ayda.adam baskasiyla evlendi bile :)
Evet ben kendimi karsidakini soyledim
Canjm kisaca soru sordum ornek beni seviuormu sonrada isimleri ekledimkahve atarken kendi anne adınızı ve aklınızdaki kişinin ismini vererek yorum yapmasını mı istediniz? Bu online fallarda soru ve bilgi verme kısmı çok kafamı karıştırıyor. Özellikle kahvede sanki renk vermemeli mi acaba? Sonuçta bilgi verince onun üzerinden yorum yapıyor, sallasa bile olur genel olarak. Sorunu nasıl soruyosun mesela ne kadar bilgi veriyosun?
Online falda çok tecrübem yok bu arada sadece Serkan'ı övdüğünüzü duyunca merak ettim atsam mı ki=)
Ya serkani bende hic begenmedim ayni sekilde katiloyorumSerkan a bugün attım olumsuz olmak için kendini tam gaz zorluyormuş gibi geldi bana..hoşuma gitmedi..
Canimmmmmm ne yapiyosunGenelde kaderiniz bir diyor sanirim ama bende iki dedigi de cikti
burda okuduklarimdan dolayi oyle guveniyordum ki soyleyeceklerine hatta olumsuz bisey soyler diye karnima agrilar giriyordu falim gelene kadar.Pamukcugum sen de seruvene baktırmıs begenmıssın, nasıldı sende?
Sen naptin canim ben normalimCanimmmmmm ne yapiyosun
Ne yapiyim canim isi biraktim anlatirim bi ara biraz ona canim sikkin diger konu iyi amaSen naptin canim ben normalim)
Ne yapiyim canim isi biraktim anlatirim bi ara biraz ona canim sikkin diger konu iyi amayakinda evlenebilirim
Allah seni bildiği gibi yapsın e mi CherryAyyyyyyyyh evleneyim de isterse 100 yil issiz kalayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?