Binnaz Abla

Evet ben kendimi karsidakini soyledim

kahve atarken kendi anne adınızı ve aklınızdaki kişinin ismini vererek yorum yapmasını mı istediniz? Bu online fallarda soru ve bilgi verme kısmı çok kafamı karıştırıyor. Özellikle kahvede sanki renk vermemeli mi acaba? Sonuçta bilgi verince onun üzerinden yorum yapıyor, sallasa bile olur genel olarak. Sorunu nasıl soruyosun mesela ne kadar bilgi veriyosun?
Online falda çok tecrübem yok bu arada sadece Serkan'ı övdüğünüzü duyunca merak ettim atsam mı ki=)

Kızlar bir yolun varda puanım var kime atıyım aylin ve serkan tek dışında

Canjm kisaca soru sordum ornek beni seviuormu sonrada isimleri ekledim

Dün Nur Banu ya attım bir fal çok iyi açık net yazmış. Nur banunun dediklerinden çıkan oldu mu sizdee?

selenanın bir dediği bende tamamen patladı ...
bir olay vardı gerçekleşmeyecek dedi ama gerçekleşti gayette güzeldi ...

Pamukcugum sen de seruvene baktırmıs begenmıssın, nasıldı sende?
burda okuduklarimdan dolayi oyle guveniyordum ki soyleyeceklerine hatta olumsuz bisey soyler diye karnima agrilar giriyordu falim gelene kadar.
Okuyunca benim hic tahmin edemeyecegim seyler soylemis. Mesela baktirdigim kisi icin yorumu , onun hayatinda soyle soyle olmus vs. Ama bilemem olmus mu olmamis mi. Gorusmuyoruz cunku. Anlatabildim mi. Zaman gosterecek , verdigi tarihler var. Nokta atisi adina birsey vardi diyemem cikmadan. Ama olumlu konustugu icin cok mutlu oldum ben. Cikarsa tekrar baktiricam

Benim son zamanlarda en sevdigim falim biryolunvar emine kurtulus oldu. Onun falinin uzerine fal baktirmaya kiyamamistim seruvene baktirip biraksaydim keske sonra olumsuz konustular agladim. Bide ben hemen inanip agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…