Binnaz Abla

melek 5 hafta geçtikten sonra demiş ya, peki buna dikkat ettin mi, rezzan ve nesibenin de verdiği zaman dilimi, meleğin söylediği zaman dilimi ile benzeşiyormu? umarım bulmaca gibi sormadım, bilmem anlatabildin mi?

Dostlar, tatlicadi bir sira ilerlemis.

Bu arada Mert Reiki ve tellwe deki Hoennir sanirim ayni kisiler. Ben de Mert reikiye baktirdim ve cok begendim.......sesi de cok rahatlatici ve stress goturucu.

Hoennir e de baktirmistim, fincana eskisiyle benzer bir yorum yapmis.....hadi bakalim.

Son düzenleme:
melek 5 hafta geçtikten sonra demiş ya, peki buna dikkat ettin mi, rezzan ve nesibenin de verdiği zaman dilimi, meleğin söylediği zaman dilimi ile benzeşiyormu? umarım bulmaca gibi sormadım, bilmem anlatabildin mi?

canım eski erkek arkadaşımlaydı durumum zaten.
melek 5 hafta içinde görüşmeler olucak ama aynı ortamda bulunma arama tarzı vs değil sonrasında 5 haftanın aramalar vs başlıcak dedi..
rezzan yılbaşından önce birleşirsiniz dedi.(oda karşılaşmalar sıklaşıcak vs dedi aramalardan önce)
nesibede sık sık aynı ortamda bulunma olucak ama arama olmıcak hemen dedi oda.nesibe zaman vermedi ben yüz kere sorunca her seferinde marta kadar herşey yoluna girmiş ilişki oturmuş olur martıda bulmaz dedi.ben zaman pek vermiyorum vs vs diye de ekledi..
3üde aynı tarzda tarif ettiler ve o şekilde ilerliyo durum..hepside arayamaz bu çocuk özgüveni yok dediler(ki cidden öyle biri hemen arayamaz edemez çıkmamız bile bunu itiraf etmesi 6 7 ayı almıştı)
bakalım çıkıcak mı haberdar ederim:)
nesibe çok yakın zamanda görüşmeniz olucak dedi.
hı bu arada nesibe de rezzanda dünkü fallarında selam ver bu çocuğu görünce çünkü cesareti yok dediler.( geçen gün bu çocuğun en yakın arkadaşı benimle hala seni seviyo tarzı konuştu birde dip not düşeyim:))

yaa ben sana nedemiştim? aranızdaki olayı bilmiyorum ama, seninkisi seni seviyor bence, evham yapıyorsun demiştim hatırladın mı? çekingen yapısı var anladığım kadarıyla. senin adımlarınla bu iş olur bence.

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba.. Şimdi sabah tellwe'de hoennira kahve falı baktırmıştım.. sonra burda mert reiki övülünce ona da tarot yolladım..yolladıktan sonra bu sayfaya baktım ki cherry bu ikisinin aynı kişi olduğunu söyledi.. Her neyse tellwede sorduğum sorunun aynısını sormuştum. Falım geldi bir de baktım ilayda hanım diye birinin kahve falını yollamış!!! falı dinledim falda "saçlarını ikiye ayırdığınız kız çocuğunuz" lafı geçiyordu kii bende hemen jeton düştü, tellwedeki duvarında bir hanım yazmıştı " aa evet bildinizz kızımın saçını ikiye ayırıyorum" diye.. hadi diyelim yanlış fal yollanabilir sorun değil ama tellwedeki bir falın yorumu nasıl falalemdekiyle karıştı.. işte ben burda art niyet ararım.. ki kendisi benim sabah ona tellwede kahve falı baktırdığımı anlamış olmalı çünkü sorduğum soru ve bilgilerim tellwedekiyle aynıydı.

Neyse belki de gerçekten karıştırmıştır iyi niyetli olarak, aşırı tepki vermiş olabilirim.. İlk başta fena sinirlendim ama.

Son düzenleme:

Tatlıcası bi sıra atmış demek yaşasııınnnn

Bende melek in dediği bisey verdigi zaman aralığında çıktı.umarım sende de çıkar.Rezzan ablanın malesef pekçoj dediği çıkmadı.Nesibe icin zaman var.Ama melek benim icin en iyilerden biriydi ve güvenim arttı doğrusu.

aynı kişi olabilirler, fotolarda benziyo sanki. hoennirla ses tonu benziyorsa tabi. eğer öyleyse telveden baktırırız. kahve 7tl. 3tl karımız olur

Kizlarrrrr rezzan abla dediginiz bayanin burda cok adi geciyor bende mi bakrirsam ne dersiniz biliyormu gercekten

evet sen demiştin selinax:)
ya canım inşallah adım atmak değil de görünce kafamı sallıcam bi artık selam vericem tek.

evet sen demiştin selinax:)
ya canım inşallah adım atmak değil de görünce kafamı sallıcam bi artık selam vericem tek.

ayy sen selamı ver, ondan sonrası gelir. seninkinin içinde fırtınalar esiyorda delikanlıyım havalarında sanırım. yavaş yavaş içindeki duygular depreşmeye başlar göreceksin

Bence fallar geri çekiliyor arkadaşlar ben bir kere 15 gün bekledim ve geriçekmek zorunda kaldım galiba bakmıyor

umarım sorunun çözüme ulaşmıştır cnm..

işimden kendii isteğimle istifa ettim tazminatı sordumoda bana hiç ummadığım birinden destek alarak parayı alabileceğimi söyledi bugünde aynı şekilde gerçekleşti aslında tazminat almamın hiçimkanı yoktu

Kizlarrrrr rezzan abla dediginiz bayanin burda cok adi geciyor bende mi bakrirsam ne dersiniz biliyormu gercekten

walla bazılarına çok çıkmış, bazılarına biraz çıkmış, bazılarına da hiç çıkmamış. o yüzden 1 kere baktırıp karar vermen gerekecek canım :)

Son düzenleme:

hımm işinden istifa etmen kötü olmuş, ya da belkide daha hayırlı bir yere gireceksindir. Bir kapı kapanır bir kapı açılı, hiç üzülme. en azından tazminatını da almışsın. Mert'e bak sen

tabi rezzan ablanının da hakkını yememek lazım odaaynı seyi söyleyince mert içime dahada sinmişti ilişkim ilede gayet tutarlı seyler soyledi ama onlar için zaman var
herseyin hayırlısı benim için önemliolan tazminattı hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…