dün nesibeyle rezzan ablaya fal baktırdım.ikiside hem önceki fallarıyla aynı şeyleri söyledi hemde paraleldi dedikleri..
rezzan ablaya dünden önceki falda zaman sormuştum.bu sefer sormadan aynı zamanı verdi tekrar.
bakalım kızlar haberdar ederim siz.
melekte 5 hafta geçtikten sonra herşey peşpeşe olucak demişti.2 hafta sonra 5 hafta doluyo.
melek 5 hafta geçtikten sonra demiş ya, peki buna dikkat ettin mi, rezzan ve nesibenin de verdiği zaman dilimi, meleğin söylediği zaman dilimi ile benzeşiyormu? umarım bulmaca gibi sormadım, bilmem anlatabildin mi?
canım eski erkek arkadaşımlaydı durumum zaten.
melek 5 hafta içinde görüşmeler olucak ama aynı ortamda bulunma arama tarzı vs değil sonrasında 5 haftanın aramalar vs başlıcak dedi..
rezzan yılbaşından önce birleşirsiniz dedi.(oda karşılaşmalar sıklaşıcak vs dedi aramalardan önce)
nesibede sık sık aynı ortamda bulunma olucak ama arama olmıcak hemen dedi oda.nesibe zaman vermedi ben yüz kere sorunca her seferinde marta kadar herşey yoluna girmiş ilişki oturmuş olur martıda bulmaz dedi.ben zaman pek vermiyorum vs vs diye de ekledi..
3üde aynı tarzda tarif ettiler ve o şekilde ilerliyo durum..hepside arayamaz bu çocuk özgüveni yok dediler(ki cidden öyle biri hemen arayamaz edemez çıkmamız bile bunu itiraf etmesi 6 7 ayı almıştı)
bakalım çıkıcak mı haberdar ederim:)
nesibe çok yakın zamanda görüşmeniz olucak dedi.
hı bu arada nesibe de rezzanda dünkü fallarında selam ver bu çocuğu görünce çünkü cesareti yok dediler.( geçen gün bu çocuğun en yakın arkadaşı benimle hala seni seviyo tarzı konuştu birde dip not düşeyim:))
Dostlar, tatlicadi bir sira ilerlemis.
Bu arada Mert Reiki ve tellwe deki Hoennir sanirim ayni kisiler. Ben de Mert reikiye baktirdim ve cok begendim.......sesi de cok rahatlatici ve stress goturucu.
Hoennir e de baktirmistim, fincana eskisiyle benzer bir yorum yapmis.....hadi bakalim.
canım eski erkek arkadaşımlaydı durumum zaten.
melek 5 hafta içinde görüşmeler olucak ama aynı ortamda bulunma arama tarzı vs değil sonrasında 5 haftanın aramalar vs başlıcak dedi..
rezzan yılbaşından önce birleşirsiniz dedi.(oda karşılaşmalar sıklaşıcak vs dedi aramalardan önce)
nesibede sık sık aynı ortamda bulunma olucak ama arama olmıcak hemen dedi oda.nesibe zaman vermedi ben yüz kere sorunca her seferinde marta kadar herşey yoluna girmiş ilişki oturmuş olur martıda bulmaz dedi.ben zaman pek vermiyorum vs vs diye de ekledi..
3üde aynı tarzda tarif ettiler ve o şekilde ilerliyo durum..hepside arayamaz bu çocuk özgüveni yok dediler(ki cidden öyle biri hemen arayamaz edemez çıkmamız bile bunu itiraf etmesi 6 7 ayı almıştı)
bakalım çıkıcak mı haberdar ederim:)
nesibe çok yakın zamanda görüşmeniz olucak dedi.
hı bu arada nesibe de rezzanda dünkü fallarında selam ver bu çocuğu görünce çünkü cesareti yok dediler.( geçen gün bu çocuğun en yakın arkadaşı benimle hala seni seviyo tarzı konuştu birde dip not düşeyim:))
Dostlar, tatlicadi bir sira ilerlemis.
Bu arada Mert Reiki ve tellwe deki Hoennir sanirim ayni kisiler. Ben de Mert reikiye baktirdim ve cok begendim.......sesi de cok rahatlatici ve stress goturucu.
Hoennir e de baktirmistim, fincana eskisiyle benzer bir yorum yapmis.....hadi bakalim.
yaa ben sana nedemiştim? aranızdaki olayı bilmiyorum ama, seninkisi seni seviyor bence, evham yapıyorsun demiştim hatırladın mı? çekingen yapısı var anladığım kadarıyla. senin adımlarınla bu iş olur bence.
Tatlıcası bi sıra atmış demek yaşasııınnnn
Merhaba oglen yazmistim is.ile ilgili onun dedigi gibi sonuclandi bugun ama mertin sesi daha kalin geldi bana sanki ayni kisi degil.gibi
kimin mertin dediği mi oldu? mertten mi bahsediyorsun?
evet sen demiştin selinax:)
ya canım inşallah adım atmak değil de görünce kafamı sallıcam bi artık selam vericem tek.
evet salı akşamı baktırdım işle ilgili birsorunum vardı onu sormuştum tamdediği gibioldu
umarım sorunun çözüme ulaşmıştır cnm..
Kizlarrrrr rezzan abla dediginiz bayanin burda cok adi geciyor bende mi bakrirsam ne dersiniz biliyormu gercekten
işimden kendii isteğimle istifa ettim tazminatı sordumoda bana hiç ummadığım birinden destek alarak parayı alabileceğimi söyledi bugünde aynı şekilde gerçekleşti aslında tazminat almamın hiçimkanı yoktu
hımm işinden istifa etmen kötü olmuş, ya da belkide daha hayırlı bir yere gireceksindir. Bir kapı kapanır bir kapı açılı, hiç üzülme. en azından tazminatını da almışsın. Mert'e bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?