. Bide ben hemen inanip agliyorum
Canim hayirlisi ozelden yazNe yapiyim canim isi biraktim anlatirim bi ara biraz ona canim sikkin diger konu iyi amayakinda evlenebilirim
Guĺumsedim sayenizde sevgili capella :)) mutlu oldum.Pamukcugum, bu sözlerınden sunları anlıyorum kı yasın daha kucuk ve çok masumsun sen, yazdıklarını okuyunca hele de alıntıladııgım son lafını okudugmda, kıyamam sana dedım. Aynı avatarın gıbı çok masumsun sen ya.
İyi akşamlar arkadaşlar
Binnaz ablaya yeni üye oldum sayılır. Fal baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz? Ya fiyatlar da tuzlu iyi biri olsun istiom tavsiyelerinizi merak ediyorum. Lütfen yardımcı olun
Tek tek serkan tek dediniz valla ruyalarima giriyor kizlar 10 gun fal orucuna giremiyoruz yahu
Kızlar Byv Aylinde hangi falı önerirsiniz? Falı çıkan var mı?
Çok teşekkür ederim peki sen ona su baktırdın mı? Senin yorumunu dikkate alırım.Tabi ki, Aylin online falda benim bir numaramdır. Tarotu kahvesi aynı eşit başarıfa. Suyu daha detaylı. Tarotta kahve de baktırabilirsin. Zaten benim kaçıncı baktırışım bu yğzden artık anladım ki, tarotmuş kahveymiş onları aracı olarak kullanıyor. Kendi hissi psişik başarısı bence falları.
Çok teşekkür ederim peki sen ona su baktırdın mı? Senin yorumunu dikkate alırım.
Aylin bence tarotta çok başarılı. Hep beni şaşırtan şeyler söylemiştir. Kartlara da bağlı kalmadan bakıyor çünkü bi kere bana çok odaklanarak çekmemişsin ben senin yerine kendi kartlarımdan çekicem demişti ve epey nokta atışlarıyla şaşırtmıştı.Kızlar Byv Aylinde hangi falı önerirsiniz? Falı çıkan var mı?
Anladım canım peki teşekkür ederim Aylini deniycem. Su ya da tarotu dikkate alıcam.Aylin bence tarotta çok başarılı. Hep beni şaşırtan şeyler söylemiştir. Kartlara da bağlı kalmadan bakıyor çünkü bi kere bana çok odaklanarak çekmemişsin ben senin yerine kendi kartlarımdan çekicem demişti ve epey nokta atışlarıyla şaşırtmıştı.
Evet ya keşke indirime girse :) tamamdır tavsiyeni dikkate alıyorum :)Evet baktırdım canım. Su falı için indirim gününü beklemiştim ben50 lira vermek yerine 25 lira vermiştim ama indirim günü bir daha ne zaman yapar bilmiyorum. Sık yapmıyor. Tavsiyem ayline ne falı atarsan at, sesli fal talep et. O tatlı sesi insana huzur veriyor ve yazılı faldan daha doyurucu bir fal oluyor.
Olumluya olumlu ama olumsuzu da soyler gayet acikBen baktirdim olumsuz konusuo ddenmis bana olumlu konustu ama bilemiorum yine de
Olumluya olumlu ama olumsuzu da soyler gayet acik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?