Binnaz Abla

. Bide ben hemen inanip agliyorum

Pamukcugum, bu sözlerınden sunları anlıyorum kı yasın daha kucuk ve çok masumsun sen, yazdıklarını okuyunca hele de alıntıladııgım son lafını okudugmda, kıyamam sana dedım. Aynı avatarın gıbı çok masumsun sen ya.

Guĺumsedim sayenizde sevgili capella :)) mutlu oldum.
22yim iste küpküçük de sayilmam. Kalbim daha küçük , ruhum daha büyük bu yaşımdan. kirilganim biraz :)

İyi akşamlar arkadaşlar
Binnaz ablaya yeni üye oldum sayılır. Fal baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz? Ya fiyatlar da tuzlu iyi biri olsun istiom tavsiyelerinizi merak ediyorum. Lütfen yardımcı olun

binnaz kötü... bir yolun var da ayline, ilkay a baktır...

Loruscuğum sen bir yolun varda kımlere baktırdın. Bu aralar serkan tek'ın adı cok gecmeye basladı....Kasınıyorum yıne....walla kotu bır alıskanlık bu fal ısı

Binnaz ablayi seviyordum aslinda, gecen falim alakasiz cikti iliskimin oldugunu belirttigim halde "sabret az kaldi kavusmaniza" dendi ve mail atim kredilerimi iade ettiler ama keske yonetimi kadar falcilarida iyi olsa. Sadece son baktirdigim Bilge hanimi sesli baktirdim hatta onu cok begenmistim

Kızlar Byv Aylinde hangi falı önerirsiniz? Falı çıkan var mı?

Tabi ki, Aylin online falda benim bir numaramdır. Tarotu kahvesi aynı eşit başarıfa. Suyu daha detaylı. Tarotta kahve de baktırabilirsin. Zaten benim kaçıncı baktırışım bu yğzden artık anladım ki, tarotmuş kahveymiş onları aracı olarak kullanıyor. Kendi hissi psişik başarısı bence falları.

Çok teşekkür ederim peki sen ona su baktırdın mı? Senin yorumunu dikkate alırım.

Çok teşekkür ederim peki sen ona su baktırdın mı? Senin yorumunu dikkate alırım.

Evet baktırdım canım. Su falı için indirim gününü beklemiştim ben 50 lira vermek yerine 25 lira vermiştim ama indirim günü bir daha ne zaman yapar bilmiyorum. Sık yapmıyor. Tavsiyem ayline ne falı atarsan at, sesli fal talep et. O tatlı sesi insana huzur veriyor ve yazılı faldan daha doyurucu bir fal oluyor.

Kızlar Byv Aylinde hangi falı önerirsiniz? Falı çıkan var mı?
Aylin bence tarotta çok başarılı. Hep beni şaşırtan şeyler söylemiştir. Kartlara da bağlı kalmadan bakıyor çünkü bi kere bana çok odaklanarak çekmemişsin ben senin yerine kendi kartlarımdan çekicem demişti ve epey nokta atışlarıyla şaşırtmıştı.

Anladım canım peki teşekkür ederim Aylini deniycem. Su ya da tarotu dikkate alıcam.

Evet ya keşke indirime girse :) tamamdır tavsiyeni dikkate alıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…