Binnaz Abla

Evet bana da oyle yapmis .yani mesela evliligi duaunmuo diyebilmis pembecilik yapmamis.ben serkan teki begendim ama bakalim canim

Tellwedeki geysu da bana öyle bilmişti. Sen şuan evlilik düşünmüyosun demişti. Genelde falcılar bunu bilmedi bende. Hep şey dediler yakın tarihte evlilik yok. 2 yıl sonra evlilik vs dediler. Ama evlilik düşünmediğimi bilen tek falcı geysu oldu. Kalıcı uzun bir aşk ilişkisi niyetindesin şuan evlilik değil kariyerin ön planda, demişti.

Banlandi. Dun biriyle tartistik ikisi de banlanmis ben banlanmadim. Bende banlanirim diyordum ama banlanmamisim. Hemencecik gelir insallah

Atart la ne zaman konuşasım gelse ya ben banlıyım ya o Şaka şaka genelde ben banlıyım bu onun ilk banlanması korkmuştur şimdi Ben deneyimli banlıyım Atart acemi Zalımsın Mune

Kizlar binnazda nil gunese kahve attim dun sesli bakti ama nokta atislari vardi o kadinda var birsey.fal sepetindede isil su denen katinaciya attim durum analizi cok iyi ama gelecek beklemede.

Atart la ne zaman konuşasım gelse ya ben banlıyım ya o Şaka şaka genelde ben banlıyım bu onun ilk banlanması korkmuştur şimdi Ben deneyimli banlıyım Atart acemi Zalımsın Mune

Ben ne zaman herhangi bir forumda senin yorumunu görsem "o yazmasa ben yazcakmışım aynı şeyleri, iyi ki yazmış" diyorum, çok benzetiyorum düşünce yapımızı
Banlandıgını gördüğümde de "acaba yine kime hakettiği cevabı verdi" diye soruyorum

Kiz o degil de tartismayi ben baslattim ikisi ban yemis bende hasar yok

Sorry, atart seni ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…