Evet bana da oyle yapmis .yani mesela evliligi duaunmuo diyebilmis pembecilik yapmamis.ben serkan teki begendim ama bakalim canim
neden üzgünsün sen atart?İlkay ı ben de çok beğenirim.
N
neden üzgünsün sen atart?
Ayyy canim benim cok guldum sen cok yasa emiii dogru diyosun vallaaaAyyyyyyyyh evleneyim de isterse 100 yil issiz kalayim
Tamam bebegimCanim hayirlisi ozelden yaz
N
neden üzgünsün sen atart?
Banlandi. Dun biriyle tartistik ikisi de banlanmis ben banlanmadim. Bende banlanirim diyordum ama banlanmamisim. Hemencecik gelir insallah
Enerji meselesi demekki ben hic begenmedim ve hic bir dedigide cikmadisuana kadar binnazdaki bilgenin her dedigi cıktı
Atart la ne zaman konuşasım gelse ya ben banlıyım ya oŞaka şaka genelde ben banlıyım bu onun ilk banlanması korkmuştur şimdi Ben deneyimli banlıyım Atart acemi Zalımsın Mune
Banlandi. Dun biriyle tartistik ikisi de banlanmis ben banlanmadim. Bende banlanirim diyordum ama banlanmamisim. Hemencecik gelir insallah
Önceki sayfaları bi oku istersen sen
Hepsini okuyacak zamanim yok ne var sen paylas ne gozumden kacti mesela
banlanması geçmiyor mu? ben atartı seviyordum...
Atart la ne zaman konuşasım gelse ya ben banlıyım ya oŞaka şaka genelde ben banlıyım bu onun ilk banlanması korkmuştur şimdi Ben deneyimli banlıyım Atart acemi Zalımsın Mune
Kizlar binnazda nil gunese kahve attim dun sesli bakti ama nokta atislari vardi o kadinda var birsey.fal sepetindede isil su denen katinaciya attim durum analizi cok iyi ama gelecek beklemede.
Benim de yok canımın içi,olsa söylerdim zaten. Tek tek de alıntılardımm. Ve ne yazık ki sana ne söylediğimi,kimin hakkında yorum yaptığımı bile hatırlamıyorum.
Ve de bakamıyorumBenim de yok canımın içi,olsa söylerdim zaten. Tek tek de alıntılardımm. Ve ne yazık ki sana ne söylediğimi,kimin hakkında yorum yaptığımı bile hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?