- 10 Ekim 2015
- 38
- 13
- 38
Emre dinc piskolog oldugunu soyluyor ona inanmadim demistim ona yazmissin aman sorun degil takilmaya degmezVe de bakamıyorum
Emre Dinç'i salla,bize bişey olmasın:) Çıkan,tutan falcılar var mı sana hayatım?Emre dinc piskolog oldugunu soyluyor ona inanmadim demistim ona yazmissin aman sorun degil takilmaya degmez
Enerjim mi tuttu bilmiyorum ki ama durumu bildiNil gunes mi o bende ciklet faliydi valla zaten de cikmadi
Canim venus durumu bildi gelecekte bekliyorum asenatta cikan bir kac sey var isil su durumu bildi gelecek bekliyor ayse melegin ilk kahvesini yasadim ama sonrakiler pek cikmadi super cikan yok sende cikan var miEmre Dinç'i salla,bize bişey olmasın:) Çıkan,tutan falcılar var mı sana hayatım?
Aylini herkes cok begeniyor denedin mi bu fallara verdigim para ile bir araba alirdimCanim venus durumu bildi gelecekte bekliyorum asenatta cikan bir kac sey var isil su durumu bildi gelecek bekliyor ayse melegin ilk kahvesini yasadim ama sonrakiler pek cikmadi super cikan yok sende cikan var mi
Aylin,FAMA bir tane daha vardı o üçlüyü mü kastediyorsun:))Aylini herkes cok begeniyor denedin mi bu fallara verdigim para ile bir araba alirdim
Ayşe MELEK,Tellwe'de OYKUABLA fostu bana. SANAL ATTIM AMA YARISI TAVSİYEYDİ ACIDIM RESMEN PARAMA. Serüven?Canim venus durumu bildi gelecekte bekliyorum asenatta cikan bir kac sey var isil su durumu bildi gelecek bekliyor ayse melegin ilk kahvesini yasadim ama sonrakiler pek cikmadi super cikan yok sende cikan var mi
Bence su dene derim canım.En iyi kahveye kim bakiyor off kahve falina yine basladim
bu ''yapması olacak, etmesi olacak'' gibi bozuk ötesi kalıpları sadece bu online falcılarda gördüm zaten ben ve 2-3 falcı aynı kalıbı gayet kullanabiliyor fallarında. yani gerçek hayatta bunlar kim ki acaba böyle bozuk türkçeyle konuşuyorlar? yabancı asıllı falanlar mı acaba, merak uyandırıcı..
arkadaşlar biryolunvar'da aylin, fama ve kahinvanga aynı saatlerde offline olup yine aynı an online oldular. şu an dikkatimi çekti.. :/
olabilir mesela benim evlencegim kisiyi işine varana kadar bildi karakterinide aynı sekilde soylemedigim halde bekledigim bir kagıdın altındaki cift imzaya kdr soyledi demekki benle tuttu enerjisi benna ve gizemde iyi binnazdan gerisini begenmemiştimEnerji meselesi demekki ben hic begenmedim ve hic bir dedigide cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?