Binnaz Abla

Kızlar ben Ayline baktırdım şoka uğradım geçmişinizde göremediğiniz şeyleri görmenizi sağlıyor normalde 6. hislerim kuvvetlidir söyledikleri hissettiğim şeylerdi ama ne kadar doğru çıkar bilemem tabi. Başka baktıran var mı?

Emre Dinç'i salla,bize bişey olmasın:) Çıkan,tutan falcılar var mı sana hayatım?
Canim venus durumu bildi gelecekte bekliyorum asenatta cikan bir kac sey var isil su durumu bildi gelecek bekliyor ayse melegin ilk kahvesini yasadim ama sonrakiler pek cikmadi super cikan yok sende cikan var mi

Canim venus durumu bildi gelecekte bekliyorum asenatta cikan bir kac sey var isil su durumu bildi gelecek bekliyor ayse melegin ilk kahvesini yasadim ama sonrakiler pek cikmadi super cikan yok sende cikan var mi
Aylini herkes cok begeniyor denedin mi bu fallara verdigim para ile bir araba alirdim

Ayşe MELEK,Tellwe'de OYKUABLA fostu bana. SANAL ATTIM AMA YARISI TAVSİYEYDİ ACIDIM RESMEN PARAMA. Serüven?

Burada sürekli Aylin de Aylin yazılınca, ya da sürekli bastan sondan karışık olarak forumu okuyorum belkı de habıre onume cıkmıstır o ısım bılemıyorum, (ha bır de Serkan Tek vardı son zamanlarda) kasındım da kasındım resmen. Serkana atmaya karar verdım nıhayet ama yorumlarda hanımefendıcıgım...beyefendıcıgım...laflarını çıkarırsan fazla bır sey kalmıyor gıbı yorumlar okuyunca....Ve de en son Selena80'in "falım çıktı, aylin zamanıyla bılmıstı" gıbı bır yorumunu gorunce....

Aklımda kalmasın, benı daha fazla kasındırmasın dıye dun Aylıne fal attım. Evet kesınlıkle kart okumuyor, kartlarla alakasız ve yasadıklarımla ılgılı çok dogru analızlerı vardı....

Amaaa neredeyse Seruven ve Byzmelek'ın dedıkerını soyledı...Aynı tarıhlerı verdı....Ben bıryolunvar'da ılk kez fal baktırdım ve mısafır gırısıyle gırdım....3 falcı kesınlıkle apapyrı kısılıkler o da kesın....Hanı aynı yemegın tarıfını 3 ayrı kısı hem aynı hem kendılerıne has bır bıcımde anlatır ya..aynen oyleydı...

Byzmelek ılk tarot gonderdgmde cok cok net bıcımde yanıt verdı soruma,Seruven kıtap falı olarak konuyu gırıs,gelısme,sonuc olarak yanıtladı ve o kısıyle ılgılı çok net bılgıler verdıkı cok dogruydu. Aylınde o kısıyle ılgılı daha baska ama çok dogru seyler soyledı. Kısılık yapısını,maddı durumunu vs. ama Byzmelek gıbı sorunu şu ve şu nedenden dolayı adam atamıyor demedı.

Bu hesaba gore ben, aynı sonucu duymak ıcın Aylıne fal atmısım. Memnun kaldım mı evet,kaldım, ıyı bır falcı mı evet ıyı bır falcı, 25 tl'yı verıp aldıgım cvbı Byzmelek'e 7 tl verıp almısken...bende para kasınmıs demekkı.Ama 3 falım ıkız kardes gıbı degılse de resmen kardes gıbıler....Bu durumda da bana verılen sureyı beklemeyıp daha da fal-falcı ararsam yuh olsun bana...

Bır de aklıma gelmısken burada bırı demıstı, yorumculardan bırı hakkında: olması olacak gıbı bır konusma kalıbı kullanıyor dıye, Aylın'den mı bahsedıyordu bılmem ama Aylın bendekı falında o konusma kalıbını kullanıyordu. Aylın ıcın çok duzgun bır Turkçesi var dendıgını de hatırlyorum cunku.

Arkadaşlar misafir girişiyle bile olsa başka e-maile bile olsa bence fal siteleri bir şekilde daha önce baktırdığımız falları okuyorlar diyebilirim. Atabiliyorsanız başka bir ıp adresinden ve başka bir telefondan atmanızı tavsiye ederim.

arkadaşlar biryolunvar'da aylin, fama ve kahinvanga aynı saatlerde offline olup yine aynı an online oldular. şu an dikkatimi çekti.. :/

Boyle bır yorum okudugumu bılıyordum ve bu buldum. Pekı o zaman bu 3 falcı aynı mı? Fama,aylin,meryem ve Bilgehatun aynı kişiler deniyordu onceden forumda ama bilemedim...

Enerji meselesi demekki ben hic begenmedim ve hic bir dedigide cikmadi
olabilir mesela benim evlencegim kisiyi işine varana kadar bildi karakterinide aynı sekilde soylemedigim halde bekledigim bir kagıdın altındaki cift imzaya kdr soyledi demekki benle tuttu enerjisi benna ve gizemde iyi binnazdan gerisini begenmemiştim

Site kullanim kolayligi acisindan tellweden baska fal stesine alisamadigim icin hep tellweye baktiriyorum. Aklimda bir tek geysu kaldi. Sizce denenmeye deger mi baktiranlar var mi

ben baktırdım güzeldi ama tabi biraz gidişatı ben değiştirdim. değiştirmesem dediği gibi de olurdu diye düşünüyorum. düzgün bir falcı Naiaddd içinde kalmasın baktır gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…