- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
ucuz olana at derim :)BYZMELEK MI IYI sızce selena mı ıkısı arasında kaldım da
Degiler yuzde yuz eminimBoyle bır yorum okudugumu bılıyordum ve bu buldum. Pekı o zaman bu 3 falcı aynı mı? Fama,aylin,meryem ve Bilgehatun aynı kişiler deniyordu onceden forumda ama bilemedim...
BYZMELEK MI IYI sızce selena mı ıkısı arasında kaldım da
Hayir sekerim patladi bazi seyleri kiyisindan bildigi zaman sanki super sanmistim zerre alakasiz olaylar oldu bana dediklerindenSite kullanim kolayligi acisindan tellweden baska fal stesine alisamadigim icin hep tellweye baktiriyorum. Aklimda bir tek geysu kaldi. Sizce denenmeye deger mi baktiranlar var mi
Cikmadi tek bir kelimesi bileseruven ın kıtap falı patlayan cıkmayan var mı????? k.bakmayın tek tek soruyorum cunku bu aralar kararsızım herkesde aklım kalıyor
Dün Nur Banu ya attım bir fal çok iyi açık net yazmış. Nur banunun dediklerinden çıkan oldu mu sizdee?
ben semaya da serkan tekle de baktırdım serkan tek olumluydu ama sema yıktı geçti beniKizlar ben de indirim yapan falcilardan killaniyorum. Bakiniz; Sema, Serkan Tek, Vanga (bu toptan indirmis sayilmayabilir) Fama.
Bunlar cidden ortak hesap olabilir mi?
Mesela nurbanu indirim yapmaz, keza Aylin sesli bakiyor. Nedense bizim suphelendiklerimizin tarzi ayni; ayda bir indirim yapmak.
Kızlar Byv de iyi olan başka öneriniz var mı?
Peki başka iyi diyebileceğin var mı?ben Azem Toprak diye birine baktırmıştım pembe tablo çizmedi bana daha önceki baktırdığımda dediği gibi olmuştu.saddece kahve bakıyor ama bayağadır onlıne göremedim
Ben semayla serkan tek in aynı kişi olduğunu dusunuyorum çünkü sema ya bole bole dedin tersi çıktı dedim soruda serkan a batırdım çok sonra orda bana serkan semaya soruda dediklerimi soledi ayrıca şu yapması var etmesi var tarzı konusmalar nednse bu sitede bikaç falcida var normal hayatta hoc gördük mu bole konuşma tarzını? Ya da başka sitedeki facilada gormedik o yüzden bi duzenbazlik kesinlikle var ben eminim
seruven ın kıtap falı patlayan cıkmayan var mı????? k.bakmayın tek tek soruyorum cunku bu aralar kararsızım herkesde aklım kalıyor
Evet aslında ısın garıp tarafı ben burdakı bvy dekı falcılarda bı duzenbazlık oldugunu okumadan once fal baktırıp kendım anlaıdm yanı sora bı baktım megerse bole bı soylentı varmıs bır de ben yazım seklıne felan cok dıkkat ederım gercı burdakı arkadaslar da kım kımdır cabuk cozuyor profesyonellestık hepımız ama dedıgım gıbı ben bu soylentıyı bılmıyoken anladım sema ve serkan da bıseyler oldugunu ama var yanı buyuk ıhtımalle bı falcı baska adla bıkac fal bakıyor zor bırsey degıl kı nası olsa yazılıBence fama, sema, serkan üçlüsünde bir nane var. Sitelerin çoğunda nane var aslında çok da güvenmemek gerek.
Bılemedı mı tm canım baktırmıyım o zaman seruvene kıtap falı cok ovulmuste ondan sordumBenımle hıççç alakası yoktu, gelecekte çıkmadı
Ben cok begeniyorum seruveni bence anlil durumlarda mukemmel gelecegi kim biliyoki sankiBılemedı mı tm canım baktırmıyım o zaman seruvene kıtap falı cok ovulmuste ondan sordum
Sadece o değil bence bu gibi siteler ya ıp adresinden ya da mobil ödemelerde de daha önce ki fallara bakıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen hemde misafir girişiyle yeni bir e-mail adresiyle yolladım. Yapamazlar diye düşünüyordum ama yaşadığım bir durumla bunun aynen dediğim gibi olma olasılığını artırdı.Bence fama, sema, serkan üçlüsünde bir nane var. Sitelerin çoğunda nane var aslında çok da güvenmemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?