Binnaz Abla

Site kullanim kolayligi acisindan tellweden baska fal stesine alisamadigim icin hep tellweye baktiriyorum. Aklimda bir tek geysu kaldi. Sizce denenmeye deger mi baktiranlar var mi
Hayir sekerim patladi bazi seyleri kiyisindan bildigi zaman sanki super sanmistim zerre alakasiz olaylar oldu bana dediklerinden

Kizlar ben de indirim yapan falcilardan killaniyorum. Bakiniz; Sema, Serkan Tek, Vanga (bu toptan indirmis sayilmayabilir) Fama.

Bunlar cidden ortak hesap olabilir mi?

Mesela nurbanu indirim yapmaz, keza Aylin sesli bakiyor. Nedense bizim suphelendiklerimizin tarzi ayni; ayda bir indirim yapmak.

Seruvenin kitap falı bende cok iyidi anda cok iyi tespitlerde bulundu. Geleceğe dair dedikleri diğer falcilarla birebir. Cıkar mı cıkmaz mı sanırım önümüzde ki 3-4 ay içerisinde öğrenirim :)

ben semaya da serkan tekle de baktırdım serkan tek olumluydu ama sema yıktı geçti beni

Ben semayla serkan tek in aynı kişi olduğunu dusunuyorum çünkü sema ya bole bole dedin tersi çıktı dedim soruda serkan a batırdım çok sonra orda bana serkan semaya soruda dediklerimi soledi ayrıca şu yapması var etmesi var tarzı konusmalar nednse bu sitede bikaç falcida var normal hayatta hoc gördük mu bole konuşma tarzını? Ya da başka sitedeki facilada gormedik o yüzden bi duzenbazlik kesinlikle var ben eminim

Bence fama, sema, serkan üçlüsünde bir nane var. Sitelerin çoğunda nane var aslında çok da güvenmemek gerek.

Bence fama, sema, serkan üçlüsünde bir nane var. Sitelerin çoğunda nane var aslında çok da güvenmemek gerek.
Evet aslında ısın garıp tarafı ben burdakı bvy dekı falcılarda bı duzenbazlık oldugunu okumadan once fal baktırıp kendım anlaıdm yanı sora bı baktım megerse bole bı soylentı varmıs bır de ben yazım seklıne felan cok dıkkat ederım gercı burdakı arkadaslar da kım kımdır cabuk cozuyor profesyonellestık hepımız ama dedıgım gıbı ben bu soylentıyı bılmıyoken anladım sema ve serkan da bıseyler oldugunu ama var yanı buyuk ıhtımalle bı falcı baska adla bıkac fal bakıyor zor bırsey degıl kı nası olsa yazılı

Sadece o değil bence bu gibi siteler ya ıp adresinden ya da mobil ödemelerde de daha önce ki fallara bakıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen hemde misafir girişiyle yeni bir e-mail adresiyle yolladım. Yapamazlar diye düşünüyordum ama yaşadığım bir durumla bunun aynen dediğim gibi olma olasılığını artırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…