Binnaz Abla

IP si ayni olan hesaplari tellwe taniyor ve depoluyor mesela, eminim.
Isyerindeki bilgisayarindan , kredi karti, paypal olmadan mobille attigim falcilarin cogu fos cikti.

Degiller canim serkan sema bambaska bakti bana

Telwede bırkerebi
Sevgili Ederun, bu konuda ne yasadın, ne oldu? Merak ettım, dun de böyle bır msj atmıstın

kızlar biryolunvarda falcı semanın dedikleri çıkan varmı ya?bana çok kötü şeler sölediği için taktım yani

birde kızlar ısrarla söyl,yorum ama ben binnaz ablada Hira soydanı beğeniyorum hani fal bu çıkar çıkmaz ama dobra en azından bence deneyebilirsiniz

Türkçe yazım konusun da hata olabilir bazen.Uzun vadeli değil,yakın geçmiş,gelecek...hakkında yorumlarım.Bu kadar ifade edebilirim kendimi.Seçin sizin.Sevgiler...

Burdan adini yazdiranlar arasinda kura cekin 3 kisiye kisaca bakin. Bakalim iddiali oldugunuz kadar varsaniz zaten pesinizi birakmaz bu forum. Ama hak verirsiniz ki bizde isin piri olduk, pise pise.

Türkçe yazım konusun da hata olabilir bazen.Uzun vadeli değil,yakın geçmiş,gelecek...hakkında yorumlarım.Bu kadar ifade edebilirim kendimi.Seçin sizin.Sevgiler...

çook pahalı:)) bari 10-20 den başlasaydınız, bu işler böyle oluyor çünkü beğenildikçe fiyat artıyor:)) normalde bi cafede mi bakıyorsunuz? bir de uzun vade değil demişsiniz, ya benim gelecek bir yılımda önemli bi gelişme yoksa?

Burdan adini yazdiranlar arasinda kura cekin 3 kisiye kisaca bakin. Bakalim iddiali oldugunuz kadar varsaniz zaten pesinizi birakmaz bu forum. Ama hak verirsiniz ki bizde isin piri olduk, pise pise.

Zaten gidicisin çok mantıklı Baldanın fikri

Kimse yoğurdum ekşi demezz....
Biz bakalım yoğurdunuzun tadına

Yarın ne olacağını biliyor muyuz ? :)

Buyrun bakın.Lütfen beni atmayın.Rica ediyorum.Niyetim kötü değil ki

Simdi bana bakarsaniz haksizlik olur buradaki herkesle arkadasiz biz, aksam 10 a kadar size buradan isim yazdiralim, bu isimler topikten bildigimiz fal mudavimi arkadaslardan olur kura cekip 3 kisiye tek soru hakkinda kisaca bakarsiniz. Bu daha adil olur :)

Kizzz yerim ben seni
Söz kizzz ben cikarsam hakkım senindir

Arkadaslar o zaman bir karar verelim, kime bakacagina kendisi karar versin mi diyorsunuz ? Yoksa aramizda isimleri toplayip kura cekelim mi diyorsunuz ? Nedir fikirler ?

MissCherryBlossom

Atart

Bir geliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…