- 23 Ağustos 2012
- 52.070
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.662
- 898
Sadece o değil bence bu gibi siteler ya ıp adresinden ya da mobil ödemelerde de daha önce ki fallara bakıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen hemde misafir girişiyle yeni bir e-mail adresiyle yolladım. Yapamazlar diye düşünüyordum ama yaşadığım bir durumla bunun aynen dediğim gibi olma olasılığını artırdı.
Degiller canim serkan sema bambaska bakti banaKizlar ben de indirim yapan falcilardan killaniyorum. Bakiniz; Sema, Serkan Tek, Vanga (bu toptan indirmis sayilmayabilir) Fama.
Bunlar cidden ortak hesap olabilir mi?
Mesela nurbanu indirim yapmaz, keza Aylin sesli bakiyor. Nedense bizim suphelendiklerimizin tarzi ayni; ayda bir indirim yapmak.
Sevgili Ederun, bu konuda ne yasadın, ne oldu? Merak ettım, dun de böyle bır msj atmıstınSadece o değil bence bu gibi siteler ya ıp adresinden ya da mobil ödemelerde de daha önce ki fallara bakıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen hemde misafir girişiyle yeni bir e-mail adresiyle yolladım. Yapamazlar diye düşünüyordum ama yaşadığım bir durumla bunun aynen dediğim gibi olma olasılığını artırdı.
Özel olarak yazıyorum canım.Telwede bırkerebi
Sevgili Ederun, bu konuda ne yasadın, ne oldu? Merak ettım, dun de böyle bır msj atmıstın
O kadar cok para harcadik ki forum olarak, yeni birilerine gozu kapali guvenmek bizim icin cok zor
Fiyatinizda az degil ki atsak denesek 50 den acmissiniz :)
Türkçe yazım konusun da hata olabilir bazen.Uzun vadeli değil,yakın geçmiş,gelecek...hakkında yorumlarım.Bu kadar ifade edebilirim kendimi.Seçin sizin.Sevgiler...
Türkçe yazım konusun da hata olabilir bazen.Uzun vadeli değil,yakın geçmiş,gelecek...hakkında yorumlarım.Bu kadar ifade edebilirim kendimi.Seçin sizin.Sevgiler...
Burdan adini yazdiranlar arasinda kura cekin 3 kisiye kisaca bakin. Bakalim iddiali oldugunuz kadar varsaniz zaten pesinizi birakmaz bu forum. Ama hak verirsiniz ki bizde isin piri olduk, pise pise.
Yarın ne olacağını biliyor muyuz ? :)çook pahalı:)) bari 10-20 den başlasaydınız, bu işler böyle oluyor çünkü beğenildikçe fiyat artıyor:)) normalde bi cafede mi bakıyorsunuz? bir de uzun vade değil demişsiniz, ya benim gelecek bir yılımda önemli bi gelişme yoksa?
Valla bana bir yıllık dönem bile yeter :)çook pahalı:)) bari 10-20 den başlasaydınız, bu işler böyle oluyor çünkü beğenildikçe fiyat artıyor:)) normalde bi cafede mi bakıyorsunuz? bir de uzun vade değil demişsiniz, ya benim gelecek bir yılımda önemli bi gelişme yoksa?
Buyrun bakın.Lütfen beni atmayın.Rica ediyorum.Niyetim kötü değil ki
bEnde bakmak istiyorum yoğurdun tadına :)Zaten gidicisin çok mantıklı Baldanın fikri
Kimse yoğurdum ekşi demezz....
Biz bakalım yoğurdunuzun tadına
Simdi bana bakarsaniz haksizlik olur buradaki herkesle arkadasiz biz, aksam 10 a kadar size buradan isim yazdiralim, bu isimler topikten bildigimiz fal mudavimi arkadaslardan olur kura cekip 3 kisiye tek soru hakkinda kisaca bakarsiniz. Bu daha adil olur :)
Valla bana bir yıllık dönem bile yeter :)
Kizzz yerim ben seni
Söz kizzz ben cikarsam hakkım senindir
Siz aranızda üç şanslı kişiyi seçin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?