Binnaz Abla

Arkadaslar o zaman bir karar verelim, kime bakacagina kendisi karar versin mi diyorsunuz ? Yoksa aramizda isimleri toplayip kura cekelim mi diyorsunuz ? Nedir fikirler ?

MissCherryBlossom

Atart

Bir geliniz

Ayyyyyyh burda ne oluyor :) :)

Ben derim ki burda hepimiz kardeşiz. O yüzden 3 kişi adamakıllı baktıracağına daha fazla kişi mesela 6,8 tek soru sorsun iş vey aşk . Böylece hem daha fazla kişi fikir sahibi olur, hem de kimse üzülmez. Bunca insanız sadece 3 kişinin mutlu olmasına gönlüm razı gelmez.

Sizin için uygun olur mu beyzacan?

Valla bana uyar bende hic sans yoktur o kuradan ben cikmam cunku

biri bana anlatsın pilizzzz

Atart canim bir arkadas geldi iddialiyim durugoru yetenegimle bakiyorum dedi ama pahali. Bizde dedikki nereden bilecegiz biz cok para kaptirdik baktirmayiz. Sonra dedim ki aramizda liste yapip kura cekelim cikan 3 kisiye deneme amacli bir fal baksin begenilirse devamini getiririz. O da kabul etti. Durum bu

Simdi kura mi cekiyoruz ne yapiyoruz bende anlamadim ama

Baldannnn mesaj attım bakk biii

hımm evet kura mantıklı da kura nasıl çekilecek, çıkan kişi de zaten bi başkası için bi soru kullanırsa olur biter olmaz mı :)

Bence uzatmadan biran once baksın bırınıze. begenılırse zaten parayla baktırmaya razı bu forum yeter kı ıyı olsun burda kuyruk olusur:)
sonucu merakla beklıyoruz
baldankabak ılk sen dedın bence sana baksın hadı lutfen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…