- 31 Aralık 2015
- 33
- 14
- 8
Arkadaslar o zaman bir karar verelim, kime bakacagina kendisi karar versin mi diyorsunuz ? Yoksa aramizda isimleri toplayip kura cekelim mi diyorsunuz ? Nedir fikirler ?
MissCherryBlossom
Atart
Bir geliniz[/QUOTE
Ben kendisi karar vermesinden yada kendisinin kura çekmesinden yanayım
Bence kendisi karar versin kime bakacağına
Neden kiii kendi karar versin!!!
Kura çekelim aramızda.
Arkadaslar o zaman bir karar verelim, kime bakacagina kendisi karar versin mi diyorsunuz ? Yoksa aramizda isimleri toplayip kura cekelim mi diyorsunuz ? Nedir fikirler ?
MissCherryBlossom
Atart
Bir geliniz
Bakacak kişinin kura çekmesi daha mantıklı geldi :)Neden kiii kendi karar versin!!!
Kura çekelim aramızda.
Ayyyyyyh burda ne oluyor :) :)
Ben derim ki burda hepimiz kardeşiz. O yüzden 3 kişi adamakıllı baktıracağına daha fazla kişi mesela 6,8 tek soru sorsun iş vey aşk . Böylece hem daha fazla kişi fikir sahibi olur, hem de kimse üzülmez. Bunca insanız sadece 3 kişinin mutlu olmasına gönlüm razı gelmez.
Sizin için uygun olur mu beyzacan?
Haha bendede şans yoktur milli piyangodan amorti bile çıkmıyor :)Valla bana uyar bende hic sans yoktur o kuradan ben cikmam cunku
Haha bendede şans yoktur milli piyangodan amorti bile çıkmıyor :)
Zaten 3 kişi tek soru demiştik kıza ayıp Olmasın sonraMissCherryBlossom un dedigine ne dersiniz ?
MissCherryBlossom
Atart
Bir geliniz
B
Zaten 3 kişi tek soru demiştik kıza ayıp Olmasın sonra
B
Zaten 3 kişi tek soru demiştik kıza ayıp Olmasın sonra
Atart canim bir arkadas geldi iddialiyim durugoru yetenegimle bakiyorum dedi ama pahali. Bizde dedikki nereden bilecegiz biz cok para kaptirdik baktirmayiz. Sonra dedim ki aramizda liste yapip kura cekelim cikan 3 kisiye deneme amacli bir fal baksin begenilirse devamini getiririz. O da kabul etti. Durum bu
Simdi kura mi cekiyoruz ne yapiyoruz bende anlamadim ama
Atart canim bir arkadas geldi iddialiyim durugoru yetenegimle bakiyorum dedi ama pahali. Bizde dedikki nereden bilecegiz biz cok para kaptirdik baktirmayiz. Sonra dedim ki aramizda liste yapip kura cekelim cikan 3 kisiye deneme amacli bir fal baksin begenilirse devamini getiririz. O da kabul etti. Durum bu
Simdi kura mi cekiyoruz ne yapiyoruz bende anlamadim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?