- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
hımm evet kura mantıklı da kura nasıl çekilecek, çıkan kişi de zaten bi başkası için bi soru kullanırsa olur biter olmaz mı :)
Kurayi ben soyle dusundum. Bu topikten bildigimiz gordugumuz tabidigimiz isimlerden olanlar ben istiyorum desin toplayalim birimiz de ceksin. Ama ceken arkadas cikarsa ne olur bilmiyorum :) 10 da geridonus yapacagiz kiza o yuzden bir an once belirlemeliyiz.
Senin dedigini tam anlamadim hayatim cikan baskasinin sorusunu mu sorsun diosun ?
şöyle dedim, farzedelim ki, sen çıktın benim için de bi soru sorarsın tek .. yani ben de adil çekimden yanhayım ama kimsenin de gönlü kalsun istemem.. hepimiz nihayetinde iyi kötü bi deneyim sahibiyiz..
Kendi çeksin, zaten iyiyse ne elli ne yüzler gitti yani bi de ona gider çok mu, helal ederiz eğer güvenilir ve iyiyse..
Gitmiş zaten :)Bence de hatun secsin baksin hizlica, kacip gidecek yoksam bezdirmeyelim :)
Degiller canim serkan sema bambaska bakti bana
Ben deeeee!istanbulda yaşıyorum yakınlarda lanlara yüzyüze de bakabilirim ya da skype tel yoluyla olabilir ücreti de hesap numaramı verip tahsil edebilirim.isim yer ve diğer bilgilere gelince durugörü yeteneğimle okuyabiliyorum karşımdaki kişiye geçmişi söylememin bir anlamı yokki zaten biliyor önemli olan gelecek ve yakın gelecekle ilgili olan söylemler:)
Canim bende oyle olmadi hatta kardesim ve iki kuzenim de ayniBen bağlantılarının olduğunu çok kuvvetle düşünüyorum.Bazen ters yüz yapsalar da, kendimle birlikte 2 arkadaşta da çok aynı ifadeler kullandıklarını gördüm.. birine ( Sema ya) anlattığım çok ince şeyler diğerinin kartlarla alakasız yorumunda yazılmıştı.. neyse ya, öyle böyle kaç paroşlar gitti fakir cebimizde. ben hesap kapattım hepsinde
Hangimiz Türkçe yi iyi kullanıp bütün kurallara uygun yazabiliyoruz ki
ben istemiyorum
Kazen haklisin kurallar esnemesinReklam reklamdır, 2. falda para istediğinde hemen reklam yapıyor diye şikayet ediyorsunuz bedava olunca kimsenin sesi çıkmıyor. Saçmalamanın anlamı yok değil mi ? Çifte standart uygulamayın !
Canim bende oyle olmadi hatta kardesim ve iki kuzenim de ayni
Reklam reklamdır, 2. falda para istediğinde hemen reklam yapıyor diye şikayet ediyorsunuz bedava olunca kimsenin sesi çıkmıyor. Saçmalamanın anlamı yok değil mi ? Çifte standart uygulamayın !
Canim hepsi farkli hepside cikti desem sana ben o yuzden serkani seviuorum sema da dedikleri cikmadigi da oluyor mesela ama serkan da oyle olmadi famaya cok uzundur baktirirdim ama bilemedi bende serkanla cok ayriydi aon falida canim vangaya hic atmadim birde benyani onlarda da mı farklı, ya bak benle Selena nın o kdar aynı ki 2 si, hatta Serkan ın ilk çıktığı zamanlardaki ilk falı alakasızdı, o zaman yeni hesaptı sema ya bile atmamıştım , sonra o hesapla ki semaya daha önce kendimi tanıtarak attım güzeldi.. sonra Serkan a yine sıfır bir hesaptan attım , Semayla attığım hesaptaki yani imkansız sana öyle diyim semaya söylediğim anlattığım şeyleri yazmıştı.. emin olmak için.. ilk hesabınmla paraya kıydım yine attım bu kez kahvede yine çok tuttu. Çok karışık gelmiş olabilir ama şunu demek istedim , Serkan ilk fal ve son 2 si dağlar kadar fark vardı, bi de şurdan yakaladım 2si de bi olayın sebebini, daha önce hiçbir falcının dayandırmadığı bi sebebe dayandırmışlar.. bilemem ama ben artık çok sıkıldığım için ki vangada da böyle oldu farklı hesaplardan kalıplaşmış benzer cümleler aldım hep..Aylin i ayrı tutuyorum ama şu Sema-Vanga-Fama-Serkan dörtlemesi bana hiç masum gelmedi.. araya bilgejatun ve meryemi de koyabiliriz.. eğer okuyorlarsa da ; herkes kendi vicdanından sorumlu. çok sıkıldığım ben hepsinden , İlkay,aYLİN, vENÜS, sARAYLI, Selena, Eylem ve Nesibe şimdiye kadar ben de hep en net olup çıkanlar o yüzden kapadım hesapları..
Reklam reklamdır, 2. falda para istediğinde hemen reklam yapıyor diye şikayet ediyorsunuz bedava olunca kimsenin sesi çıkmıyor. Saçmalamanın anlamı yok değil mi ? Çifte standart uygulamayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?