Binnaz Abla

hımm evet kura mantıklı da kura nasıl çekilecek, çıkan kişi de zaten bi başkası için bi soru kullanırsa olur biter olmaz mı :)

Kurayi ben soyle dusundum. Bu topikten bildigimiz gordugumuz tabidigimiz isimlerden olanlar ben istiyorum desin toplayalim birimiz de ceksin. Ama ceken arkadas cikarsa ne olur bilmiyorum :) 10 da geridonus yapacagiz kiza o yuzden bir an once belirlemeliyiz.

Senin dedigini tam anlamadim hayatim cikan baskasinin sorusunu mu sorsun diosun ?

şöyle dedim, farzedelim ki, sen çıktın benim için de bi soru sorarsın tek .. yani ben de adil çekimden yanhayım ama kimsenin de gönlü kalsun istemem.. hepimiz nihayetinde iyi kötü bi deneyim sahibiyiz..

şöyle dedim, farzedelim ki, sen çıktın benim için de bi soru sorarsın tek .. yani ben de adil çekimden yanhayım ama kimsenin de gönlü kalsun istemem.. hepimiz nihayetinde iyi kötü bi deneyim sahibiyiz..

Haaa bu cok mantikli valla. Ben cikarsam sana sorayim o zaman olar ?

Cherry nefese sorsun karsilikli herkea birine.

Ay basim dondu galiba

Ben istiyorum kızlar :) hadi biriniz çekin bu işi fazla uzatmanın anlamı yok gerçekten yoksa bu iş uzayıp gidecek

Degiller canim serkan sema bambaska bakti bana

Ben bağlantılarının olduğunu çok kuvvetle düşünüyorum.Bazen ters yüz yapsalar da, kendimle birlikte 2 arkadaşta da çok aynı ifadeler kullandıklarını gördüm.. birine ( Sema ya) anlattığım çok ince şeyler diğerinin kartlarla alakasız yorumunda yazılmıştı.. neyse ya, öyle böyle kaç paroşlar gitti fakir cebimizde. ben hesap kapattım hepsinde

Ben deeeee!

Reklam reklamdır, 2. falda para istediğinde hemen reklam yapıyor diye şikayet ediyorsunuz bedava olunca kimsenin sesi çıkmıyor. Saçmalamanın anlamı yok değil mi ? Çifte standart uygulamayın !

Canim bende oyle olmadi hatta kardesim ve iki kuzenim de ayni

Reklam reklamdır, 2. falda para istediğinde hemen reklam yapıyor diye şikayet ediyorsunuz bedava olunca kimsenin sesi çıkmıyor. Saçmalamanın anlamı yok değil mi ? Çifte standart uygulamayın !
Kazen haklisin kurallar esnemesin

Canim bende oyle olmadi hatta kardesim ve iki kuzenim de ayni

yani onlarda da mı farklı, ya bak benle Selena nın o kdar aynı ki 2 si, hatta Serkan ın ilk çıktığı zamanlardaki ilk falı alakasızdı, o zaman yeni hesaptı sema ya bile atmamıştım , sonra o hesapla ki semaya daha önce kendimi tanıtarak attım güzeldi.. sonra Serkan a yine sıfır bir hesaptan attım , Semayla attığım hesaptaki yani imkansız sana öyle diyim semaya söylediğim anlattığım şeyleri yazmıştı.. emin olmak için.. ilk hesabınmla paraya kıydım yine attım bu kez kahvede yine çok tuttu. Çok karışık gelmiş olabilir ama şunu demek istedim , Serkan ilk fal ve son 2 si dağlar kadar fark vardı, bi de şurdan yakaladım 2si de bi olayın sebebini, daha önce hiçbir falcının dayandırmadığı bi sebebe dayandırmışlar.. bilemem ama ben artık çok sıkıldığım için ki vangada da böyle oldu farklı hesaplardan kalıplaşmış benzer cümleler aldım hep..Aylin i ayrı tutuyorum ama şu Sema-Vanga-Fama-Serkan dörtlemesi bana hiç masum gelmedi.. araya bilgejatun ve meryemi de koyabiliriz.. eğer okuyorlarsa da ; herkes kendi vicdanından sorumlu. çok sıkıldığım ben hepsinden , İlkay,aYLİN, vENÜS, sARAYLI, Selena, Eylem ve Nesibe şimdiye kadar ben de hep en net olup çıkanlar o yüzden kapadım hesapları..

Kızmayaydın iyiydi :) , ama biz o reklamcılara zaten prim vermiyorduk.. bunda da çok düşündük hatta öyle bir düşündük ki bir saattir ne yapacağımıza karar veremedik, en son madem çok iyi ortada baksın diyecektik ki, sen hatunun mimini çekmişsin :) Sahi kahve falı bakıyor muydun sen Kazen

Canim hepsi farkli hepside cikti desem sana ben o yuzden serkani seviuorum sema da dedikleri cikmadigi da oluyor mesela ama serkan da oyle olmadi famaya cok uzundur baktirirdim ama bilemedi bende serkanla cok ayriydi aon falida canim vangaya hic atmadim birde ben

1. falı baktırdıysam 2.yi şikayet etmiyorum bende çifte standart yok Kazen :) promosyon bakan kimseyi şikayet etmiyorum promosyon candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…