- 23 Ağustos 2012
- 52.070
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.657
- 898
Serkan bana da 2 gün sonra patladı
ilkay çok bozdu bu ara ya çok geç yorumluyor, sorulara cevap vermiyor falan.ya kızlar bişi sorcam bne ilkay güre geen cuma tarot yolladım.hala yorumum gelmedi normal mi bu durum
ilkay çok bozdu bu ara ya çok geç yorumluyor, sorulara cevap vermiyor falan.
Ya eski fallari okuyorum ben hic olmamis gizem hatun nurbanu maalesefNeler olmuşNe oldu duru görücü :)
Ay bana da şu sıra çıkan yok ama Nurbanu nun ikinci falı patladı oysa enerjimiz uydu sanmıştım
Nesibe nisan dedi
bana tutturuyor ben çok beğeniyorum. en beğendiğim 2 falcıdan biri ama sen bilirsin tabi :)çeksemmi falı sence??beklemeye değer mi
Ya eski fallari okuyorum ben hic olmamis gizem hatun nurbanu maalesef
Canim evet basta ok di sonra biraz kanka gibi oldu olay akil verir gibi objektifligi gitti maalesef bir konuda da yanildi serkan tek ve huma bildi o konuyudaAaaa Nurbanuyu çok beğeniyırdun sen sanki Serkan gibi, Fama gibi sonradan çıkmadı mı hiç
Baldanim hayirli olsun bol kazanclar olsunnUleyn serkan tek bana ciksin, hepinize benden ikizler hislerimle kahve fali
Detayli bakcam ama hee icimden gecenlerle, pembe tablocu degil ne goruyorsam onu15 yillik tecrubemle sizlerle olcam..
Baldanim hayirli olsun bol kazanclar olsunn
Sana çıksın senin gönlün olsun da kaave bahaneeUleyn serkan tek bana ciksin, hepinize benden ikizler hislerimle kahve fali
Detayli bakcam ama hee icimden gecenlerle, pembe tablocu degil ne goruyorsam onu15 yillik tecrubemle sizlerle olcam..
Sagol hayatim tesekkur ederim :)
SERÜVEN BİR YIL ARA İLE İKİ KEZ BAKTIRDIM ASLA ÇIKAN OLMADI TAVSİYE ETMEM VEDE BAŞTANSAVMA BİR FALDISerüveni soranlar olmuş iyi baktığında çok iyi bakıyorBen de hem kısmen çıkanlar hem sallamalar var.
NORMAL DEĞİL ESKİDEN ANCAK BİR GÜN GECİKTİRİRDİ ŞİMDİ ÇOK FAZLA HAVALARA GİRDİ NASIL OLSA BURADA REKLAMINI BİZ YAPTIK ŞIMARTIK EVET ANDA İLKAY ÇOK İYİ AMA SÖYLEDİKLERİ ONUNDA ÇIKMIYORya kızlar bişi sorcam bne ilkay güre geen cuma tarot yolladım.hala yorumum gelmedi normal mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?