Binnaz Abla

ya kızlar bişi sorcam bne ilkay güre geen cuma tarot yolladım.hala yorumum gelmedi normal mi bu durum

Aaaa Nurbanuyu çok beğeniyırdun sen sanki Serkan gibi, Fama gibi sonradan çıkmadı mı hiç
Canim evet basta ok di sonra biraz kanka gibi oldu olay akil verir gibi objektifligi gitti maalesef bir konuda da yanildi serkan tek ve huma bildi o konuyuda

Uleyn serkan tek bana ciksin, hepinize benden ikizler hislerimle kahve fali

Detayli bakcam ama hee icimden gecenlerle, pembe tablocu degil ne goruyorsam onu 15 yillik tecrubemle sizlerle olcam..
Baldanim hayirli olsun bol kazanclar olsunn

Serkan burda çok övülünce bende kahve atayım dedim. Dün geldi falı. Hanımefendi ve beyefendiden başka bişey dememiş. Oldukça Karışık. Beyefendi soruya göre bakıyormuş ben soru sormamıştım. Benle alakasız Şeyler Yazmış. Soru sorunca bende bakarım ya olumludur ya olumsuz yüzde 50 şansı var. Borcum varmış sınava girecekmişim duygusal olarak birisi varmış. Bunların hiçbiri yok bende :) böyle diyincede soru olmayınca bu kadar oluyor Demiş :)

Kızlar Nesibeye baktırıpta çıkan enerjisi tutan var mı? Pembe tablocu değil dimi?Enerjisi bana güzel geldi ama dediği olumlu sonuca sevinmeli miyim?

ya kızlar bişi sorcam bne ilkay güre geen cuma tarot yolladım.hala yorumum gelmedi normal mi bu durum
NORMAL DEĞİL ESKİDEN ANCAK BİR GÜN GECİKTİRİRDİ ŞİMDİ ÇOK FAZLA HAVALARA GİRDİ NASIL OLSA BURADA REKLAMINI BİZ YAPTIK ŞIMARTIK EVET ANDA İLKAY ÇOK İYİ AMA SÖYLEDİKLERİ ONUNDA ÇIKMIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…