Binnaz Abla

Zeus a bu aksam fal baktırdımmm ıyıydıde hızlı bakmıs ya cıkan var mı onun falı cıkmayanlar da yazabılırler tabıkı merak ettım

Geçen yıl ilkaya baktırmıştım bana dediği birşey çıkmıştı.

naira şuman a baktıranınız oldu mu? an da nasıl? çıktı mı peki gelecek fln? bir ara cok övülmüs de ben de baktırsam mı diyorum..

had yav hic mi tutturamadı? sanki güzel acıklamıs ama gelecegi bilemem tabii..peki en cok begendiginiz kim suanda? MissCherryBlossom

Kiz serkan sana ne dedi de patladi. Falinda aaa dedgin nokta atisi var miydi ? Patladi dedin hayallerim 7.4 siddetinde sarsildi valla

20 kere hanımefendi yazdıktan sonra hayallerimin patronu yakında beni işe alacak demiş. Müstakbel patronun ne yazdığını ne sen sor ne ben söyleyeyim mk O iş yattı yani.

20 kere hanımefendi yazdıktan sonra hayallerimin patronu yakında beni işe alacak demiş. Müstakbel patronun ne yazdığını ne sen sor ne ben söyleyeyim mk O iş yattı yani.

Amaaaan. Hatirladim okuduydum o fali ben. Vay anasini. Baya patlamis bom diye, o pacoz patron kaybetmis

Sedef celik deneyen varmi binnazda ben onuda cok begendim birde ceren ezgi

Walla mi, cok uzuldum yaa, zicik herif
Sana is mi yok kis
Kimler patladi bu arada cherrycim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…