- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Gercektenmi ya benim icin cok onemli bu bilgiSerkan tek 1 ay önce fal atmıştım, tarihiyle çıktı, konu da aynı şekilde ilerliyor
Daisyyy nasilsin sekerim nerelerdesin ozledik
Sen serkan teke kesin baktirmissindir nasildi kendileri sende
Secretcım nasılsın tatlımSerkan tek 4 ay önce baktığı falda seni çok seviyor dediği adamın şimdi seni sevmiyor demesi ve 5 ay sonra tarif bile ettiği iş değişimi ve taşınma olayını işinde hiçbi değişiklik olmayacak diyerek kendinide tezlerinide fallarınıda bende çürütmüştür..
Coktan sifir kendisi bendeBu gizem hatunkarsi tarafin dusuncelerinde sifir. Kendim iki kere, bir arkadasim iki kere, biri de bir kere denedi kanaatim bu. Anlatsam zaten gulersiniz. Ama kadin somut seylerle oyle soka sokuyor ki tutarsizligi goremeyip aa diyor insan. Bugun arkadasima attik hicbir sey bilememis. Anlamadim valla o kadinda bir sey var ama bakalim. Bana iki fali degisti, ama tarif ettigi 2.adam degismedi aylar once 3 vakit dedi cikmadi simdi 2 ay diyor cikarsa yazacagim.
Yesss beybim baktirdim tabee amma hatirlamiyorum bile cok kayda deger bisi demedi.
Begenmedim ben pek.
Kesif var mi aplaam yenilerden,eskilerden
Serkan tek 4 ay önce baktığı falda seni çok seviyor dediği adamın şimdi seni sevmiyor demesi ve 5 ay sonra tarif bile ettiği iş değişimi ve taşınma olayını işinde hiçbi değişiklik olmayacak diyerek kendinide tezlerinide fallarınıda bende çürütmüştür..
Atart annem nirdesin yaw, baldana gondereyim diye serkanin falini aradim bulamadim.
Ne didiydi bu herif bana, bildimiydi benden biseyler, tirtti galiba yaa.
Kuzum malum bu aralar çok yoğunum pofff işler güçler nolcek bu işlerrr, vakit bulayım uzun uzun yazcam senin son fal maceramızdan haberin yoğğ galiba .. yaw yokk Serkan tiritli köfte yani o da kısmi bi kısma tutan , bi kısmına sallayan, bi kısmına patlayan ortaya karışık bi falcı. yani tamamen fos desen değil , iyi desen değil . sen sanki baktırmadın ona yaff ben hatırlamıyorum
Seni gördüğüme sevindim:))
20 kere hanımefendi yazdıktan sonra hayallerimin patronu yakında beni işe alacak demiş. Müstakbel patronun ne yazdığını ne sen sor ne ben söyleyeyim mkO iş yattı yani.
Valla baya bi ara verdim ben... Diğerleri de çıksın istedim... Ayline sadece su falı baktırdım... Algılamaya çalışıyorum falını o da falda demiş zaten uzun uzun düşün acele etmeden sorularını sor bende yanıtlayayım demiş... Aylinin dediklerinin çıkmasını isterim... Anı ve geçmişi iyi bilmiş her zamanki gibi... Gelecek içinde bazı dedikleri var... Şu anda pek olacak gibi gözükmüyır ama nasıl gelişecek bilmiyorum. Tuğba ile aylinin dediği şeyler arasında dağlar kadar fark var aslında da... Tuğbanın ufak tefek dedikleri çıkıyor... Ama aylininde ufak tefek dedikleri çıkacak gibi... Esas konu gelişecek bende bilmiyorum. Bu konuyu bende tutturabilen netçe olmadı... Olan olursa zaten ben ayrı reklam yapacağım..:)Ben de ben de, nasılsın Lorus? Naptın son zamanlarda, kimleri denedin, kimleri out yaptın, kim in oldu, kim bing bang kim beklemede ? , takip edemiyorum şu günler en yoğun zamanlarım ama bi yandan da elim olmuyor burdan
Atart annem nirdesin yaw, baldana gondereyim diye serkanin falini aradim bulamadim.
Ne didiydi bu herif bana, bildimiydi benden biseyler, tirtti galiba yaa.
Valla baya bi ara verdim ben... Diğerleri de çıksın istedim... Ayline sadece su falı baktırdım... Algılamaya çalışıyorum falını o da falda demiş zaten uzun uzun düşün acele etmeden sorularını sor bende yanıtlayayım demiş... Aylinin dediklerinin çıkmasını isterim... Anı ve geçmişi iyi bilmiş her zamanki gibi... Gelecek içinde bazı dedikleri var... Şu anda pek olacak gibi gözükmüyır ama nasıl gelişecek bilmiyorum. Tuğba ile aylinin dediği şeyler arasında dağlar kadar fark var aslında da... Tuğbanın ufak tefek dedikleri çıkıyor... Ama aylininde ufak tefek dedikleri çıkacak gibi... Esas konu gelişecek bende bilmiyorum. Bu konuyu bende tutturabilen netçe olmadı... Olan olursa zaten ben ayrı reklam yapacağım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?