Binnaz Abla

Bu gizem hatunkarsi tarafin dusuncelerinde sifir. Kendim iki kere, bir arkadasim iki kere, biri de bir kere denedi kanaatim bu. Anlatsam zaten gulersiniz. Ama kadin somut seylerle oyle soka sokuyor ki tutarsizligi goremeyip aa diyor insan. Bugun arkadasima attik hicbir sey bilememis. Anlamadim valla o kadinda bir sey var ama bakalim. Bana iki fali degisti, ama tarif ettigi 2.adam degismedi aylar once 3 vakit dedi cikmadi simdi 2 ay diyor cikarsa yazacagim.

ben demin eski fallarımı okuyordum da şok oldum ya aklımın ucundan gecmez. gectigimiz yazın basında rania hadwa nın dedikleri olmus yaaaa ben nasıl kaçırmışım bu detayıııı simdi yine baktırayım dedım kadın ortada yok.. aiy anksiyetem tuttu resmen

Secretcım nasılsın tatlım

Coktan sifir kendisi bende

Atart annem nirdesin yaw, baldana gondereyim diye serkanin falini aradim bulamadim.
Ne didiydi bu herif bana, bildimiydi benden biseyler, tirtti galiba yaa.

Ben de beğenmedim açıkçası olmsuz falan olduğundan değil, çok aralıklı bakılan 3 falda dağlar kadar fark olması ve şüpheli ifadeleri.. ya zaten çok da önemsememek gerek ben çok iyi bir falcı ya da yüzde yüz orijinal falcı olduğunu sanmıyorum onun, gidişata göre evet ufak değişimler olabilir ama kendiyle çelişen olayı 360 derece değiştiren falcı da çelişkilidir.sevmedim onu ve ilk falı ilk çıktığında atmıştım , ortada kaldım demiştim.. sonradan sonraya bende de hıhııhh oldu

Atart annem nirdesin yaw, baldana gondereyim diye serkanin falini aradim bulamadim.
Ne didiydi bu herif bana, bildimiydi benden biseyler, tirtti galiba yaa.

Kuzum malum bu aralar çok yoğunum pofff işler güçler nolcek bu işlerrr , vakit bulayım uzun uzun yazcam senin son fal maceramızdan haberin yoğğ galiba .. yaw yokk Serkan tiritli köfte yani o da kısmi bi kısma tutan , bi kısmına sallayan, bi kısmına patlayan ortaya karışık bi falcı. yani tamamen fos desen değil , iyi desen değil . sen sanki baktırmadın ona yaff ben hatırlamıyorum

Seni gördüğüme sevindim:))

Seni gördüğüme sevindim:))

Ben de ben de , nasılsın Lorus? Naptın son zamanlarda, kimleri denedin, kimleri out yaptın, kim in oldu, kim bing bang kim beklemede ? , takip edemiyorum şu günler en yoğun zamanlarım ama bi yandan da elim olmuyor burdan

20 kere hanımefendi yazdıktan sonra hayallerimin patronu yakında beni işe alacak demiş. Müstakbel patronun ne yazdığını ne sen sor ne ben söyleyeyim mk O iş yattı yani.

Müstakbel patronun sana layık değilmiş, hayırlı kıısmeti bi patrön olmayacakmış , bir gün beni almadığınız o şirketin sahibi oldum dersin .. ( tamam yani ütopyatik oldu ama ) olsun, ya çok mu keskin bir nein davuut cevabı oldu

Daha ne bekliyorlar ki onlar da

Ben de ben de , nasılsın Lorus? Naptın son zamanlarda, kimleri denedin, kimleri out yaptın, kim in oldu, kim bing bang kim beklemede ? , takip edemiyorum şu günler en yoğun zamanlarım ama bi yandan da elim olmuyor burdan
Valla baya bi ara verdim ben... Diğerleri de çıksın istedim... Ayline sadece su falı baktırdım... Algılamaya çalışıyorum falını o da falda demiş zaten uzun uzun düşün acele etmeden sorularını sor bende yanıtlayayım demiş... Aylinin dediklerinin çıkmasını isterim... Anı ve geçmişi iyi bilmiş her zamanki gibi... Gelecek içinde bazı dedikleri var... Şu anda pek olacak gibi gözükmüyır ama nasıl gelişecek bilmiyorum. Tuğba ile aylinin dediği şeyler arasında dağlar kadar fark var aslında da... Tuğbanın ufak tefek dedikleri çıkıyor... Ama aylininde ufak tefek dedikleri çıkacak gibi... Esas konu gelişecek bende bilmiyorum. Bu konuyu bende tutturabilen netçe olmadı... Olan olursa zaten ben ayrı reklam yapacağım..:)

Aylin Tuğba ya göre daha iyimser mi kaldı? ya da şöyle sorayım bir de Aylin in çok beğendiğin ilk falı vardı ya, bu su falında neredeyse aynı mıydı yoksa yine değişen anlık durumları bilmiş mi? Tuğbayı ismen duydum da ben ordan bi Hande yi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…