Binnaz Abla

Bence fallar geri çekiliyor arkadaşlar ben bir kere 15 gün bekledim ve geriçekmek zorunda kaldım galiba bakmıyor
Yok yok sakın geri çekme günde bir kisiye falan bakıyo,kendi sıramdan biliyorum.Bu kadar bekledin çekersen havaya gidicek.Hem hep aklında kalıcak nasıldı diye..

walla bazılarına çok çıkmış, bazılarına biraz çıkmış, bazılarına da hiç çıkmamış. o yüzden 1 kere baktırıp karar vermen gerekecek canım :)

ayyy walla o kadar fal baktırdımkii artık baktırmakta istemıyorum ama birde son kez rezzan ablayı deneyeyım sen baktırdın mı canım

Kizlarrrrr rezzan abla dediginiz bayanin burda cok adi geciyor bende mi bakrirsam ne dersiniz biliyormu gercekten

Vallaha bende pek çoğu çıkmadı rezzan ablanın ama çıkan arkadaşlar var .Sen bilirsin istersen bi kere dene.

ayyy walla o kadar fal baktırdımkii artık baktırmakta istemıyorum ama birde son kez rezzan ablayı deneyeyım sen baktırdın mı canım

evet bende baktırdım rezzan'a, bende çok baktırdım fal... bu sefer son, bu sefer son,son diye diye.. kimleri denemedik ki

Son düzenleme:
zaten tellwede baktıracak kişide yokki eğer bakıyorsa sorun yoktabiama bekleyelim ozaman
Bide o var tabi tellwede düzgün ancak bir iki falcı var.Beklicez artık belki bi hafta bile sürücek ama ne yapalım beklicez.

Dostlar MaçaKızıSinekValesine baktırdınız mı? Bana fal bakmamış adeta hayat deersi vermiş...sizce onu mu dinlemeliyim? yyoksa haleh ve açelyayı mı?

evet bende baktırdım rezzan'a, bende çok baktırdım fal... bu sefer son, bu sefer son,son diye diye.. kimleri denemedik ki

sana söyledikleri çıktımı peki canım...gönderecektım mesgul görüküyor...yarın alayım falını yazmıs ((

Dostlar MaçaKızıSinekValesine baktırdınız mı? Bana fal bakmamış adeta hayat deersi vermiş...sizce onu mu dinlemeliyim? yyoksa haleh ve açelyayı mı?

Maçakızısinekvalesine (kendine daha düzgün bi isim bulaymış)baktırmadım ama cherry cim Açelya ve Haleh başarılı iki yorumcu bana göre.En azından hayat dersi vermiyor kartları yorumluyorlar.Özellikle Açelya şimdiki zaman yorumunda muhteşemdir.Gelecek için yorum yapamıyorum çünkü bana verdikleri süre henüz dolmadı.

falalem Nalan ablaya baktirdim. Yazdigim sorudan bagimsiz olarak yorum yapmis ama bence super bakmis.....bir fincandan o kadar cok sey cikarmis ki anlatamam ve hepsi de dogru Falci agziyla 3 vakit 5 vakit konusmus, ben tarzini sevdim.

Prenses imizden yeni inciler:

5 ay önce [Kahve Falı]

prenses34
duygu gülşah yapıyodur büyüyü mutlaka ben h.sonları uygun oluyorum o zamanlar bisürü dualar okuyorum büyü bozulsun ve etkisi olmasın diye işe yaramıyomu?f harfli birini tanımıyorum.öle biri yok ben mithatı istiyorum başkasını değil.

Ben bu prensesin yaşayan bi varlık olabileceğine inanamıyorum.Bide neden bu kız hep tellwede?Fala bu kadar meraklı olup her falcıya giden her sitede baktırır.Neden hep tellwe???

Ben bu prensesin yaşayan bi varlık olabileceğine inanamıyorum.Bide neden bu kız hep tellwede?Fala bu kadar meraklı olup her falcıya giden her sitede baktırır.Neden hep tellwe???

bende şüpheliyim böyle bir kişinin varlığından, garip geliyor.

Astral mektup yaziyor profilinde 25kredi.sordum ama cevap alamadim ne olduguna dair bilgim yok.nette biraz arastirdim cok etkili bir yontem gibi.denemek istiyorum ama yapandan bilgi alamadik daha:d yaptiran olursa paylassin bari:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…