Yok yok sakın geri çekme günde bir kisiye falan bakıyo,kendi sıramdan biliyorum.Bu kadar bekledin çekersen havaya gidicek.Hem hep aklında kalıcak nasıldı diye..Bence fallar geri çekiliyor arkadaşlar ben bir kere 15 gün bekledim ve geriçekmek zorunda kaldım galiba bakmıyor
walla bazılarına çok çıkmış, bazılarına biraz çıkmış, bazılarına da hiç çıkmamış. o yüzden 1 kere baktırıp karar vermen gerekecek canım :)
Kizlarrrrr rezzan abla dediginiz bayanin burda cok adi geciyor bende mi bakrirsam ne dersiniz biliyormu gercekten
Yok yok sakın geri çekme günde bir kisiye falan bakıyo,kendi sıramdan biliyorum.Bu kadar bekledin çekersen havaya gidicek.Hem hep aklında kalıcak nasıldı diye..
ayyy walla o kadar fal baktırdımkii artık baktırmakta istemıyorum ama birde son kez rezzan ablayı deneyeyımsen baktırdın mı canım
Bide o var tabi tellwede düzgün ancak bir iki falcı var.Beklicez artık belki bi hafta bile sürücek ama ne yapalım beklicez.zaten tellwede baktıracak kişide yokki eğer bakıyorsa sorun yoktabiama bekleyelim ozaman
evet bende baktırdım rezzan'a, bende çok baktırdım fal... bu sefer son, bu sefer son,son diye diye.. kimleri denemedik ki
Dostlar MaçaKızıSinekValesine baktırdınız mı? Bana fal bakmamış adeta hayat deersi vermiş...sizce onu mu dinlemeliyim? yyoksa haleh ve açelyayı mı?
zaten tellwede baktıracak kişide yokki eğer bakıyorsa sorun yoktabiama bekleyelim ozaman
sana söyledikleri çıktımı peki canım...gönderecektım mesgul görüküyor...yarın alayım falını yazmıs((
falalem Nalan ablaya baktirdim. Yazdigim sorudan bagimsiz olarak yorum yapmis ama bence super bakmis.....bir fincandan o kadar cok sey cikarmis ki anlatamam ve hepsi de dogruFalci agziyla 3 vakit 5 vakit konusmus, ben tarzini sevdim.
Prenses imizden yeni inciler:
5 ay önce [Kahve Falı]
prenses34
duygu gülşah yapıyodur büyüyü mutlaka ben h.sonları uygun oluyorum o zamanlar bisürü dualar okuyorum büyü bozulsun ve etkisi olmasın diye işe yaramıyomu?f harfli birini tanımıyorum.öle biri yok ben mithatı istiyorum başkasını değil.
Ben bu prensesin yaşayan bi varlık olabileceğine inanamıyorum.Bide neden bu kız hep tellwede?Fala bu kadar meraklı olup her falcıya giden her sitede baktırır.Neden hep tellwe???
Ben baktirmistim macakizina fali vasat alti ama samimi bi arkadasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?