Bu handeyle tuba nerde bakiyolar allasenAtart
Canımmm iyiyim diyim iyi oliyim ya.sen nerelerdesin uzun zamandır yoktun iyimisinn ?Secretcım nasılsın tatlım
Bu handeyle tuba nerde bakiyolar allasenAtart
Aylin Tuğba ya göre daha iyimser mi kaldı? ya da şöyle sorayım bir de Aylin in çok beğendiğin ilk falı vardı ya, bu su falında neredeyse aynı mıydı yoksa yine değişen anlık durumları bilmiş mi? Tuğbayı ismen duydum da ben ordan bi Hande yi merak ediyorum
Kahve baktırmıştım ilk. Aylin dönecek dedi ve karşı tarafın tavrını geçmiş olaylarımızı çok net açıkladı bana ağzım açık kalmıştı zaten. Su falında da farklı bir şey demedi. Ama bu sefer gene dönecek dedi tarihler sadece değişti marttı şimdi en geç nisan falan oldu ama arada ocak şubat falan var. Kafam karışık tarihler konusunda... Ama ilkinde ben ona koşacak gibiydim ve falda da biraz bu konuda dur modundaydı. Şimdi dönmesi konusunda içimdeki duygu biraz daha nasıl desm ki durgun su gibi bende değişiklik oldu yani aylinde bunu söyledi. İlk söylediğim gibi olmayacaksın sen ağırdan alacaksın koşmayacaksın o koşacak dedi. O koşmayı ama ilk falında da söylemişti bunu... Ruh halimdeki değişiklik olunca falda da bu tarz bi değişiklik oldu ama durumlar aynı söylediği tutarlıkta...
Tuğba ama başka birisi girecek hayatına dedi 6 hafta verdi. O tosladı. Çıkmadı yani. Hatta 2 hafta sonra gittim o başka birisinin girmesi şubat nisana kaldı o da ben istersen noktasına getirdi. 2. Falı tutarsızdı.işle ilgili iki falda da aynısını demişti çıktı o. Bi de ilk falda su toplaması çıktı. Harmanlıyorum falını...
Aylin su falında hayatımın diğer noktalarından ruh halimden çok fazla örnek vermiş ve tespitleri yerindeydi... Bir kaç kez daha dinlemem lazım da vakit bulamadım... Ama özenle baktığını algılayabiliyorum...
Evet ama aylin daha olumluydu bana karşı Tuğba daha olumsuz konuştu... Farketmez ikisi de ama görüşeceksiniz talep ondan gelecek dedi o bölümü bekliyorum tuğba olumsuz son aylinde olumlu son...
Anladım , evet Aylin ısrarla söylüyor , ama tutarlılık adına mı yapıyor gerçekten inanıp hissederek mi emin olamıyorum ki en çok falı da ona atmışımdır.. Bilemiyorum .. ya bu mi cafe Hande acayip konuşuluyor iyi anlamda, sen onu denemedin değil mi?
Ayline bende baktırdım yani açıkcası çıkmasını istiyceğim şeyler desede ya aylinin falı tutcak ya diğerlerinin patlıycakValla baya bi ara verdim ben... Diğerleri de çıksın istedim... Ayline sadece su falı baktırdım... Algılamaya çalışıyorum falını o da falda demiş zaten uzun uzun düşün acele etmeden sorularını sor bende yanıtlayayım demiş... Aylinin dediklerinin çıkmasını isterim... Anı ve geçmişi iyi bilmiş her zamanki gibi... Gelecek içinde bazı dedikleri var... Şu anda pek olacak gibi gözükmüyır ama nasıl gelişecek bilmiyorum. Tuğba ile aylinin dediği şeyler arasında dağlar kadar fark var aslında da... Tuğbanın ufak tefek dedikleri çıkıyor... Ama aylininde ufak tefek dedikleri çıkacak gibi... Esas konu gelişecek bende bilmiyorum. Bu konuyu bende tutturabilen netçe olmadı... Olan olursa zaten ben ayrı reklam yapacağım..:)
Canım bende de aynı durum söz konusu. Tuğba iyiydi bende esas oģlanın dönceğini de dedi ama yeni kişi olcak sonunda dedi. Aylin esas oğlanla mutlu son dedi. Tarih verdi çıkarsa ya da patlarsa paylaşırım.Kahve baktırmıştım ilk. Aylin dönecek dedi ve karşı tarafın tavrını geçmiş olaylarımızı çok net açıkladı bana ağzım açık kalmıştı zaten. Su falında da farklı bir şey demedi. Ama bu sefer gene dönecek dedi tarihler sadece değişti marttı şimdi en geç nisan falan oldu ama arada ocak şubat falan var. Kafam karışık tarihler konusunda... Ama ilkinde ben ona koşacak gibiydim ve falda da biraz bu konuda dur modundaydı. Şimdi dönmesi konusunda içimdeki duygu biraz daha nasıl desm ki durgun su gibi bende değişiklik oldu yani aylinde bunu söyledi. İlk söylediğim gibi olmayacaksın sen ağırdan alacaksın koşmayacaksın o koşacak dedi. O koşmayı ama ilk falında da söylemişti bunu... Ruh halimdeki değişiklik olunca falda da bu tarz bi değişiklik oldu ama durumlar aynı söylediği tutarlıkta...
Tuğba ama başka birisi girecek hayatına dedi 6 hafta verdi. O tosladı. Çıkmadı yani. Hatta 2 hafta sonra gittim o başka birisinin girmesi şubat nisana kaldı o da ben istersen noktasına getirdi. 2. Falı tutarsızdı.işle ilgili iki falda da aynısını demişti çıktı o. Bi de ilk falda su toplaması çıktı. Harmanlıyorum falını...
Aylin su falında hayatımın diğer noktalarından ruh halimden çok fazla örnek vermiş ve tespitleri yerindeydi... Bir kaç kez daha dinlemem lazım da vakit bulamadım... Ama özenle baktığını algılayabiliyorum...
Evet ama aylin daha olumluydu bana karşı Tuğba daha olumsuz konuştu... Farketmez ikisi de ama görüşeceksiniz talep ondan gelecek dedi o bölümü bekliyorum tuğba olumsuz son aylinde olumlu son...
Hande konusunda angelsnil arkadaşımızın yorumuna güveniyorum. O beğenmemişti. Bir de atart benim yönelimde farklı olunca bende kolay çıkmıyor gerçekten iyi tutturan olmuyor özel hayatımı... İki kişi tutturdu birisi bi akraba diğeri de lale gül. O akrabanın tutumu da çok komikti ama kahve falında beni bilmediği halde malum kişinin harflerini verip bu kız... Yok yok kalp var bu erkek... Bu kızzza benziyo ama... Yok bu erkek diyişini hiç unutamam:)) dediği çıktı ama.. Haber alacaksın demişti aldım...
Aylin iyi falcı çıksın çıkmasın bence yorum alınması gereken birisi olduğunu düşünüyorum. Ama aynısı tuğbanın bi iki dediği çıksa da tuğba için düşünmüyorum... Mesela bu ara kilo problemim var... Bu tarz sıkıntılı bi durumlar yaşıyorum. Su toplamayı tuğba bildi ama aylin daha büyük bi şey dedi. Mart ayından sonra düzenli olarak kilo vermeye başlayacaksın dedi vücutsal bi metabolik sıkıntın var dedi. Martta kırılacak bu dedi. Ki bununla ilgili önemli girişimlerim var... Ve ben daha kısa sürede bekliyordum kasımdı bunu söylemişti... Gerçekten de martta doğru bu anlamda istediğim sonuçları elde edebilecek gibi bu da beni şaşırtıyor...
Ama şunu da bilin bize olumlu şey dedi diye aylin olumsuz demiyor değil. Bazı arkadaşlarımıza olmayacağını da söylemiş çokça olmamış olanlar da var. Sadece tuğba gibi karaktersiz değil ve her olumsuzun yanında olumlu yani da var. Su falım aslında genel hayatım için tuğba olsa beni basbaya yere vurur ama aylin daha olumlu ve sakin bir dil kullanıyor. Aylin mesela sosyal hayatın aktif değil bu ara der. Tuğba sen assosyalsin der. Ki dediler bunu. İki deyiş arasında fark var işte...:), Aylin bana ısrarla aynı şeyi söylüyo yaaa ve her falında da der hatta paracı falan da değil , 2 ayda bir gönder der falan, ya patlıyo da çıkıyo da o yüzden kopamıyorum tam ama iyidir hisleri ,beğenmeyeni de var tabi.. valla Loruscan Hande yi merak ediyordum ben de ama böyle diyince vazgeçtim, millet çok beğeniyo onu, zaza yı Andaç mandaç hiçbirini bilmiyorum, denemek de istemiyorum galiba..
Sana hepsi tutmuyo haklısın, Aylini beğenmen ve isabet olması iyi olmuş, en azından arada bir gelişmeler oldukça atarsın
aylin çok tatlı bi kadın gerçekten. daha önceki fallarımda olumsuzdu ve çıktı dedikleri. bu seferkinde farklı bir konu için attım 2 kez olumlu konuştu bakalım umarım bu da çıkarAma şunu da bilin bize olumlu şey dedi diye aylin olumsuz demiyor değil. Bazı arkadaşlarımıza olmayacağını da söylemiş çokça olmamış olanlar da var. Sadece tuğba gibi karaktersiz değil ve her olumsuzun yanında olumlu yani da var. Su falım aslında genel hayatım için tuğba olsa beni basbaya yere vurur ama aylin daha olumlu ve sakin bir dil kullanıyor. Aylin mesela sosyal hayatın aktif değil bu ara der. Tuğba sen assosyalsin der. Ki dediler bunu. İki deyiş arasında fark var işte...
valla bana çatır çatır söylemişti çok üzülmüştüm o zamanlardemek aylın olumsuzu da soyluyor. bana olumlu dedı sesı de cok sevımlı cok umutlandım sımdı :)
Bu tugba taksim damlalar cafe tugba mi ?Hande konusunda angelsnil arkadaşımızın yorumuna güveniyorum. O beğenmemişti. Bir de atart benim yönelimde farklı olunca bende kolay çıkmıyor gerçekten iyi tutturan olmuyor özel hayatımı... İki kişi tutturdu birisi bi akraba diğeri de lale gül. O akrabanın tutumu da çok komikti ama kahve falında beni bilmediği halde malum kişinin harflerini verip bu kız... Yok yok kalp var bu erkek... Bu kızzza benziyo ama... Yok bu erkek diyişini hiç unutamam:)) dediği çıktı ama.. Haber alacaksın demişti aldım...
Aylin iyi falcı çıksın çıkmasın bence yorum alınması gereken birisi olduğunu düşünüyorum. Ama aynısı tuğbanın bi iki dediği çıksa da tuğba için düşünmüyorum... Mesela bu ara kilo problemim var... Bu tarz sıkıntılı bi durumlar yaşıyorum. Su toplamayı tuğba bildi ama aylin daha büyük bi şey dedi. Mart ayından sonra düzenli olarak kilo vermeye başlayacaksın dedi vücutsal bi metabolik sıkıntın var dedi. Martta kırılacak bu dedi. Ki bununla ilgili önemli girişimlerim var... Ve ben daha kısa sürede bekliyordum kasımdı bunu söylemişti... Gerçekten de martta doğru bu anlamda istediğim sonuçları elde edebilecek gibi bu da beni şaşırtıyor...
bu tuğba gercekten ıyımıymıs ya. damlalar cafede baktırdıgımda astım krizi geciriyomus gıbı konusmasından ödüm patlamıştı tek kelıme anlayamadım bılsem ses kaydı fılan alırdım ben de
O zaman bılerek yapıyo yanı cafede. ben sahsen ılk oturdugumda şaka yaptıgını sanmıstımHahhahahahahahaya ben 2 kere baktirdim ikiside telefondaydi. Yuzyuze hic baktirmadim tlfnda oyle konusmuyo normal konsuyo bende anlamiyordum neden insanlar konusmasini yadirgiyor diye. Sonra bi arkadas ses kaydini atti cidden tahammul edilemicek gibiymis yuzyuze hayatta baktirmam
O zaman bılerek yapıyo yanı cafede. ben sahsen ılk oturdugumda şaka yaptıgını sanmıstımya da aynı kısı mı degıl acaba ya . ay cok ılgınc :)
iyi sayılırım canım evlerdeyim dinleniyorum ama umarım uzun sürmez bu dinlenme arada fal atıyorumCanımmm iyiyim diyim iyi oliyim ya.sen nerelerdesin uzun zamandır yoktun iyimisinn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?