Binnaz Abla

Gunaydin kizlaar. Yok mu şöyle soyledikleri verdigi tarihlerle birlikte cikti dediginiz bi falci? Bugun fal krizim tuttu

çokca aylin güzellemesi yapılmış da bana ilk söylediği ile son falları arasında söylem değiştirdi. ne bende ne karşı tarafın durumunda bir değişiklik yok, ama nedense gelecek sürekli değişiyor.

bizim sizin olay ocakta bitecek dedi, ocakta bitmedi diye geri döndüm su sefer senden kaynaklı aslında olur da işte, sen kafanı topla dedi, son falda da sizin sonunuz bu adamla işine evrildi olay.. bence tırt..

gelelim selenaya, ona çok alakasız bir heseabımdan 2 yıl önce atmışım o zaman başka biri için, ne dediklerinden çıkan var ne karşıma çıkacak insanla ilgili bişey bilmiş. ben anlamadım bu falcılarda mı gelecek sürekli değişiyor anasını satiim.. yani kader belli bir çizgidir, arada seçimler vardır da ben bi adamla ya evleneceğimdir ya da değildir, benden doğacak çocukların babası bellidir, ondan doğacak çocukların da annesi bellidir. bu durumda bu "senin kaderin bu kişi" olayı değişmemeli bence. bana ilk başından beri söylemini değiştirmeyen bi tek emine var.

Ayline bende baktirdim ocak 13 ile 23 arasi bi mutluluk yasicaksin dedi bakalim olcak mi ? Ama guzel bakmisti bana kahve atmistm memnun kaldim o an icin
Bu arada emine hangi sitede

byv de o da.. kahve bakıyor sadece

Emine yi ben de severim, ama o da ben de tutarlı değil maalesef.. ufak tefek şeyler dışında ana konularda değişkenlik gösterir, bazen de alakasız benzetmeler yapar, kargoda çalışan biri falda görülebilir mi, ya da ütü sevilip sevilmediği, alkol alınıp alınmaması.. iyi falcıdır ama ufak şeyler dışında isabeti azdır.

Bana da Hüseyın Akdağ çıkmamıstı o adama anca 10 lıra verılır bı soru sormustum bana o da olabılır su da olabılır ee ben nıye fal baktırıyorum o zaman yok gozunu kapa yok hayal et hıc ıcımdekı guzellıklerın farkına varamadım bu arada soledıklerı de cıkmadı cıkan kısılere saygım var bılmısse ama bana cıkmadı zaten adam gıbı tavsıye edecegım bı falcıda maalesef kı yok

Ayhhh sormayın adamın seni almicaz dediği günden beri bunalımlardayım.

Ayhhh sormayın adamın seni almicaz dediği günden beri bunalımlardayım.
cherry senin fikrine ihtiyacım var ve tabi bütün forumun. ilkay güre baktırdım çok olumsuz ve ful nasıhattı ıcım karardı bir yolun var aylin fama kahinvanga bunlara baktırdım ve binnaz abla selin kozana. pembe tablocu mu bunlar ilkayın ve bu isimlerin dedikleri çıkıyor mu?

Aylin pembe değil. Famayla vanga istatistik tutmadım :)

Bence fallara takılma hiçbiri çıkmıyor zaten. Hem moralin bozulmuş hem parandan olmuşsun. Tavsiyem hepsini unut gitsin. Hepsi çıkmayabilir, biri çıkabilir....şunun her dediği herkese çıkar denilen bir falcı yok.

Beni cok mutlu etti emine ciktigi oluyor mu ki acep :/ bende de hep biyle minik minik detaylar vermisti. Bide en cok hayalini kurdugum seyi soylemisti boyle boyle olacak diye ve o zamanlar olan korku ve endiselerimi birebir soylemisti oonuyla ilgili. Zihin okuyor belki de

Biri aylin pembe degil dedikce mutluluktan zıplıyorum ay allahim hadi innnnsallahh

kızlar falcı adamı arama dedıgınde aramıyor musunuz haklı cıkıo mu falcılar yoksa kendı hıslerımıze gore mı davranmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…