Binnaz Abla

Aylin kahinvanga emine ayni dogrultuda gitti bende sadece kahinvanga olanlar kismet kapaliligindan dolayi dedi farkli olarak
Vanga nın iki Lafından biri kısmet kapalılığı heralde ben de bitek bana söylüyo sanmıştım diğer kısımları da söylediği her cümleyi bi sonrakinde öğeleri değişip Söylemek. Bi arada Rania herkese kaderin kaderin bu diyodu,Bilge de cüzi irade levhi mahfuz derdi.Aylin pembeye daha yakın,Serkan negatife.bence şimdi olmasalar da Luna ve Venüs tüm Açıdan en doğru değerlendirmeyi yapanlar.İlkay da öyle

Kizlar eminenin bana ufak bi dedigi cikti,
Mutfak esyasi hediye gelecek sana demisti, geldi.

Ben digerlerina baktirmadim artik baktirmayi da dusunmuyorum . Olumsuz bisey dendiginde de kendimizi olumsuza sartlandiriyoruz ve olacak olan da olmuyor.
Bu arada aramizda bir falciyi kesfettim kizlar tellweden ama soylemiycem. Acaba bizi okuyup guluyorlar midir . Ne kadar da ciddiye aliyoruz bu fal isini. Su ana kadar kim isini falla cozebilmis acaba. Halen vazgecmiyoruz . Cok kiziyorum kendime artik. Yine de birakamiyorum yine de acaba ayline su fali mi atsam diye kendimi zor tutuyorum

aylin selena bu formda sıkça dile getirilir,ama tabiki onlarda tırt çıkan bişey yok,işte bazen laf olsun torba dolsun hesabi,
ne yapalım işte.

ben yazın binnaz a sarmıştım şimdi size çıkan çıkmayanları yazayım

Sevgi Duman: epey beğendiğim biri, analizi iyi, falın yarısı çıktı
Sezgi: berbat, sallayın, tek gram tutturamadı
Canan Hazar: bu kadının falı çıktı, detaylarıyla ama artık bakmıyor
Irmak Yalçın: falın bir kısmı çıktı, ikinciye attığım berbattı geçiniz
Defne Tanrıkulu: evlerden ırak, pembeci
Asenat: patladı
Hüma: patlayalı aylar oldu şu kadına giden paraya çok üzüldüm, pembeci
Salih Güneş: sakın sakın sakın ha yaklaşmayın yanına
Sedef Çelik: pembeci ,patladı

byv
Serkan: ilk falının yarısı çıktı, ikincisini bekliyorum zaten ilk falda da uzun bir tarih verdi
Vanga: serkan ile aynı senaryo, ilk fal çıktı ikinci patlar diyorum hayırlısı
Aylin: olmadı be aylin olmadı
Nurbanu: ilk falı çıktı ikinci feciiii gümledi
Sema: Mart dedi bekliyorum
Majeste Arar: patladı
Hira: bir insan sallarda bu kadar sallar anca bir de olumsuz salladı şükür olmadı pis mendebur

Kizlar, benim yorumlarim sda su sekilde binnazabla sitesi icin;
ece gulen, selma aydin, burcu ozsoy, mert gokturk, deniz meric'e tarot baktirdim. aralarinda anlik bilen ece gulendi, ama hic memnun kalmadim.
huma bal, bade emren, ceren esemen, umut isik, marzuka yavuz'a katina baktirdim. huma bal, kesinlikle pembe tablocuymus, dediklerinin tersi oldu, evleniceksiniz dedi 1 ay sonra ayrildik ve asla da gorusmeyi dusunmuyorum. umut isik, anlik olaylarda iyi yorum yapti ama okdr yani.
memnun kaldiklarim ise, tarotta ebru iyihuylu ve sevgi duman. katinada da aysen gul.
sizin yeniletden onerebileceiniz var mi

incesazim ayilin neden patladi ne demisti olumlumuydu

son dediklerinde bende sevgi duman disinda berbatti ya kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…