Vanga nın iki Lafından biri kısmet kapalılığı heralde ben de bitek bana söylüyo sanmıştım diğer kısımları da söylediği her cümleyi bi sonrakinde öğeleri değişip Söylemek. Bi arada Rania herkese kaderin kaderin bu diyodu,Bilge de cüzi irade levhi mahfuz derdi.Aylin pembeye daha yakın,Serkan negatife.bence şimdi olmasalar da Luna ve Venüs tüm Açıdan en doğru değerlendirmeyi yapanlar.İlkay da öyleAylin kahinvanga emine ayni dogrultuda gitti bende sadece kahinvanga olanlar kismet kapaliligindan dolayi dedi farkli olarak
Emine yi ben de severim, ama o da ben de tutarlı değil maalesef.. ufak tefek şeyler dışında ana konularda değişkenlik gösterir, bazen de alakasız benzetmeler yapar, kargoda çalışan biri falda görülebilir mi, ya da ütü sevilip sevilmediği, alkol alınıp alınmaması.. iyi falcıdır ama ufak şeyler dışında isabeti azdır.
Ahaa Evet HatırladımKizlar eminenin bana ufak bi dedigi cikti,
Mutfak esyasi hediye gelecek sana demisti, geldi.
Ben digerlerina baktirmadim artik baktirmayi da dusunmuyorum . Olumsuz bisey dendiginde de kendimizi olumsuza sartlandiriyoruz ve olacak olan da olmuyor.Vanga nın iki Lafından biri kısmet kapalılığı heralde ben de bitek bana söylüyo sanmıştım diğer kısımları da söylediği her cümleyi bi sonrakinde öğeleri değişip Söylemek. Bi arada Rania herkese kaderin kaderin bu diyodu,Bilge de cüzi irade levhi mahfuz derdi.Aylin pembeye daha yakın,Serkan negatife.bence şimdi olmasalar da Luna ve Venüs tüm Açıdan en doğru değerlendirmeyi yapanlar.İlkay da öyle
biryolunvar da semaya baktran var mı pembecı mı
Kizlar eminenin bana ufak bi dedigi cikti,
Mutfak esyasi hediye gelecek sana demisti, geldi.
Senin kargocu da cikar diye bekliyorum
ay çok ilginç nasıl görmüş ki bunu
bana da çicek gelicekti eskiden sözde... pehh geçti gitti bile zamanızaman vermiş miydi canım sana?
Yok kuzucum tarih vermedi, genel analiz seklinde bir faldi.
Is sordum is yok dedi atti beni
aylin selena bu formda sıkça dile getirilir,ama tabiki onlarda tırt çıkan bişey yok,işte bazen laf olsun torba dolsun hesabi,çokca aylin güzellemesi yapılmış da bana ilk söylediği ile son falları arasında söylem değiştirdi. ne bende ne karşı tarafın durumunda bir değişiklik yok, ama nedense gelecek sürekli değişiyor.
bizim sizin olay ocakta bitecek dedi, ocakta bitmedi diye geri döndüm su sefer senden kaynaklı aslında olur da işte, sen kafanı topla dedi, son falda da sizin sonunuz bu adamla işine evrildi olay.. bence tırt..
gelelim selenaya, ona çok alakasız bir heseabımdan 2 yıl önce atmışım o zaman başka biri için, ne dediklerinden çıkan var ne karşıma çıkacak insanla ilgili bişey bilmiş. ben anlamadım bu falcılarda mı gelecek sürekli değişiyor anasını satiim.. yani kader belli bir çizgidir, arada seçimler vardır da ben bi adamla ya evleneceğimdir ya da değildir, benden doğacak çocukların babası bellidir, ondan doğacak çocukların da annesi bellidir. bu durumda bu "senin kaderin bu kişi" olayı değişmemeli bence. bana ilk başından beri söylemini değiştirmeyen bi tek emine var.
tolin oldum gulmekten su gif e ya koyun kardese :)))kızlar saraylı nerelerde bakıma devam ediyormu?ufff epey ara vermiştim ama bu ara bitim kanlandı gene fal atasım var
incesazim ayilin neden patladi ne demisti olumlumuyduben yazın binnaz a sarmıştım şimdi size çıkan çıkmayanları yazayım
Sevgi Duman: epey beğendiğim biri, analizi iyi, falın yarısı çıktı
Sezgi: berbat, sallayın, tek gram tutturamadı
Canan Hazar: bu kadının falı çıktı, detaylarıyla ama artık bakmıyor
Irmak Yalçın: falın bir kısmı çıktı, ikinciye attığım berbattı geçiniz
Defne Tanrıkulu: evlerden ırak, pembeci
Asenat: patladı
Hüma: patlayalı aylar olduşu kadına giden paraya çok üzüldüm, pembeci
Salih Güneş: sakın sakın sakın ha yaklaşmayın yanına
Sedef Çelik: pembeci ,patladı
byv
Serkan: ilk falının yarısı çıktı, ikincisini bekliyorum zaten ilk falda da uzun bir tarih verdi
Vanga: serkan ile aynı senaryo, ilk fal çıktı ikinci patlar diyorum hayırlısı
Aylin: olmadı be aylin olmadı
Nurbanu: ilk falı çıktı ikinci feciiii gümledi
Sema: Mart dedi bekliyorum
Majeste Arar: patladı
Hira: bir insan sallarda bu kadar sallar anca bir de olumsuz salladışükür olmadı pis mendebur
son dediklerinde bende sevgi duman disinda berbatti ya kuzumKizlar, benim yorumlarim sda su sekilde binnazabla sitesi icin;
ece gulen, selma aydin, burcu ozsoy, mert gokturk, deniz meric'e tarot baktirdim. aralarinda anlik bilen ece gulendi, ama hic memnun kalmadim.
huma bal, bade emren, ceren esemen, umut isik, marzuka yavuz'a katina baktirdim. huma bal, kesinlikle pembe tablocuymus, dediklerinin tersi oldu, evleniceksiniz dedi 1 ay sonra ayrildik ve asla da gorusmeyi dusunmuyorum. umut isik, anlik olaylarda iyi yorum yapti ama okdr yani.
memnun kaldiklarim ise, tarotta ebru iyihuylu ve sevgi duman. katinada da aysen gul.
sizin yeniletden onerebileceiniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?