- 30 Ocak 2014
- 4.924
- 10.623
- 408
son dediklerinde bende sevgi duman disinda berbatti ya kuzum
kızlar bu tellwedeki byzmelek mi neyse sanırım bize bakanlardan biri.. ve sanırım bu fal piyasasında- özellikle yazılılarda- 2 kişi filan var, hep onlar kazanıyor.. resmen ayakta uyutuluyoruz yaa!
Binnaz Abla Karaca Duran nasıldırben yazın binnaz a sarmıştım şimdi size çıkan çıkmayanları yazayım
Sevgi Duman: epey beğendiğim biri, analizi iyi, falın yarısı çıktı
Sezgi: berbat, sallayın, tek gram tutturamadı
Canan Hazar: bu kadının falı çıktı, detaylarıyla ama artık bakmıyor
Irmak Yalçın: falın bir kısmı çıktı, ikinciye attığım berbattı geçiniz
Defne Tanrıkulu: evlerden ırak, pembeci
Asenat: patladı
Hüma: patlayalı aylar olduşu kadına giden paraya çok üzüldüm, pembeci
Salih Güneş: sakın sakın sakın ha yaklaşmayın yanına
Sedef Çelik: pembeci ,patladı
byv
Serkan: ilk falının yarısı çıktı, ikincisini bekliyorum zaten ilk falda da uzun bir tarih verdi
Vanga: serkan ile aynı senaryo, ilk fal çıktı ikinci patlar diyorum hayırlısı
Aylin: olmadı be aylin olmadı
Nurbanu: ilk falı çıktı ikinci feciiii gümledi
Sema: Mart dedi bekliyorum
Majeste Arar: patladı
Hira: bir insan sallarda bu kadar sallar anca bir de olumsuz salladışükür olmadı pis mendebur
falının yarısı kelime tekrarlarıyla geçiyor..geleceğe dair 1-2 söylemişti o kadar.. ama seveni de çok ben anlamadım. sen bilirsinnesibe nasıl kızlar yarın sistemdeymıs atsam mı? onun tarzı da ilkay gibi mi boş nasıhat verip duruyorsa 40 tl cope gtmesın soyledıklerı cıkıyor mu? patlayan var mı?
cıktı mı pekı soyledıklerı canımfalının yarısı kelime tekrarlarıyla geçiyor..geleceğe dair 1-2 söylemişti o kadar.. ama seveni de çok ben anlamadım. sen bilirsin
Fal atasim var bu aralar kime baktirdin canimdun binnazda yenilerden birine baktırdım tutturamaz dedim ama baya iyi baktı
ebru yılmaza baktırdım en son ama binnazdan baktırıpda memnun kaldıgım 3-4 kisi var benna gizem bilge bunların arasındaFal atasim var bu aralar kime baktirdin canim
ebru yılmaza baktırdım en son ama binnazdan baktırıpda memnun kaldıgım 3-4 kisi var benna gizem bilge bunların arasında
evet sacma sapan sallama bir fal degildi bebek dusuncemizi esimin isini is temposunu eve gelicek misafiri yakın zamanda giricegimiz bir ortamı kisi sayısıyla falan hep bildi gelecekle ilgili soylediklerini yasayıp gorucez:)Canim nokta atislari var miydi bu ebru yilmazin? Ona gore atacagim
evet sacma sapan sallama bir fal degildi bebek dusuncemizi esimin isini is temposunu eve gelicek misafiri yakın zamanda giricegimiz bir ortamı kisi sayısıyla falan hep bildi gelecekle ilgili soylediklerini yasayıp gorucez:)
Canim nokta atislari var miydi bu ebru yilmazin? Ona gore atacagim
ben baktrdm cnm :) guzeldi eğer tanıdık biri değilse..Kizlar bir yolun var falci melek e baktiran var mi ? Birden 20 den ve 2 yildizdan baslamis merak ettim
Baldan yine sahalarda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?