Binnaz Abla

Uzaktan kart seciyoruz bide bakıp yorummu yapıyorlarcçok saçma ya. İnanmam asla

kızlar bu tellwedeki byzmelek mi neyse sanırım bize bakanlardan biri.. ve sanırım bu fal piyasasında- özellikle yazılılarda- 2 kişi filan var, hep onlar kazanıyor.. resmen ayakta uyutuluyoruz yaa!

olabilir ki ben bunu baldanla bana, taa ilk bi iki kişi çok iyi falan dediğinde attığımızda referans düşük bit bit iade etmişti, ben de acaba demiştim 2mizi de tanıdı da mı iade etti diye olabilir yani çok muhtemel.

nesibe nasıl kızlar yarın sistemdeymıs atsam mı? onun tarzı da ilkay gibi mi boş nasıhat verip duruyorsa 40 tl cope gtmesın soyledıklerı cıkıyor mu? patlayan var mı?

Binnaz Abla Karaca Duran nasıldır

nesibe nasıl kızlar yarın sistemdeymıs atsam mı? onun tarzı da ilkay gibi mi boş nasıhat verip duruyorsa 40 tl cope gtmesın soyledıklerı cıkıyor mu? patlayan var mı?
falının yarısı kelime tekrarlarıyla geçiyor..geleceğe dair 1-2 söylemişti o kadar.. ama seveni de çok ben anlamadım. sen bilirsin

dun binnazda yenilerden birine baktırdım tutturamaz dedim ama baya iyi baktı

Canim nokta atislari var miydi bu ebru yilmazin? Ona gore atacagim
evet sacma sapan sallama bir fal degildi bebek dusuncemizi esimin isini is temposunu eve gelicek misafiri yakın zamanda giricegimiz bir ortamı kisi sayısıyla falan hep bildi gelecekle ilgili soylediklerini yasayıp gorucez:)

evet sacma sapan sallama bir fal degildi bebek dusuncemizi esimin isini is temposunu eve gelicek misafiri yakın zamanda giricegimiz bir ortamı kisi sayısıyla falan hep bildi gelecekle ilgili soylediklerini yasayıp gorucez:)

Tesekkur ederim canim yakalarsam atacagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…