Binnaz Abla

Kizlar bir yolun var falci melek e baktiran var mi ? Birden 20 den ve 2 yildizdan baslamis merak ettim
bugün benim de o dikkatimi çekti de,, dikkat edersen 1 cümle ile kendini tanıtmış, bana famagillerden biri gibi geldi. kesin atsak feci nokta atışları olur.
hiç baktırmayan birileri baktırsın öyle baktıralım derim

Ben de falcı ayline baktırdım dün fena değildi geçmişe dair harf olarak bildi saydı, tipini tarif etti, aynen doğru bakalım geleceği görücez bekleyip

Merhaba kızlar siteyi takip ediyordum üç tane fal deneyimimi sizlerle paylaşıcam.Birincisi laf cafe canan gerçekten iyiydi benle ilgili tespitleri dpğruydu 2 vakitten kısa bir süre içinde senle tekrar bağlantıya geçiçek dedi ve geçti tam mutlu oldğunuz anda geçmişte evlenmekten vazgeçtiği kız karşısına çıkacak ve duygusal karmaşa yaşıyacak dedi ben de peki beni mi onu mu tercih edicek dedim o da kartlar bu kadarını gösterir yaşa yaşadıktan sonra bakalım dedi ama çok tatlı kadın gerçekten hisleri var.İkincisi pen cafe yeter yetere de burdaki yorumlardan bakarak gittim ilk önce kendin için mi yoksa karşı taraf için mi baktırcaksın dedi ben de karşı taraf için dedim bayağı hızlı konuştu karşı tarafın aklından geçenleri anlattı ama gelecek bazlı bir falcı değil karşı tarafın düşüncelerini okuması güzel ama ilerisi için baz almayın derim.Üçüncüsü de bir yolun varda fama bu hatunda hisli cidden lakin senin saçma bulup şüpheyle yaklaştığın konuda ise onun sana doğru şekilde yaklaşması vardır dedi hiçbir bilgi vermedim ama nokta atışı var dı.Tarih için mart dedi.Bu üçünden birine baktırıp geleceği tutturan var mıydı cvplarsanız sevinirim.

Burası genelde online/tlf falcı iştişare merkezi, sorularınız için İst topiği doğru adres, dahili numarayı biliyorsanız tuşlayın yoksa link için bekleyin..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-fal-falcilar.335791/page-6367#post-41951328

yetere gittim 1 ay önce o an için begenmıstım ama dedıgı tarıhte hiçbisey olmadı. famaya fal atmıstım onuda begenmedım hatta 1 puan verdım herkese uyacak bi faldı.

Ben de yeteri begenmedim gecmisi anlatmadan simdiki anlik durumu anlatmadan karsi tarafin dusunceleri onemli ama gelecek hic anlatmadi bana da benm icime sinmdi laf cafe canan mandal toprak sirayla ne oldu ne bitti gelecek hakkinda tutarliydilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…