Binnaz Abla

Canım 3 unude baktırdım, yeter cok severım dedıgı cıkan dostlarım var, benımkı tarıh olarak beklemede,canan defalarca iskanbıl baktırdım ıyıdır hoştur ama cıkmadı hıcbıxaman hep bı ümit gıttım yok fama ıyıydı ama dedıklerı henuz yasamadım..üçü arasından en ıyı yeter en vasat canandır bence,,

Fama cikti mi pek srnde canim falinda tarihte sarkmayi goz onunde bulundurun dedi

Gecen forumda biri seruven ve famanin fali cikti ama tarihte gecikmeler oldu demisti

Kizlar son zamanlarda adi gecen ebru yilmaza fal attim. Rezalet. Tek kelime. Ne soruma cevap vermis ne fal bakmis. Copy past, herkese uyan, genel gecer bir seyi yazip yollamis. Cok iyi olacakmis, cok sevindirici bir haber alacakmisim bugun de alabilirmisim sonra da alabilirmisim. Cok iyimis. Fal bundan ibaret. Resmen fal bakmamis yani allahtan 5 liraydi. Bir kez daha anladim ki yeni kisi denenmemeli.

çıktı mı dedıkleri ?

Hangisi çıktı ki canım :=) Durum tespiti açısından boş bir falcı değil. Selena abla ile aynı şeyleri söyledi sadece Selana olumsuz Sedef olumluya bağladı ama boş değil bence. Serkan Tek ve Aylin de başarılı. Aylin bana 2 hafta önce işten istifa etme düşüncen olacak ama vazgeçeceksin demişti. Geçen Cuma az daha istifa veriyordum.

serkanla ayline bende baktırdım özellikle aylini beğendim ama bakalim gelecek cıkıcak mı? son zamanlarda aylin patladı diyenlerı gordum ama umarm patlamaz

Kizlar huma nasil size fali cikti mi.ben baktirdim merakla bekliyorum cikan varmi begendim ama.fal sepetinde yagmurada attim gecen hafta iyidi ama tutmayan yerlerde vardi tutan yerlerde vardi ama genel iyi.ışıl su bu durumda iyi onuda begendim ama ozellikle heyecanla humayi bekliyorum.

Bakalim
bakalim sureyi uzak vermedi ciksin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…