- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Canım 3 unude baktırdım, yeter cok severım dedıgı cıkan dostlarım var, benımkı tarıh olarak beklemede,canan defalarca iskanbıl baktırdım ıyıdır hoştur ama cıkmadı hıcbıxaman hep bı ümit gıttım yokMerhaba kızlar siteyi takip ediyordum üç tane fal deneyimimi sizlerle paylaşıcam.Birincisi laf cafe canan gerçekten iyiydi benle ilgili tespitleri dpğruydu 2 vakitten kısa bir süre içinde senle tekrar bağlantıya geçiçek dedi ve geçti tam mutlu oldğunuz anda geçmişte evlenmekten vazgeçtiği kız karşısına çıkacak ve duygusal karmaşa yaşıyacak dedi ben de peki beni mi onu mu tercih edicek dedim o da kartlar bu kadarını gösterir yaşa yaşadıktan sonra bakalım dedi ama çok tatlı kadın gerçekten hisleri var.İkincisi pen cafe yeter yetere de burdaki yorumlardan bakarak gittim ilk önce kendin için mi yoksa karşı taraf için mi baktırcaksın dedi ben de karşı taraf için dedim bayağı hızlı konuştu karşı tarafın aklından geçenleri anlattı ama gelecek bazlı bir falcı değil karşı tarafın düşüncelerini okuması güzel ama ilerisi için baz almayın derim.Üçüncüsü de bir yolun varda fama bu hatunda hisli cidden lakin senin saçma bulup şüpheyle yaklaştığın konuda ise onun sana doğru şekilde yaklaşması vardır dedi hiçbir bilgi vermedim ama nokta atışı var dı.Tarih için mart dedi.Bu üçünden birine baktırıp geleceği tutturan var mıydı cvplarsanız sevinirim.
çıktı mı dedıkleri ?Günaydın kızlar.
Binnaz Sedef Çelik deneyin derim.
çıktı mı dedıkleri ?
serkanla ayline bende baktırdım özellikle aylini beğendim ama bakalim gelecek cıkıcak mı? son zamanlarda aylin patladı diyenlerı gordum ama umarm patlamazHangisi çıktı ki canım :=) Durum tespiti açısından boş bir falcı değil. Selena abla ile aynı şeyleri söyledi sadece Selana olumsuz Sedef olumluya bağladı ama boş değil bence. Serkan Tek ve Aylin de başarılı. Aylin bana 2 hafta önce işten istifa etme düşüncen olacak ama vazgeçeceksin demişti. Geçen Cuma az daha istifa veriyordum.
serkanla ayline bende baktırdım özellikle aylini beğendim ama bakalim gelecek cıkıcak mı? son zamanlarda aylin patladı diyenlerı gordum ama umarm patlamaz
Bir yolun var sitesindeki aylin mi hangi fali attinserkanla ayline bende baktırdım özellikle aylini beğendim ama bakalim gelecek cıkıcak mı? son zamanlarda aylin patladı diyenlerı gordum ama umarm patlamaz
bakalim sureyi uzak vermedi ciksin lutfenDilammmm Hüma Bal'dan bahsediyorsan eger, sirf pembe tablo. Olmayan sryler soyledi bana, evleniceksiniz dedi, ayrildim nisanlimla sana oyle diyim. Annesi seni cok seviyo dedi, ki annesi benden nefret ederdi.
Gerci bu benim tecrubem, yine ee sen bilirsin
İki defa baktırdım. İkisi de tek kelime çıkmadı. Niye bu kadar popüler anlamış değilimHuma hakkinda yorum lutfen
Ben yine ilkaya gidecegim yok ya ondan net sonuc soyleyen yokİki defa baktırdım. İkisi de tek kelime çıkmadı. Niye bu kadar popüler anlamış değilim
Ya su ilkayin dedikleri cikiyo mu ? Verdigi tarihler falanB
Ben yine ilkaya gidecegim yok ya ondan net sonuc soyleyen yok
Evet o aylin. Kahve attim. Guzel bakmisti.A
Bir yolun var sitesindeki aylin mi hangi fali attin
İlkay ın bana net olarak söylediği iki şey vardı. Biri bir ay gecikmeli de olsa çıktı galiba. Henüz emin değilim. Diğeri olmadı.B
Ben yine ilkaya gidecegim yok ya ondan net sonuc soyleyen yok
ilkay bana çıkıyor yüzde yüz tutmasa da söyledikleri. ama hepsinden öte çok mantıklı kadın yorumları bana yardımcı oluyor ciddenYa su ilkayin dedikleri cikiyo mu ? Verdigi tarihler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?