Ilkay durumu cok iyi analiz ediyor ve dobra bende cikti ama arkadasimda cikmadi birazda enerji meselesi benceilkay bana çıkıyor yüzde yüz tutmasa da söyledikleri. ama hepsinden öte çok mantıklı kadın yorumları bana yardımcı oluyor cidden
Aylin kahvede iyi miEvet o aylin. Kahve attim. Guzel bakmisti.
ben begendım ama tarih verdı ocak ya da subatın 13 ve 23 ü arasında olacak dıye bakalım olcak mı bılmıyorum da o anki analizleri ıyıydı.Aylin kahvede iyi mi
Ben severım canım dedıklerıne takılma tari h olark ama anı ve karşı tarafın hayatını okur resmen cok tanık oldumHuma hakkinda yorum lutfen
Insallah ya bende begendim ama acaba oldumBen severım canım dedıklerıne takılma tari h olark ama anı ve karşı tarafın hayatını okur resmen cok tanık oldum
Arkadaşlar bırgun yere göğe sıgdıramadıgımız falcıları ertesı gun hemen hemen hepımız baktırdıktan sonra yerden yere vuruyoruz. Belkı bılmeden bende yapıyorumdur ama bu hem cok para harcamamıza hemde hayallerımızın yıkılmasına sebeb oluyo??? Bence bu işr bi çare bulmamız sart
Bu fikrine katiliyorum gercekten hepimizde yapiyoruz bunuArkadaşlar bırgun yere göğe sıgdıramadıgımız falcıları ertesı gun hemen hemen hepımız baktırdıktan sonra yerden yere vuruyoruz. Belkı bılmeden bende yapıyorumdur ama bu hem cok para harcamamıza hemde hayallerımızın yıkılmasına sebeb oluyo??? Bence bu işr bi çare bulmamız sart
Arkadaşlar bırgun yere göğe sıgdıramadıgımız falcıları ertesı gun hemen hemen hepımız baktırdıktan sonra yerden yere vuruyoruz. Belkı bılmeden bende yapıyorumdur ama bu hem cok para harcamamıza hemde hayallerımızın yıkılmasına sebeb oluyo??? Bence bu işr bi çare bulmamız sart
Cok normal. Insaniz ilk anda isteklerimizin esiri olup fallari ona gore yorumluyoruz, biraz sakinlesince aaa dogru ya da ama burasi dogru degil demeye basliyoruz. Ote yandan falcilar fikir degistiriyor beyaz dedigine siyah, siyaha beyaz diyorlar, sinirleniyoruz. Cunku onlar da insan neticede. Cok seyapmamak lazim, hepimiz insaniz ve bu topikte yeni olmayanlar olarak artik fallarin hobi oldugunu kabullenmeliyiz:) cikmiyor cunku kac yil gecti ben 2.yilima girdim online falda hangisi cikti? Artik bagimlilik olmus bizde. Hepimiz istedigimiz hayatlara kavustugumuz an bu fal isi de bitecek biliyorum ama o hayata ulasamiyoruz iste :)
Çok dogru yazmışsın,,,,Cok normal. Insaniz ilk anda isteklerimizin esiri olup fallari ona gore yorumluyoruz, biraz sakinlesince aaa dogru ya da ama burasi dogru degil demeye basliyoruz. Ote yandan falcilar fikir degistiriyor beyaz dedigine siyah, siyaha beyaz diyorlar, sinirleniyoruz. Cunku onlar da insan neticede. Cok seyapmamak lazim, hepimiz insaniz ve bu topikte yeni olmayanlar olarak artik fallarin hobi oldugunu kabullenmeliyiz:) cikmiyor cunku kac yil gecti ben 2.yilima girdim online falda hangisi cikti? Artik bagimlilik olmus bizde. Hepimiz istedigimiz hayatlara kavustugumuz an bu fal isi de bitecek biliyorum ama o hayata ulasamiyoruz iste :)
Bende hırs yaptımm
Kavuşucaz baldan hırs yaptım
Kızlar sevval erdal baktıran varmı binnaz da katına ve kahve yorum alan
Kavuşucaz baldan hırs yaptım
Çıkmadımı cherrym cok olumlu bakmış amaGeç bence.
baktırdım ne anda ne geçmişte nede gelecekte tutan olmadıKızlar sevval erdal baktıran varmı binnaz da katına ve kahve yorum alan
Sakin derim beni evlendirdi o cokkez ama o adamla hicbisi olmadiKızlar sevval erdal baktıran varmı binnaz da katına ve kahve yorum alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?