- 29 Kasım 2011
- 159
- 66
- 298
Kimler tellwedeki birkerebir'e fal
baktırdı? Yorumlarınızı alabilir miyim?
Kimler tellwedeki birkerebir'e fal
baktırdı? Yorumlarınızı alabilir miyim?
birkerebire bende burdan okuyup baktırdım anlık analizleri güzeldi.deyatları güzeldi ama çıkarmı söledikleri bilmiyorumRuhaniyi sakın deneme, birkerebir ile benim enerjim uydu hem tarot hem de eskiden kahvesi çok güzeldi ve kahve falı bana çıkmıştı ama son dönemde ona tarot atıp da begenmeyen arkadaslar var.
Ruhaniye 3 yıl önce fal atmıstım,sanırım tarottu ve o zamanlar bile pahalıydı. Koca ve boş bir destan ve zaten nokta atışı yoktu gelecege dair dediklerinin hiçbiri de çıkmadı. Forumda fal topiklerinde ararsan bulursun, Ruhani pek begenilip tavsiye edlen bir falcı da değil. Yani ben, deneyimlediğim şeyde yanlız değilim.
Bırkerebıre ben de baktrdım 2 yıl oncekı falı cıkmamısdı bu senekıde sole yaparsan sole olur seklındeydı sonra da sorunu cvplamak zorunda degılım dıye yazmıs belkı gormussunuzdur sayfasında sıldım sora yorumumu gercı ama cvp vermedınız 4 gun oldu dedım ılkden gormemısım dedı sora da ayrıca ben fala bakarım soruları cvplamak zorunda deılım dedı :) yuh dıyorum
Bırkerebıre ben de baktrdım 2 yıl oncekı falı cıkmamısdı bu senekıde sole yaparsan sole olur seklındeydı sonra da sorunu cvplamak zorunda degılım dıye yazmıs belkı gormussunuzdur sayfasında sıldım sora yorumumu gercı ama cvp vermedınız 4 gun oldu dedım ılkden gormemısım dedı sora da ayrıca ben fala bakarım soruları cvplamak zorunda deılım dedı :) yuh dıyorum
Verdım o da ıade butonun kapalı dedı ben selena ya cok sık fal atmıstım o da saolsun ıade edıyodu gene aynı selerı gordum dıye 1 tane de derınden ıade almıstım ama ohoo 4 ay once toplamda 1 yılda 3 ıadem var dıye sıte yonetımı ıade nız varsa sınır varmıs edılmezmıs ben de gercek bı ıade deıldı dedım kurallarımız nettır dedı yanı bı ıade alamadım ıade butonum kapalıymıs bu konuda bılgısı olan varmı ? bu arad telwe yonetımıne acaıp sınır oldum!!!1 yıldız verseydiniz. görseydi cevaplamak zorunda mı, değil mi?
Verdım o da ıade butonun kapalı dedı ben selena ya cok sık fal atmıstım o da saolsun ıade edıyodu gene aynı selerı gordum dıye 1 tane de derınden ıade almıstım ama ohoo 4 ay once toplamda 1 yılda 3 ıadem var dıye sıte yonetımı ıade nız varsa sınır varmıs edılmezmıs ben de gercek bı ıade deıldı dedım kurallarımız nettır dedı yanı bı ıade alamadım ıade butonum kapalıymıs bu konuda bılgısı olan varmı ? bu arad telwe yonetımıne acaıp sınır oldum!!!1 yıldız verseydiniz. görseydi cevaplamak zorunda mı, değil mi?
Verdım o da ıade butonun kapalı dedı ben selena ya cok sık fal atmıstım o da saolsun ıade edıyodu gene aynı selerı gordum dıye 1 tane de derınden ıade almıstım ama ohoo 4 ay once toplamda 1 yılda 3 ıadem var dıye sıte yonetımı ıade nız varsa sınır varmıs edılmezmıs ben de gercek bı ıade deıldı dedım kurallarımız nettır dedı yanı bı ıade alamadım ıade butonum kapalıymıs bu konuda bılgısı olan varmı ? bu arad telwe yonetımıne acaıp sınır oldum!!!
3den fazladır iade ben saydım beğenmediklerim ve hiç bakmayanla 6 iadem var. ama kural değişmişse bilemem:/ mesela fama iade edip, sonra bakmıştı ertesi gün. bilmiyorum bu şekilde saymamış da olabilirler mi?
ama bana kalırsa kadın vermek istemiştir. keyfi vermek isterse iade hakkının dolmasının önemli olduğunu sanmıyorum. onun inisiyatifine bırakmıştır site. o vermiyordur, az değil 35 tl ne de olsa.
Tellwe de son favorim FalciAlim ve Herra.
FalciAlim e kahve atmistim tekrar attim kahveye bakiyor da baska yollari da var gibi sanki ve basbaya goruyor diyebilirim. Ve de cok iyi niyetli.
Herra da ayni sekilde kahve atmistim uzun uzun laf kalabaligi yapmiyor cok net soyluyor ayni sekilde yeteneği var diyorum hatta ikisi ayni seyi soyledi sayilir. 5 kredim daha olsa dun ikinci kez ona da atacaktim ne yazik ki param yetmedi kisi de pahaliama az az bosa para dokeceginize kredi biriktirip kaliteli olanlara atmak daha mantikli
oha ılkay sacmalamış ıyıceMerhabalar arkadaşlar İlkay benim için bitmiştir ve aynı şekilde "bir yolun var" sitesi de benim için bitmiştir. ilkayla ilgili olarak çıksın çıkmasın(zaten çıkmıyor) kötüleme ve olumsuz yorumlar yapacağım. Kasım ayında baktırdığım falıma bugün yanıt vermiş kendisi. yanıt vermediği içinde 1 vermiştim kendisine bana gelen mesaj aynen şudur;
"Sıkıntılı süreç nedeniyle geç yanıtlıyorum, özür dilerim. Ancak sırf soru gecikti diye aşırı olumsuz yorum yaptığınız için ben de çok uzun olan soru kısmını okumamayı ve yanıtlamamayı seçiyorum, kusura bakmayın"
28 kasımda 2015 te yazmış olduğum soruma 19 ocak 2015 te yanıt aldım ve yanıtlamadığı için olumsuz yorum yaptım. Pişkin bir yanıtla karşımda dır.
Dürüst bir insan olmadığını, karaktersiz ve sorumsuz birisi olduğunu anlıyorum mesajından. bu şekilde bir insana fal baktırmayı istiyorsanız siz bilirsiniz. ben istemem çünkü.
oha ılkay sacmalamış ıyıce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?