Binnaz Abla

benim için İLKAY tesettürlülere bakmam sahifeme gelmesinler gibi saçma sapan yorumlarından sonra bitti zaten bu arada ben tesettürlü değilim ama bu denli insan ayrımı yapan bir kişi ne kadar pozıtiv olabilir.... ayrıca facaden sahifesini inceler isen senin soruna niçin bir ay sonra cevap verdiğini anlarsın canım kadın her gece barlarda elbet uyanık değilki fal baksın

Pamuk tavsiyen üstüne baktım da çok pahalılar... yani fos çıkarsa bu paraya feci acırım ben forain de öyle olmuştu benimkisi

FalcıAlım kesınlıkle fosssss !!!! Dua önerısı ıle cümle doldurmus, sorum OLACAK MI yanıt OLACAK E sagol Bunun ıcın kahve ıçmeme, resım çekmeme gerek yok, 35 TL ye hıççç gerek yok

Iade ıstedım, Tellwe yönetımı sıtelerıne sahıp çıksınlar, bu ne ya, tokatçı batagı mı
Daha önce alakasız 4 cümleye 2oTL bagısladım, sımdı de 35 TL mı
Dolandırıcılık bu, ne yanı ödemeyı pesın alınca sallamak serbest mı

Bilhassa, falcı alimi anladık da 20 tlyi kime bağışladın kuzum walla merak ettim

Loruscuğum yanlız değilsin tatlım. Önceki mesajlarımdan birinde ben de onunla ilgili binnazda yaşadığım olumsuz tecrübelerimi, üzerinden yılların da geçmesiyle eksik ve hafif olarak anlattım. Yani İlkayla ilgili anlattığım tecrübelerim abartılı değil bilakis eksiktir. O kadar fal baktırmışlığım var, onun kadar sorunlu biriyle karşılaşmadım

belli oluyor facebook profilini gördüm de normal birisi değil gibi:)

ya bu bir yolun varın sahıbı sanırım eskıden falsepetinde bi adam vardı talha mıydı tarıkmıydı neydi adamın adını hatırlayamadım oymuş ılkayda eskı falsepeti falcısı ıkısı bır olup musterının ustune gelıyorlardır cok ayıp

Sen de her gece barda derken bir ayirim yapmis oldun ama :) bir insani hayatiyla, yasayisiyla yargiladin ve sonuca ulastin, ilkay da aynisini tesetturlulere yapmis. Ikisi de yanlis.

Bu arada ilkay cidden farkli triplere girmis, insan cevap veremediyse izah eder. Hayrina bakmiyorsun bize fal. Tikirt diye para sayiyoruz. Her yerde musteri veli nimettir bir biz nimet olamadik su fal dunyasinda.

Kızz MedyummBehram diye biri gelmiş biri denesin benimkini olumsuz diye iade etmiş. Deneyen var mı?

İlkayı severim yani her defasında dürüst yorum yapmıştır, ama bende de günlerce bekletilen yorum+cevaptan mütevellit 1 bile değil , 4 verince ,bana bidaha bakmayacağını söylemişti :))

Sonra sosyal ağdan giydirmeleri de cabası zaten herkese, her şeye.Olabilir kişisel/sağlık problenleri,hayatla kavgası mutsuzluğu hissizliği amenna insanız anlarız ama bu senin işin sürekli online görünüp; 5+10+15 her neys3 fal alıp bekletmek, canım modum ne zaman isterseye getirmek,ya da dil/din/ırk/cinsiyet farklılığından dolayı kin kusmak ,yaşına da,olgunluğuna da hatta hümanist ve marjinal,içli köfte hisli kişiliğine yakışmıyor.

Kaldı ki baktıranların çoğu yorumculuğuna değil,umursamızlığından dolayı serzenişte bulunurken, bunu kişisel saldırı gibi algılayıp assolist kaprisiyle cevaplaması da çok acemice.

Ne demek soruları cevaplamak zorunda değilim,paşa paşa 5 tane hakkımız var, ay bi de şeye sinir oluyorum en insancıl dediğimiz kişiler bile yapıyor.. uzun uzun yazıypsun soruyu, gelen 2 satır ,bi cümle zaten sevgiler/iyi günler.

Allah tan fal hevesim çok isabetli bir zamanda bitti, yoksa demirin tuncuna insanın p..ştuna kaldığımız şu zamanda,falcı da kalmadı.

Luna come on baby artık yaaa

Uzuldum sizin icin yani demek ki enerji enerji dedikleri bu. Birebir tuttu benim daimi atacaklarimdan kredim oldukca :/
Bide ben su ani iyi bilen falci seviyorum dua oneren falci da seviyorum sonucta gelecegi allahtan baskasi bilemez sonucta kahin yok karsimizda hisleriyle su ani yorumlayip gelecek icin asagi yukari birseyler soyler buna da körü körüne ümit baglamayarak , dualarla allahtan isteyerek mucizelere sahit olabilir amacimiza bu sekilde ulasabiliriz.
Tabi ki herkesin beklentisi farkli sizin icin degil genel fikrimi soyluyorum :) loruscugum karsit fikir de almis oldun artik sana kalmis ben vebal almak tabi ki istemem dedigin gibi ucuz da degil ne yazik ki :)

dikkatli okursan ben barda olmasını eleştirmedin sorulara bir ay sonra cevap vermesini zaman bulamamasına bağladım

Kaldı ki bazıları fal değil terapi yorumu yapıyor resmen... Tavsiye veriyor. Olacak iş değil.

Bakayım duruma pamuk..

Meshur UGGA

Saçma sapan, alakasız 4 cümle,
Inan, su otomatık falcılar var ya, onlardan bıle kötüydü, sımdı tekrar baktım da rezalet

Ugga ilk zamanlar efsaneydi, sonra bayağı uzun ara verip tekrar dönmüştü, iş mi sektör mü değişmiş ne hatırlıyorum o dönüşteki falı bende de berbattı. Ama ilk zamanlar cidden iyiydi.Eski tellwe falcıları ya gittiler ya da sonra format değişip, bi mutasyona erozyona, formasyona uğradılar bi haller oldu :))

Şuan net ve mantıklı bakarsak özellikle byvdeki, fal alem/fal sepeti ya da tellwe ve binnazda envayi falcı türemiş ama insan düşünüyo yani memlekette bu kadar hisli,çakraları/3.gözleri bilmem neyleri açık olan bu kadar insan olamaz. Zaten sesli bakan çok çok az.

Fena keklenmişiz. üj,bej,yedi,on .. onlar oldu şampiyon, biz olduk cebi delik saksafon

Kaldı ki bazıları fal değil terapi yorumu yapıyor resmen... Tavsiye veriyor. Olacak iş değil.

kesinlikle öyle de, yiğidi öldürüp hakkını verelim çok da terapivari yapmıyo İlkay ama çok naz yapıyor, orası kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…