benim için İLKAY tesettürlülere bakmam sahifeme gelmesinler gibi saçma sapan yorumlarından sonra bitti zaten bu arada ben tesettürlü değilim ama bu denli insan ayrımı yapan bir kişi ne kadar pozıtiv olabilir.... ayrıca facaden sahifesini inceler isen senin soruna niçin bir ay sonra cevap verdiğini anlarsın canım kadın her gece barlarda elbet uyanık değilki fal baksınMerhabalar arkadaşlar İlkay benim için bitmiştir ve aynı şekilde "bir yolun var" sitesi de benim için bitmiştir. ilkayla ilgili olarak çıksın çıkmasın(zaten çıkmıyor) kötüleme ve olumsuz yorumlar yapacağım. Kasım ayında baktırdığım falıma bugün yanıt vermiş kendisi. yanıt vermediği içinde 1 vermiştim kendisine bana gelen mesaj aynen şudur;
"Sıkıntılı süreç nedeniyle geç yanıtlıyorum, özür dilerim. Ancak sırf soru gecikti diye aşırı olumsuz yorum yaptığınız için ben de çok uzun olan soru kısmını okumamayı ve yanıtlamamayı seçiyorum, kusura bakmayın"
28 kasımda 2015 te yazmış olduğum soruma 19 ocak 2015 te yanıt aldım ve yanıtlamadığı için olumsuz yorum yaptım. Pişkin bir yanıtla karşımda dır.
Dürüst bir insan olmadığını, karaktersiz ve sorumsuz birisi olduğunu anlıyorum mesajından. bu şekilde bir insana fal baktırmayı istiyorsanız siz bilirsiniz. ben istemem çünkü.
Pamuk tavsiyen üstüne baktım da çok pahalılar... yani fos çıkarsa bu paraya feci acırım ben forain de öyle olmuştu benimkisi
Bilhassa, falcı alimi anladık da 20 tlyi kime bağışladın kuzum walla merak ettimFalcıAlım kesınlıkle fosssss !!!! Dua önerısı ıle cümle doldurmus, sorum OLACAK MI yanıt OLACAK E sagol Bunun ıcın kahve ıçmeme, resım çekmeme gerek yok, 35 TL ye hıççç gerek yok
Iade ıstedım, Tellwe yönetımı sıtelerıne sahıp çıksınlar, bu ne ya, tokatçı batagı mı
Daha önce alakasız 4 cümleye 2oTL bagısladım, sımdı de 35 TL mı
Dolandırıcılık bu, ne yanı ödemeyı pesın alınca sallamak serbest mı
Loruscuğum yanlız değilsin tatlım. Önceki mesajlarımdan birinde ben de onunla ilgili binnazda yaşadığım olumsuz tecrübelerimi, üzerinden yılların da geçmesiyle eksik ve hafif olarak anlattım. Yani İlkayla ilgili anlattığım tecrübelerim abartılı değil bilakis eksiktir. O kadar fal baktırmışlığım var, onun kadar sorunlu biriyle karşılaşmadımMerhabalar arkadaşlar İlkay benim için bitmiştir ve aynı şekilde "bir yolun var" sitesi de benim için bitmiştir. ilkayla ilgili olarak çıksın çıkmasın(zaten çıkmıyor) kötüleme ve olumsuz yorumlar yapacağım. Kasım ayında baktırdığım falıma bugün yanıt vermiş kendisi. yanıt vermediği içinde 1 vermiştim kendisine bana gelen mesaj aynen şudur;
"Sıkıntılı süreç nedeniyle geç yanıtlıyorum, özür dilerim. Ancak sırf soru gecikti diye aşırı olumsuz yorum yaptığınız için ben de çok uzun olan soru kısmını okumamayı ve yanıtlamamayı seçiyorum, kusura bakmayın"
28 kasımda 2015 te yazmış olduğum soruma 19 ocak 2015 te yanıt aldım ve yanıtlamadığı için olumsuz yorum yaptım. Pişkin bir yanıtla karşımda dır.
Dürüst bir insan olmadığını, karaktersiz ve sorumsuz birisi olduğunu anlıyorum mesajından. bu şekilde bir insana fal baktırmayı istiyorsanız siz bilirsiniz. ben istemem çünkü.
Bilhassa, falcı alimi anladık da 20 tlyi kime bağışladın kuzum walla merak ettim
Loruscuğum yanlız değilsin tatlım. Önceki mesajlarımdan birinde ben de onunla ilgili binnazda yaşadığım olumsuz tecrübelerimi, üzerinden yılların da geçmesiyle eksik ve hafif olarak anlattım. Yani İlkayla ilgili anlattığım tecrübelerim abartılı değil bilakis eksiktir. O kadar fal baktırmışlığım var, onun kadar sorunlu biriyle karşılaşmadım
Meshur UGGA
Saçma sapan, alakasız 4 cümle,
Inan, su otomatık falcılar var ya, onlardan bıle kötüydü, sımdı tekrar baktım da rezalet
ya bu bir yolun varın sahıbı sanırım eskıden falsepetinde bi adam vardı talha mıydı tarıkmıydı neydi adamın adını hatırlayamadım oymuş ılkayda eskı falsepeti falcısı ıkısı bır olup musterının ustune gelıyorlardır cok ayıpTolin daha ünlüsü site yönetimine mesaj attım. Yorumunuzu yayınladık buna şükredin der gibi konuştu. yuh dedim. bir yorumcunuz bu şekilde davranamaz sizin bir el atmanız gerekli... Ben müşterime hasta olduğumu söylediğim zaman müdürüm bana bağırmıştır. kaldı ki isteseler yorumumu yayınlamayacaklar anlayacağınız.
benim için binnaz da bir yolun var da bitti. ne kadar iyi falcıları olursa olsun Hepsi mide bulandırıcı şekilde ilerliyor.
benim için İLKAY tesettürlülere bakmam sahifeme gelmesinler gibi saçma sapan yorumlarından sonra bitti zaten bu arada ben tesettürlü değilim ama bu denli insan ayrımı yapan bir kişi ne kadar pozıtiv olabilir.... ayrıca facaden sahifesini inceler isen senin soruna niçin bir ay sonra cevap verdiğini anlarsın canım kadın her gece barlarda elbet uyanık değilki fal baksın
Canım takacak insan arıyorlar,1 yıldız verdiğinin bahanesiymiş iştebelli oluyor facebook profilini gördüm de normal birisi değil gibi:)
Kızz MedyummBehram diye biri gelmiş biri denesin benimkini olumsuz diye iade etmiş. Deneyen var mı?Sen de her gece barda derken bir ayirim yapmis oldun ama :) bir insani hayatiyla, yasayisiyla yargiladin ve sonuca ulastin, ilkay da aynisini tesetturlulere yapmis. Ikisi de yanlis.
Bu arada ilkay cidden farkli triplere girmis, insan cevap veremediyse izah eder. Hayrina bakmiyorsun bize fal. Tikirt diye para sayiyoruz. Her yerde musteri veli nimettir bir biz nimet olamadik su fal dunyasinda.
Bana da çıkmadı destan gibi yazar,ruh hali karmakarışık der,der de der.birkerebire bende burdan okuyup baktırdım anlık analizleri güzeldi.deyatları güzeldi ama çıkarmı söledikleri bilmiyorum
Uzuldum sizin icin yani demek ki enerji enerji dedikleri bu. Birebir tuttu benim daimi atacaklarimdan kredim oldukca :/FalcıAlım kesınlıkle fosssss !!!! Dua önerısı ıle cümle doldurmus, sorum OLACAK MI yanıt OLACAK E sagol Bunun ıcın kahve ıçmeme, resım çekmeme gerek yok, 35 TL ye hıççç gerek yok
Iade ıstedım, Tellwe yönetımı sıtelerıne sahıp çıksınlar, bu ne ya, tokatçı batagı mı
Daha önce alakasız 4 cümleye 2oTL bagısladım, sımdı de 35 TL mı
Dolandırıcılık bu, ne yanı ödemeyı pesın alınca sallamak serbest mı
dikkatli okursan ben barda olmasını eleştirmedin sorulara bir ay sonra cevap vermesini zaman bulamamasına bağladımSen de her gece barda derken bir ayirim yapmis oldun ama :) bir insani hayatiyla, yasayisiyla yargiladin ve sonuca ulastin, ilkay da aynisini tesetturlulere yapmis. Ikisi de yanlis.
Bu arada ilkay cidden farkli triplere girmis, insan cevap veremediyse izah eder. Hayrina bakmiyorsun bize fal. Tikirt diye para sayiyoruz. Her yerde musteri veli nimettir bir biz nimet olamadik su fal dunyasinda.
Kaldı ki bazıları fal değil terapi yorumu yapıyor resmen... Tavsiye veriyor. Olacak iş değil.İlkayı severim yani her defasında dürüst yorum yapmıştır, ama bende de günlerce bekletilen yorum+cevaptan mütevellit 1 bile değil , 4 verince ,bana bidaha bakmayacağını söylemişti :))
Sonra sosyal ağdan giydirmeleri de cabası zaten herkese, her şeye.Olabilir kişisel/sağlık problenleri,hayatla kavgası mutsuzluğu hissizliği amenna insanız anlarız ama bu senin işin sürekli online görünüp; 5+10+15 her neys3 fal alıp bekletmek, canım modum ne zaman isterseye getirmek,ya da dil/din/ırk/cinsiyet farklılığından dolayı kin kusmak ,yaşına da,olgunluğuna da hatta hümanist ve marjinal,içli köfte hisli kişiliğine yakışmıyor.
Kaldı ki baktıranların çoğu yorumculuğuna değil,umursamızlığından dolayı serzenişte bulunurken, bunu kişisel saldırı gibi algılayıp assolist kaprisiyle cevaplaması da çok acemice.
Ne demek soruları cevaplamak zorunda değilim,paşa paşa 5 tane hakkımız var, ay bi de şeye sinir oluyorum en insancıl dediğimiz kişiler bile yapıyor.. uzun uzun yazıypsun soruyu, gelen 2 satır ,bi cümle zaten sevgiler/iyi günler.
Allah tan fal hevesim çok isabetli bir zamanda bitti, yoksa demirin tuncuna insanın p..ştuna kaldığımız şu zamanda,falcı da kalmadı.
Luna come on baby artık yaaa
Uzuldum sizin icin yani demek ki enerji enerji dedikleri bu. Birebir tuttu benim daimi atacaklarimdan kredim oldukca :/
Bide ben su ani iyi bilen falci seviyorum dua oneren falci da seviyorum sonucta gelecegi allahtan baskasi bilemez sonucta kahin yok karsimizda hisleriyle su ani yorumlayip gelecek icin asagi yukari birseyler soyler buna da körü körüne ümit baglamayarak , dualarla allahtan isteyerek mucizelere sahit olabilir amacimiza bu sekilde ulasabiliriz.
Tabi ki herkesin beklentisi farkli sizin icin degil genel fikrimi soyluyorum :) loruscugum karsit fikir de almis oldun artik sana kalmis ben vebal almak tabi ki istemem dedigin gibi ucuz da degil ne yazik ki :)
Meshur UGGA
Saçma sapan, alakasız 4 cümle,
Inan, su otomatık falcılar var ya, onlardan bıle kötüydü, sımdı tekrar baktım da rezalet
Kaldı ki bazıları fal değil terapi yorumu yapıyor resmen... Tavsiye veriyor. Olacak iş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?