Kızlar napıyorsunuz? Ben baya ara verdim fala, ayda bir ya gizemhatun'a ya da Selena'ya baktırıyorum sadece. Var mı yeni başarılı falcılar?
Naber kızlar
Byv de bence 1-2 insan farklı farklı falcı hesaplarından bakıp bizi yiyor. Fama, Serkan, Sema .....hepsi aynı kişi olabilir.
Paranıza yazık yani. Yazılı fal baktırmayın.
Hala çok eskiler ve istenilen başarı çıtasına henüz erişemediler, hep önümüzdeki maçlara bakıp, performans değerlendirmelerini yaptık ama onları sanayiye göndermek en iyisi
Sende nasıl durumlar, 2 si tutuyo mu
bu gizemhatun nerde bakıyor? kahve falı mı çıkmıştı? selena çıkmıştı bana gizem de çıkar belkiEvet, o kadar fal baktırdım sadece tam olarak gizemhatun ve selena'nın söyledikleri çıktı. Ben de yeni macera aramıyorum artık, ikisiyle devam ediyorum :)
İlkay'a baktırmadım ki hayatımkesinlikle öyle de, yiğidi öldürüp hakkını verelim çok da terapivari yapmıyo İlkay ama çok naz yapıyor, orası kesin.
MedyummBehram'ı denedin mi de bakim?Hala çok eskiler ve istenilen başarı çıtasına henüz erişemediler, hep önümüzdeki maçlara bakıp, performans değerlendirmelerini yaptık ama onları sanayiye göndermek en iyisi
Sende nasıl durumlar, 2 si tutuyo mu
Ilkayi begenirdim ama uzuldum gercekten fal sepetinde oldugu zaman daha tutarliydi bence bu cirkin bir davranis her gece fal almasini bilen sorusunuda cevaplasin bu yorumculari bizde simartiyoruz tabi sanki cok birsey biliyorlarmis gibi.bende ilk kez ayline fal attim simdi pisman oldum attigima bir yolun var sitesinin ayibi bu ayip ayni zamandaMerhabalar arkadaşlar İlkay benim için bitmiştir ve aynı şekilde "bir yolun var" sitesi de benim için bitmiştir. ilkayla ilgili olarak çıksın çıkmasın(zaten çıkmıyor) kötüleme ve olumsuz yorumlar yapacağım. Kasım ayında baktırdığım falıma bugün yanıt vermiş kendisi. yanıt vermediği içinde 1 vermiştim kendisine bana gelen mesaj aynen şudur;
"Sıkıntılı süreç nedeniyle geç yanıtlıyorum, özür dilerim. Ancak sırf soru gecikti diye aşırı olumsuz yorum yaptığınız için ben de çok uzun olan soru kısmını okumamayı ve yanıtlamamayı seçiyorum, kusura bakmayın"
28 kasımda 2015 te yazmış olduğum soruma 19 ocak 2015 te yanıt aldım ve yanıtlamadığı için olumsuz yorum yaptım. Pişkin bir yanıtla karşımda dır.
Dürüst bir insan olmadığını, karaktersiz ve sorumsuz birisi olduğunu anlıyorum mesajından. bu şekilde bir insana fal baktırmayı istiyorsanız siz bilirsiniz. ben istemem çünkü.
Bunu binnazda ya da fal sepetinde yapsaydi profilini aninda kapatirlardiIlkayi begenirdim ama uzuldum gercekten fal sepetinde oldugu zaman daha tutarliydi bence bu cirkin bir davranis her gece fal almasini bilen sorusunuda cevaplasin bu yorumculari bizde simartiyoruz tabi sanki cok birsey biliyorlarmis gibi.bende ilk kez ayline fal attim simdi pisman oldum attigima bir yolun var sitesinin ayibi bu ayip ayni zamanda
bu gizemhatun nerde bakıyor? kahve falı mı çıkmıştı? selena çıkmıştı bana gizem de çıkar belki
yarın online yakalarsam bi deniyim canım teşekkürlerFalalem canım. Ben hep kahve baktırdım, çok çok iyiydi. Ama arkadaşım baktırdı ortalamaydı onunki. Enerjin tutar mı bilemem ama dene istersen.
Ay ben bugün seni savunuyorum nedendir bilmem ama gerçekten bugün sana katılıyorum canımsın. Ben de o falcıların birden %99,... küsür başarısını geçmişle bağdaştırıyorum. Kesin diyorum ek hesapKesinlikle öyle, az önce ben de onu söylemek istedim. mümkün değil yani benzer kalıplar, kilişe laflar.. sürekli hepsi açık,Binnaz da böyle , ya bu kadar yorumcu yoktu eskiden resmen istila edilmiş gibi, prof fotoları bile kadınların/erkeklerin aynı tarz klonlanmış gibi.
Tellwede öyle ilk vip ile 5, 7, 12 tl ile başlayan yeni falcılara da inanmıyorum.Bunların kesin hazır şablonları da vardır zaten.
Ozledim seniiiiSen de her gece barda derken bir ayirim yapmis oldun ama :) bir insani hayatiyla, yasayisiyla yargiladin ve sonuca ulastin, ilkay da aynisini tesetturlulere yapmis. Ikisi de yanlis.
Bu arada ilkay cidden farkli triplere girmis, insan cevap veremediyse izah eder. Hayrina bakmiyorsun bize fal. Tikirt diye para sayiyoruz. Her yerde musteri veli nimettir bir biz nimet olamadik su fal dunyasinda.
dikkatli okursan ben barda olmasını eleştirmedin sorulara bir ay sonra cevap vermesini zaman bulamamasına bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?