Binnaz Abla

Kızlar napıyorsunuz? Ben baya ara verdim fala, ayda bir ya gizemhatun'a ya da Selena'ya baktırıyorum sadece. Var mı yeni başarılı falcılar?

Hala çok eskiler ve istenilen başarı çıtasına henüz erişemediler, hep önümüzdeki maçlara bakıp, performans değerlendirmelerini yaptık ama onları sanayiye göndermek en iyisi

Sende nasıl durumlar, 2 si tutuyo mu

Naber kızlar

Byv de bence 1-2 insan farklı farklı falcı hesaplarından bakıp bizi yiyor. Fama, Serkan, Sema .....hepsi aynı kişi olabilir.
Paranıza yazık yani. Yazılı fal baktırmayın.

Kesinlikle öyle, az önce ben de onu söylemek istedim. mümkün değil yani benzer kalıplar, kilişe laflar.. sürekli hepsi açık,Binnaz da böyle , ya bu kadar yorumcu yoktu eskiden resmen istila edilmiş gibi, prof fotoları bile kadınların/erkeklerin aynı tarz klonlanmış gibi.

Tellwede öyle ilk vip ile 5, 7, 12 tl ile başlayan yeni falcılara da inanmıyorum.Bunların kesin hazır şablonları da vardır zaten.

Evet, o kadar fal baktırdım sadece tam olarak gizemhatun ve selena'nın söyledikleri çıktı. Ben de yeni macera aramıyorum artık, ikisiyle devam ediyorum :)

Evet, o kadar fal baktırdım sadece tam olarak gizemhatun ve selena'nın söyledikleri çıktı. Ben de yeni macera aramıyorum artık, ikisiyle devam ediyorum :)
bu gizemhatun nerde bakıyor? kahve falı mı çıkmıştı? selena çıkmıştı bana gizem de çıkar belki

MedyummBehram'ı denedin mi de bakim?

Ilkayi begenirdim ama uzuldum gercekten fal sepetinde oldugu zaman daha tutarliydi bence bu cirkin bir davranis her gece fal almasini bilen sorusunuda cevaplasin bu yorumculari bizde simartiyoruz tabi sanki cok birsey biliyorlarmis gibi.bende ilk kez ayline fal attim simdi pisman oldum attigima bir yolun var sitesinin ayibi bu ayip ayni zamanda

Bunu binnazda ya da fal sepetinde yapsaydi profilini aninda kapatirlardi

Ay ben bugün seni savunuyorum nedendir bilmem ama gerçekten bugün sana katılıyorum canımsın. Ben de o falcıların birden %99,... küsür başarısını geçmişle bağdaştırıyorum. Kesin diyorum ek hesap Öyledir de... Birkaç falcı da geçmişten geri geliyor sanki bilemedim. 2,3 yıl önceden gelenler var.

Ozledim seniiii

Kizlar ayline kahve baktirdim sonunda binnaz maya ile aylin arasinda gittim geldim sonra ayline baktirdim tutan durum tespitleri var gelecekte iyi mi birde anda her dedigimi tutuyor.birde maya nasil onda hep bir teredutte kaliyorum

Bu ay deniz devrime tarot
Huma katina
Sacmalik biliyorum fahriye katina
Venus katina
Yagmur kahve katina
Nil gunes kahve
Tam 30 gunde bunlar...ben artik durur aylinle kahveyi kapatir 30 gun fala yanasmam

dikkatli okursan ben barda olmasını eleştirmedin sorulara bir ay sonra cevap vermesini zaman bulamamasına bağladım

Gayet dikkatli okudum her gece barda o yuzden nasil cevaplasin demeye calismissiniz. Simdi oteyi beriyi gecelim, yazdiginiz gayet acik. Neyse basit bir elestiriydi benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…