falalem Nalan ablaya baktirdim. Yazdigim sorudan bagimsiz olarak yorum yapmis ama bence super bakmis.....bir fincandan o kadar cok sey cikarmis ki anlatamam ve hepsi de dogruFalci agziyla 3 vakit 5 vakit konusmus, ben tarzini sevdim.
Prenses imizden yeni inciler:
5 ay önce [Kahve Falı]
prenses34
duygu gülşah yapıyodur büyüyü mutlaka ben h.sonları uygun oluyorum o zamanlar bisürü dualar okuyorum büyü bozulsun ve etkisi olmasın diye işe yaramıyomu?f harfli birini tanımıyorum.öle biri yok ben mithatı istiyorum başkasını değil.
cherry nerdesin?portakala fal atmış mıydın?tavsiye vermiycem bir daha demiştim ama duramıyorum atmadıysan hemen gönder
Astral mektup yaziyor profilinde 25kredi.sordum ama cevap alamadim ne olduguna dair bilgim yok.nette biraz arastirdim cok etkili bir yontem gibi.denemek istiyorum ama yapandan bilgi alamadik daha:d yaptiran olursa paylassin bari:d
Rezzan ablanın bi konuda sonuca odaklı baktığımda ne demek istediğini bende çözememiştim.Olumlumu olumsuzmu?Gerçi Rezzan ablanın bende çoğu dediği çıkmadı.O yüzden çokta olayın takibinde kalmadım.kızlar sonunda rezzan ablaya fal gönderebildim yorumuda geldi...gerçekten geçmiş cok tutarlı yani herseyi soylemıs geçmişle alakalı çokta özenli bakılmış fala özenle yorumlamış pembe tablo çizmemiş ancak tek bi noktaya takıldım falda netlik yok gelecekle alakalı yani netlik var ama tam anlayamadım belki bu benim durumumla alakalıdır çünkü bi olacak bi olmayacak gibi yorumlanmış o kısmıda soru olarak gönderdim umarım netlik olur ama genel olarak o kadar fal baktırmıs biriyim rezzan abladan memmun kaldım bakalım hayırlısı
Yok Rezzan abla öyle pembe tablo çizmez.Benim fallarımda hep nötrdü.Önemlileri çıkmadı evet ama hiçbi zamanda herşeyime evet dememiştir.kızlar eskı sevgılısını bekleyen herkese rezzan abla donucek olumlu olcakmı dıyo?yokmu aramızda hıc hayır bu adam donmıycek bu kısıyle olmıycak dedıgı kımse?
Yok Rezzan abla öyle pembe tablo çizmez.Benim fallarımda hep nötrdü.Önemlileri çıkmadı evet ama hiçbi zamanda herşeyime evet dememiştir.
Yok Rezzan abla öyle pembe tablo çizmez.Benim fallarımda hep nötrdü.Önemlileri çıkmadı evet ama hiçbi zamanda herşeyime evet dememiştir.
hımm anladım canım daha oncede yazmıstım rezzana ılk bajtırdıgım fal sadece bı abla tavsıyesı gıbıydı faldan uzak ama ıkı hafta once baktırdıgım falda sormadıklarımı bıle soylemış hatta en son oyle bı cumlesı vardı kı benı benden aldı ben işle alakalı hıcbır soru sormadıgım halde bana uzak gelecekte turkıyede ısım yapmıs bır sırkette calısıcaksın demıstı kı boyle bı durumun olma ıhtımalı var bıde ankarada baktırdıgım nisanla benzer seyler soyleyınce ınanasım geldı ama yılbasına kadar vaktı var gorucez bakalım:)
Ne güzel Rezzan ın söylediklerini yaşaman.Geriside inşallah senin istediğin gibi gelişir canım.
Canım keske soru kısmında net anlayamadığını ,olurmu olmazmı bi tahminde bulunmasını rica etseydin ondan.Diyorum ya bana dedikleri pek çıkmadı.Ama canım için rahat olsun öyle herşeye olur diyen bi falcı değil.ya banada dönecek diyor ama tekrar bi ilişki olacakmı olmayacak mı orayı anlayamadım :))))) bi olacak demiş son kısımda olmayacak demiş bayag karısmıs :))) 3 defa dinledim çözemedim ama geçmiş gayet tutarlı
Hıım anladım canım olayı ucundan yakalamış Rezzan ama olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah bütünüyle çıkar dedikleri.yok canım daha yasamadım ama ısle alakalı kısımda gercektende gelecekte oyle bı sırkette calısma ıhtımalım var ve ben sormadan boyle bıseyın oldugunu rezzan da soylemıs ama hadı agzın bal yesın ınş yasarım soyledıklerını
Canım keske soru kısmında net anlayamadığını ,olurmu olmazmı bi tahminde bulunmasını rica etseydin ondan.Diyorum ya bana dedikleri pek çıkmadı.Ama canım için rahat olsun öyle herşeye olur diyen bi falcı değil.
Rezzan ablanın bi konuda sonuca odaklı baktığımda ne demek istediğini bende çözememiştim.Olumlumu olumsuzmu?Gerçi Rezzan ablanın bende çoğu dediği çıkmadı.O yüzden çokta olayın takibinde kalmadım.
Hadi bakalım netleştirir inşallah.aynen tatlım olumsuz gördüklerinide söylemiş..soru kısmında söyledim hayatım son kısmı net anlamadım hislerinizle bi tavsiyede bulunun dedim cevap beklıyorum bakalım:)))
bana da aynı şekilde.ben de anlamadım.hatta dediki bana açıkça yazayım buraya.ocak ayında bir ilişkiye başlayacaksın bu kişinin de şansı var.bu ne demektir ki bu insanla mı başlıycam başkasıyla mı?
ben zaten bu insan için baktırmamış mıyım?ne anladım ben bu faldan?
Kızlar tatlıcadıda sıra aynı değışiklik yok ya halâ.Çıldırıciğiiiimmmm!!!
bana da aynı şekilde.ben de anlamadım.hatta dediki bana açıkça yazayım buraya.ocak ayında bir ilişkiye başlayacaksın bu kişinin de şansı var.bu ne demektir ki bu insanla mı başlıycam başkasıyla mı?
ben zaten bu insan için baktırmamış mıyım?ne anladım ben bu faldan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?