belli oluyor facebook profilini gördüm de normal birisi değil gibi:)
Uzuldum sizin icin yani demek ki enerji enerji dedikleri bu. Birebir tuttu benim daimi atacaklarimdan kredim oldukca :/
Bide ben su ani iyi bilen falci seviyorum dua oneren falci da seviyorum sonucta gelecegi allahtan baskasi bilemez sonucta kahin yok karsimizda hisleriyle su ani yorumlayip gelecek icin asagi yukari birseyler soyler buna da körü körüne ümit baglamayarak , dualarla allahtan isteyerek mucizelere sahit olabilir amacimiza bu sekilde ulasabiliriz.
Tabi ki herkesin beklentisi farkli sizin icin degil genel fikrimi soyluyorum :) loruscugum karsit fikir de almis oldun artik sana kalmis ben vebal almak tabi ki istemem dedigin gibi ucuz da degil ne yazik ki :)
MedyummBehram'ı denedin mi de bakim?
Bence işine olan saygısından ziyade sayfasında 1 puan çıkmasın diye iadeyi yapmıştır. Saçma sapan falcılar %95 leri %100 leri nasıl görüyolar ki? Ya iade yapıyorlar ya da sindiriyorlar insanları düşük puan verene bir daha bakmam diye. Başkasına düşük puan verdiyseniz diğer falcı bakmak istemiyor zaten.Tellwe'de Horrıfıc'e baktırmıstım, 6TL
Benle hıc alakası yoktu, 1 puan verdım geçtım Çat dıye falı ıade etmıs, sasırdım
6 TL nın neyını ıade ısteyecegım, üzerınde durmamıstım, ama kadın bunu önemsemıs, ıade etmıstı,,,, Bana göre ıyı falcı olmayabılır ama ısıne ve kendısıne saygısı var, hakıkaten takdır ettım,,,,
Bunu binnazda ya da fal sepetinde yapsaydi profilini aninda kapatirlardi
Ne olmuştu ki Emre Dinç olayında Lorus, ay merak ettim, nasıl eski sayfalarda gözümden kaçmış, çatlarım ne olur kısa bir brif ver konu hakkında.Haha binnaz abla Emre dinç in profilini kapatmamamış bir site ki olayları patladığı halde hemde. Binnaz bir yolun vardan daha tutarsız bence...
Ne olmuştu ki Emre Dinç olayında Lorus, ay merak ettim, nasıl eski sayfalarda gözümden kaçmış, çatlarım ne olur kısa bir brif ver konu hakkında.
Bu arada byzmelek'in tavrı banada garip geldi şimdi.
Guzel bitanem sen nasilsin isler nasil alistin mi
Merhaba maya bende cikmadi cok baktirmistimKizlar ayline kahve baktirdim sonunda binnaz maya ile aylin arasinda gittim geldim sonra ayline baktirdim tutan durum tespitleri var gelecekte iyi mi birde anda her dedigimi tutuyor.birde maya nasil onda hep bir teredutte kaliyorum
şimdi mi baktırdın eyleme ?Kizlar eylemi sevdim ben haberiniz olsun.
Guzel bitanem sen nasilsin isler nasil alistin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?