Binnaz Abla

Bu arada VivianLeigh ciğimin tavsiyesi ile Serra Güngören ve Sedef Çelik'e baktırdım. Geçen gün Sedef'ten bahsetmiştim. İkisini de beğendim. Açelya Tuğra da iyi.

Bıldıgı hıç bır sey yoktu Bugüne kadar ne kadar fal baktırdıgımız ortada, ne kadarının çıktıgı da ortada Güncelı bılene zaten ıyı falcı dıyoruz, gelecegı de beklıyoruz Kımsenın emegıne saygısızlık etmeyız Ne kadar ödeme yaptıgımız ortada Ama dolandırıcılıga hıç tahammülüm yok FalcıAlım, hıçççç bırsey bılmemıs, soruma aıt yorumlar yazmıs sadece, bunu sana sorsam sen de söyleyebılırsın kahveye gerek yok

Ayrıca dua konusuna falcıların karısmasından hıç hoslanmıyorum, tamamen farklı bır uzmanlık sahası Dua öneren falcı benım gözümde tam bır umut tacırıdır, falı zaten sallamasyon demektır çünkü çıkmadı dersen, "duanı güzel yapmamıssın" dıye kendını aklamaya geçer Aynen de cevabında bunu yazmıs )))) Bır de tehdıt, korkutma çabası, vuuuu dualar senı çarparrr Asıl dolandırıcı olanı çarpar

"Sana çıkan dua bu dıyor" ıyı de benle alakalı hıç bırsey yazmamıssın kı, bana aıt bırseyden bahsetmemıssın kı buna ınanayım

Zaten bıraz fal bılse benım dua konusundakı bılgımden haberı olur,,,,

Tellwe'de Horrıfıc'e baktırmıstım, 6TL

Benle hıc alakası yoktu, 1 puan verdım geçtım Çat dıye falı ıade etmıs, sasırdım

6 TL nın neyını ıade ısteyecegım, üzerınde durmamıstım, ama kadın bunu önemsemıs, ıade etmıstı,,,, Bana göre ıyı falcı olmayabılır ama ısıne ve kendısıne saygısı var, hakıkaten takdır ettım,,,,

Bence işine olan saygısından ziyade sayfasında 1 puan çıkmasın diye iadeyi yapmıştır. Saçma sapan falcılar %95 leri %100 leri nasıl görüyolar ki? Ya iade yapıyorlar ya da sindiriyorlar insanları düşük puan verene bir daha bakmam diye. Başkasına düşük puan verdiyseniz diğer falcı bakmak istemiyor zaten.

ben nesibe ve rezzan a baktırdım falsepetinde rezzan sürekli aynı şeyleri söyledi 8 dkyı bir sorumu 3 kez anlatarak yorumlamış hepsi de aynı diyebilirim memnun kalmadım açıkcası nesibenin de tam olarak patladı diyemem ama şimdiki durum ve karakter analizleri fena değildi yeniden iletişim görünüyor filan demişti son bi tahmini vardı onu bekliyorum ..
selena nasıl sizce çok iyi ve çok kötü yorumlar da var bilemedim ..

Byz melek, e ikidir fal atıyorum ikisini de iade etti nedir bu ya anlamıyorum...

Haha binnaz abla Emre dinç in profilini kapatmamamış bir site ki olayları patladığı halde hemde. Binnaz bir yolun vardan daha tutarsız bence...
Ne olmuştu ki Emre Dinç olayında Lorus, ay merak ettim, nasıl eski sayfalarda gözümden kaçmış, çatlarım ne olur kısa bir brif ver konu hakkında.

Bu arada byzmelek'in tavrı banada garip geldi şimdi.

Ne olmuştu ki Emre Dinç olayında Lorus, ay merak ettim, nasıl eski sayfalarda gözümden kaçmış, çatlarım ne olur kısa bir brif ver konu hakkında.

Bu arada byzmelek'in tavrı banada garip geldi şimdi.

Emre psikologum yardım edeyim size vs. Beni çağırdı. Gittim bir şey yapamadı bana zaten de:) psikologluk yapmayacağını anladığım zaman tüydüm ben. Ama benim haricimdeki diğer insanları baya rahatsız etmiş. Baya bi olay oldu bu. Psikologum ben diyerek evine bol bol kız sokup taciz etmek mantık herhalde... :)) zaten binnazın o back groundunu ondan dolayı çok iyi gördüm anladım. İçerdeki o falcıların hikayeleri vs. Öğrendim. Şimdi gel gelelim ki benim dışında bir çok insan var ki iki arkadaş gittik biz. Diğer arkadaşı rahatsız etti mesela:)) konuyu siteye taşıdık taşıyan sadece biz değiliz bir kaç kişi daha taşıdı. Siteden ses yok:) emre halen orda kızları nasıl tavlarım modlarında medyumluk yapıyor kendince:))

Kizlar ayline kahve baktirdim sonunda binnaz maya ile aylin arasinda gittim geldim sonra ayline baktirdim tutan durum tespitleri var gelecekte iyi mi birde anda her dedigimi tutuyor.birde maya nasil onda hep bir teredutte kaliyorum
Merhaba maya bende cikmadi cok baktirmistim

Kizlar , Lidya Duyar ve Zeynep Asil'e fal baktiran var mi?
Yenilerden birini deniyim diyorum ama karar veremeidm.. ne dersiniz? oneriniz var mi?

kızlar şu bir yolun vardaki kahinvanganın tespitleri dogru mu oluyor genelde dedıklerı cıkıyor mu? bugun baktırdım acaip moralimi bozmus. bide şekerim şekerim deyip durmus. sinirlerim tavan keşke baktırmasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…