GEÇENGÜN BAHSETTİM BEN ÜÇ KELİMENİN İKİSİ ŞEKERİM BENDE SİNİR OLDUM TESBİTLERİNE GELİNCE TAMAMEN FOSkızlar şu bir yolun vardaki kahinvanganın tespitleri dogru mu oluyor genelde dedıklerı cıkıyor mu? bugun baktırdım acaip moralimi bozmus. bide şekerim şekerim deyip durmus. sinirlerim tavan keşke baktırmasaydım.
ya cok moral bozucu bı fal olmus pişman oldum attıgıma resmen.GEÇENGÜN BAHSETTİM BEN ÜÇ KELİMENİN İKİSİ ŞEKERİM BENDE SİNİR OLDUM TESBİTLERİNE GELİNCE TAMAMEN FOS
Abla bana da bir tane bak nolur,ihtiyacım var... Katina bakıyor musun?Kizlar ben yaklasik bir yil once burada ismi gecen populer falcilarin numarasini almak icin uye oldum,hatta bircogunuzada falci ismi ve numarasi sormusumdur burda adi gecen Online,telden,cafede bakan bircok falciya baktirdim ama iclerinde sadece Eylemin dedileri cikti, hatta bu aksam saat 20.30da bakip soyledigi konu 23.00de gerceklesti suana kadar burda hicbir falci hakkinda yorum yazmadim ama cidden eylem cok feci bildi ve aklimin ucundan gecmeyecegi seyi bildi....burada Eylemin ne tanidigiyim, ne kendisiyim ne de reklamini yapiyorum ama bircogunuzun benim cikan bir falciya denk gelmek icin arayista oldugunuzu biliyorum, suana kadar hicbir falcinin soylediklerinin cikmamasinin sebebi enerjimidir bilemicem ama bundan sonra sadece Eyleme baktiricam yine tekrarliyorum bana guvenebilirsiniz,samimiyetle yaziyorum asla ve asla reklam degil ilk ve sonkez bir falci hakkinda yorum paylasiyorum burdan iciniz rahat olsun guvenebiliriniz,Eylemle benin enerjim tuttu umarim hep boyle devam eder...
Kızlar ya, biryolunvar'dan üyelik nasıl siliniyor? Diğer sitelerde var ama orada bulamadım?
Bu kadar abartıya gerek yoktu arkadaşım ya :)) yani ben de Bikaç arkadas da baktırdık hatta birine de çıkmış ki ben de kendi adıma çok beğendim.ama şu kadar yılda bi saatte gerçekleşen fal hiç duymadım:)) bu kadar afile gerek yok ki çok Abartı söyleyin de bu kadar reklamsı övgüye gerek yok:)Kizlar ben yaklasik bir yil once burada ismi gecen populer falcilarin numarasini almak icin uye oldum,hatta bircogunuzada falci ismi ve numarasi sormusumdur burda adi gecen Online,telden,cafede bakan bircok falciya baktirdim ama iclerinde sadece Eylemin dedileri cikti, hatta bu aksam saat 20.30da bakip soyledigi konu 23.00de gerceklesti suana kadar burda hicbir falci hakkinda yorum yazmadim ama cidden eylem cok feci bildi ve aklimin ucundan gecmeyecegi seyi bildi....burada Eylemin ne tanidigiyim, ne kendisiyim ne de reklamini yapiyorum ama bircogunuzun benim cikan bir falciya denk gelmek icin arayista oldugunuzu biliyorum, suana kadar hicbir falcinin soylediklerinin cikmamasinin sebebi enerjimidir bilemicem ama bundan sonra sadece Eyleme baktiricam yine tekrarliyorum bana guvenebilirsiniz,samimiyetle yaziyorum asla ve asla reklam degil ilk ve sonkez bir falci hakkinda yorum paylasiyorum burdan iciniz rahat olsun guvenebiliriniz,Eylemle benin enerjim tuttu umarim hep boyle devam eder...
kızlar şu bir yolun vardaki kahinvanganın tespitleri dogru mu oluyor genelde dedıklerı cıkıyor mu? bugun baktırdım acaip moralimi bozmus. bide şekerim şekerim deyip durmus. sinirlerim tavan keşke baktırmasaydım.
Emre psikologum yardım edeyim size vs. Beni çağırdı. Gittim bir şey yapamadı bana zaten de:) psikologluk yapmayacağını anladığım zaman tüydüm ben. Ama benim haricimdeki diğer insanları baya rahatsız etmiş. Baya bi olay oldu bu. Psikologum ben diyerek evine bol bol kız sokup taciz etmek mantık herhalde... :)) zaten binnazın o back groundunu ondan dolayı çok iyi gördüm anladım. İçerdeki o falcıların hikayeleri vs. Öğrendim. Şimdi gel gelelim ki benim dışında bir çok insan var ki iki arkadaş gittik biz. Diğer arkadaşı rahatsız etti mesela:)) konuyu siteye taşıdık taşıyan sadece biz değiliz bir kaç kişi daha taşıdı. Siteden ses yok:) emre halen orda kızları nasıl tavlarım modlarında medyumluk yapıyor kendince:))
Burdan falcılara seslenıyorum, ATMAYIN ! Nasıl olsa soru var, konu bellı dıye atmayın Is aradıgımı yazıyorsam buna dırek ekonomık sıkıntıdasın, borçların var, kredını ödeyememıssın, ıse gırınce rahatlıycaksın yazmayın, tutmuyor !!!
Eskı sevgılım dönecek mı dıye soruyorsam, dönecek çok mutlu olacaksın /dönmıycek üzüleceksın demeyın Kendısı ruh hastasıdır, zor kurtuldum Dönmesın yanıma yakınıma yaklasmasın, ben "tehlıke var mı" dıye soruyorum, genelleyıp sallamayın
Kuaföre bıle gıdemıyordum adamın kıskançlıgından Bırgün saydım, tam 83 kez aramıs ne yapıyorum dıyeBu arada her telefonda resım göndertırdı, dogru söylüyor muyum dıye
Eskı falları da okuyup referans almayın, ıtıraz etmemıssem, üzerıne soru sorduysam dogrudur demek degıl,,,, Belkı de daha ne kadar daha sallayabılecegını merak edıyorumdur,,,, Yanı kopya çekmek te sızı kurtarmıyor
O yüzden sorudan gıtmeyın, sonra attın tutmadı dıyınce de bozulmayın,,,,,
ruh hastası bence o kadın :) zaten online fal baktırmıcam birdaha. bugun dusundum de bunlar kim, ne tür manyaklarla muhattap oldugumuz belli değil birde fal atıp kaale alıp moralımı falan bozuyorum :)ben seneler once baktırmıstım cıkmamıstı requiemm bozma moralını hangısının cıkıyor ki sankı,ayrıca banada olumsuzdu ama öyle birşey olmadı merak etme :)
Sevgili BİLHASSA, bayıldım mesajına ve anlatım biçimine. Çerçevelet,as,her cümlesi harika,yüreğin dert görmesin.
Bir de o atanları tek tek sıralasan daha derli toplu bir bilgilendirme olur bizim için:
1-Falcı Alim......diğerleri?
ya cok moral bozucu bı fal olmus pişman oldum attıgıma resmen.
Takmiyorum suan zaten dogru diyosun negatiflik onda kalsin:) zaten 3 kelimesinden birinde sekerim demesi de kalitesini ortaya koyuyor.Hıçççç takılma, benım kı de saçma sapandı, tutulacak yerı yoktu,,, Hıç canını sıkma, bırak negatıflık onda kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?