Binnaz Abla

GEÇENGÜN BAHSETTİM BEN ÜÇ KELİMENİN İKİSİ ŞEKERİM BENDE SİNİR OLDUM TESBİTLERİNE GELİNCE TAMAMEN FOS

Kizlar ben yaklasik bir yil once burada ismi gecen populer falcilarin numarasini almak icin uye oldum,hatta bircogunuzada falci ismi ve numarasi sormusumdur burda adi gecen Online,telden,cafede bakan bircok falciya baktirdim ama iclerinde sadece Eylemin dedileri cikti, hatta bu aksam saat 20.30da bakip soyledigi konu 23.00de gerceklesti suana kadar burda hicbir falci hakkinda yorum yazmadim ama cidden eylem cok feci bildi ve aklimin ucundan gecmeyecegi seyi bildi....burada Eylemin ne tanidigiyim, ne kendisiyim ne de reklamini yapiyorum ama bircogunuzun benim cikan bir falciya denk gelmek icin arayista oldugunuzu biliyorum, suana kadar hicbir falcinin soylediklerinin cikmamasinin sebebi enerjimidir bilemicem ama bundan sonra sadece Eyleme baktiricam yine tekrarliyorum bana guvenebilirsiniz,samimiyetle yaziyorum asla ve asla reklam degil ilk ve sonkez bir falci hakkinda yorum paylasiyorum burdan iciniz rahat olsun guvenebiliriniz,Eylemle benin enerjim tuttu umarim hep boyle devam eder...

Abla bana da bir tane bak nolur,ihtiyacım var... Katina bakıyor musun?

Kizlar, binnazabla'daki Ozge Gezici'ye kahve fali baktirdim. Yenilerden birisini denemek istedim.
Gecmisle ilgili tutarli seyler soyledi, gelecegi de gorucez bakalim ne olcak.

Bu kadar abartıya gerek yoktu arkadaşım ya :)) yani ben de Bikaç arkadas da baktırdık hatta birine de çıkmış ki ben de kendi adıma çok beğendim.ama şu kadar yılda bi saatte gerçekleşen fal hiç duymadım:)) bu kadar afile gerek yok ki çok Abartı söyleyin de bu kadar reklamsı övgüye gerek yok:)

Bundan sonra artık telwede fal baktırmam bırkerebır kendısı de sorularıma cvp vermedıgını soyledı acıkca ıade edemedı ıade hakkım dolmus ıyıde fal baktırmak ıstemeyenler ya da kısa ıkı cumle yazıp yollayanlar vs vs ama sıte ıade etmedı benım 35 tl bosa gıttı telwe sıtesı hıc duyarlı degıl maalesefkı bıdaha da fal baktırmam kolay kolay orada bınnaz zaten oyle ıyı falcı da yok kı su da ıyı dıyelım

Burdan falcılara seslenıyorum, ATMAYIN ! Nasıl olsa soru var, konu bellı dıye atmayın Is aradıgımı yazıyorsam buna dırek ekonomık sıkıntıdasın, borçların var, kredını ödeyememıssın, ıse gırınce rahatlıycaksın yazmayın, tutmuyor !!!

Eskı sevgılım dönecek mı dıye soruyorsam, dönecek çok mutlu olacaksın /dönmıycek üzüleceksın demeyın Kendısı ruh hastasıdır, zor kurtuldum Dönmesın yanıma yakınıma yaklasmasın, ben "tehlıke var mı" dıye soruyorum, genelleyıp sallamayın
Kuaföre bıle gıdemıyordum adamın kıskançlıgından Bırgün saydım, tam 83 kez aramıs ne yapıyorum dıye Bu arada her telefonda resım göndertırdı, dogru söylüyor muyum dıye

Eskı falları da okuyup referans almayın, ıtıraz etmemıssem, üzerıne soru sorduysam dogrudur demek degıl,,,, Belkı de daha ne kadar daha sallayabılecegını merak edıyorumdur,,,, Yanı kopya çekmek te sızı kurtarmıyor

O yüzden sorudan gıtmeyın, sonra attın tutmadı dıyınce de bozulmayın,,,,,

Sevgili BİLHASSA, bayıldım mesajına ve anlatım biçimine. Çerçevelet,as,her cümlesi harika,yüreğin dert görmesin.

Bir de o atanları tek tek sıralasan daha derli toplu bir bilgilendirme olur bizim için:

1-Falcı Alim......diğerleri?

ben seneler once baktırmıstım cıkmamıstı requiemm bozma moralını hangısının cıkıyor ki sankı,ayrıca banada olumsuzdu ama öyle birşey olmadı merak etme :)

İnternetten fal baktırdıgımız bir insanın evine gitmek ne kadar doğru oda tartşılır neye güvenerek gidilir ki aklım almadı benım,ben güvenemezdim şahsen.Bu zamanda olan olaylarda ortada.Oda değil bu site bu adamın mesajlarını yada bu kadar şikayeti göz önünde bulundurmayıp hala daha bu adamı nasıl orda barındırır gerçekten ilginç.

Son düzenleme:

bilhassa :) ne güzel söylemişsin sen öyle çok ZEKİ sanıyorlar kendilerini :))
bence bunları yapanların isimlerini de vermelisin ki az çok bizde öğrendik artık,senelerdir malesef deneye deneye

ben seneler once baktırmıstım cıkmamıstı requiemm bozma moralını hangısının cıkıyor ki sankı,ayrıca banada olumsuzdu ama öyle birşey olmadı merak etme :)
ruh hastası bence o kadın :) zaten online fal baktırmıcam birdaha. bugun dusundum de bunlar kim, ne tür manyaklarla muhattap oldugumuz belli değil birde fal atıp kaale alıp moralımı falan bozuyorum :)

Canım benım, daha müsaıt bır zamanımda ısımlerı toparlamaya çalısayım ama genelı böyle, standart cevaplar,,,
O yüzden begendıgımız falcılar az ya

Ben begendıgım falcıları yazayım, ılk anda aklıma geldıgı kadarıyla Falcı Aylın, Güneslı Seda, Damlalar Tugba, Gızem Hatun, Naıra Suman, Hıra Soydan, Serkan Tek, Sevgı Duman,,, bır ıkı ısım daha eklenebılır,,, Bu falcılar durumumu net olarak ortaya koydular, güncelı tıkır tıkır saydılar, durumlar sımdı degıstı tabıı,,, Falları çıktı mı dersen,,,,, Tartısmalı Gızem Hatun ve efsane Sevgı Duman patladı, dıgerlerının vaktı var

Hıçççç takılma, benım kı de saçma sapandı, tutulacak yerı yoktu,,, Hıç canını sıkma, bırak negatıflık onda kalsın
Takmiyorum suan zaten dogru diyosun negatiflik onda kalsin:) zaten 3 kelimesinden birinde sekerim demesi de kalitesini ortaya koyuyor.

Kızlar,yaşadığım acılardan mutluluklarıma,içimi sıkan,canımı yakan,özlediğim,özendiğim,kaçtığım,konuştuğum,sakladığım,saklandığım insanları,ruh halimi ve karmaşıklığımı bilen ve bilmeyen falcılar,falcı olduğunu zannedenler,pembe tablocular,yürek yakıcılar,medyumlar...
ŞÖYLE BIRAKAYIM;
cenininkuresiatlar gibime geliyor,net birşey söylememiş aslında ruh halime göre yapmış.
Yesilcingene:Sevgilisi var diyen tek falcı bu. Kısaca olumsuz ama umarım çıkmaz...
RASU2016;İyi sanki bilemiyorum... Çıkarsa da çıkmazsa da paylaşacağım.
Gardnerüşüncelerimi bildi,beğendim. Çıkar mı bilemiyorum. Olumsuzlar vardı ama güzeldi. Kısacası her neyse çıksa...
gelecekhabercisi35:An iyi gibi. Gelecek de tırt olmaz umarım.
AYNURabla:Bu kadını beğendim. Nokta atışları var. Karşı taraf hakknda birşeyler demiş. bakalım,konuşmadık ya bilemiyorum ki.
AKREPGOZ:Ben bu şahısa ilk üye olduğum zaman baktırmıştım. Olumsuz falları çıkmıştı. An için de iyiydi. Su falı da baktırmıştım gayet iyiydi an meselesi. Ama dediği gibi oldu. Aralık'ın başında atmışım bir tane. Onda beklemedeyim.
Phlegethon:Şaka gibi biri........
seruven:Bu topiğin önceki sayfalarında bahsetmiştim bilenler bilir,Ahmet varken attığım fallar çıkmıştı. Hem de istemediğim şekilde. Darısı buna diyelim. Bu sefer umudum var sanki. Özel olarak attığım kızçeler de farketmişlerdir....
ASKKITABI:GÜMMMMMMMMMMM!
ALGI:Şimdilik muallakta kalsın bu.
horrific:Bu kız da önceleri olan biteni bilmişti çıkmıştı,şuan da umutlu yani bekliyorum ki...
Lelie:Bu da patladı.
ARWN:Soru sordum fakat genel yorumlamış. Genel olarak baktığı tutarlıydı oylama da yaptım ama sorumu cevaplama tenezzülünde bile bulunmadı. Ama Allah'ı var hisli adam.
tugrulmelih:Baştan aşağı HA-YAL KI-RIK-LI-ĞI...
MUCIZELER:Baktırmayın derim. Pembe tablocu... Hoş,dediği olumsuz şeyler de çıkmadı.
BEHAPPY:Oralara daha var sanki. Atalım bunu bir köşeye. Zamanı gelince göreceğiz hep birlikte!
VEEEE BAŞTAN AŞAĞI PATLAYANLAR;
cliviaxx,Auroraaa,gerceklerrrrr,katarina(Anam bu kadın da vur deyince öldürüyor promosyon olsa da! Allah başka zeval vermesin),YorumcuSevtap,FalciMercan,eyifer,gulsene86,MYSTIQUE,medyumtara,gocebe,MelekEcrin,limoncicekleri,ANGELupDEAD,luna06,liliyum
SON OLARAK DA GÜNLERDİR ETKİSİNDEN ÇIKAMADIĞIM BİRYOLUNVAR'DAKİ EMİNE KURTULUŞ; İYİ Kİ PATLADIN BEEEEEEĞ!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…