Binnaz Abla

Off aman allahim bence diret bu konuyu cunku orda falda ozelini anlatan var tehdit falan eder direk o sertac denen site sahibine at binnazin kendisine yaz bunlar facede varlar.midem bulandi

Bende patlayan fallarimi yazayim bari...
Elif isik toz pembeci
Bilge akil hocasi
Selin imer kopyala yapistirci
Ayse melek ilk fali haric hepsi sallama
Firuze pembenin her tonu var
Fahriye anne abla ayagindan yuruyor
Eylul pembeci
Melih gun pembe
Cagan ariman sallamaci
Asude isik
Selma aydin kopyala yapistir
Aliye abla pembeci

Fal sepetinde melek vardi gitti aslinda tam anakizi o yapmisti birde ilkay fal sepetinde oldugu zaman yapmisti sonra o sallamaya basladi.ani bilmede nesibe en iyisi ama.izmirli katina cok kotuydu kart anlami okumustu yagmurda kararsiz kaldim

Green sen kaç para harcadın kız

Kızlar ya, biryolunvar'dan üyelik nasıl siliniyor? Diğer sitelerde var ama orada bulamadım?

Canim bende sildim butun sitelerdeki hesaplarimi,
Sonra kontrol ettigimde binnazdaki hala aktifti.
Bide mail atmislardi, uyeliginizi isteginiz uzere iptal ettik diye.

Özelden telini atarmısın eylemın

Karaca Duran peki?

Off aman allahim bence diret bu konuyu cunku orda falda ozelini anlatan var tehdit falan eder direk o sertac denen site sahibine at binnazin kendisine yaz bunlar facede varlar.midem bulandi

Yazıldı zaten de üç maymun şeklindeler...

Gözümün nuru, annen/ablan yazarak en olmsuz kartlarda bile kendi yeşilçam senaryosunu çizen Fahriye Işıksaçan ın iletisi

''Katinada sizlerleyim :) ama sırf olumluyu duymak isteyenle birlikte değil''

Hiç samimi değiller, bunu yazarken bile kendi çıkarlarını gözetiyorlar.Ay yine kızdım kendime

Şu şletiyi yazan kimbilir kaç yüz kişiye umut dağıttı, diğerleriyle birlikte samimiyetsizler!

Kızlar bi gözlemimi paylaşcam yine müfettiş Gadget iş başında

Şimdi bu falalemdeki Meliha Vatansever ile Byv falcı sultan birileri demişti ya,aynı kişiler prof fotoları aynı ama Allah tan gizlemiyorlar diye, ben 2sine de baktrmadım da iyi falan deniliyordu, az önce şunu farkettim Meliha nın prof fotosu yine hatırlayanlar olur bi ara yine kısa sürede olsa Fal alemde Mukaddes vardı popüler olmuştu yazılı bakıyordu falan filan onun fotosu ( görsel hafızam iyidir) yazılı fallar aman uzak , şurdan şunu bile anlayabiliriz farklı falcıların aynı fotografı bulup yapma ihtimali çok az ,zilyon tane foto var sosyal dünyada, demek ki bir kişi farklı isimlerle yeni falcı gibi piyasaya sürüyo kendini amann yani. Bunları biliyoduk ama biraz daha detaylı bakınca hadsiz ve haksız yere kazanıyo bunlar cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…