Ne yapti ki emre dinc bak orasini kacirmisimHaha binnaz abla Emre dinç in profilini kapatmamamış bir site ki olayları patladığı halde hemde. Binnaz bir yolun vardan daha tutarsız bence...
Off aman allahim bence diret bu konuyu cunku orda falda ozelini anlatan var tehdit falan eder direk o sertac denen site sahibine at binnazin kendisine yaz bunlar facede varlar.midem bulandiEmre psikologum yardım edeyim size vs. Beni çağırdı. Gittim bir şey yapamadı bana zaten de:) psikologluk yapmayacağını anladığım zaman tüydüm ben. Ama benim haricimdeki diğer insanları baya rahatsız etmiş. Baya bi olay oldu bu. Psikologum ben diyerek evine bol bol kız sokup taciz etmek mantık herhalde... :)) zaten binnazın o back groundunu ondan dolayı çok iyi gördüm anladım. İçerdeki o falcıların hikayeleri vs. Öğrendim. Şimdi gel gelelim ki benim dışında bir çok insan var ki iki arkadaş gittik biz. Diğer arkadaşı rahatsız etti mesela:)) konuyu siteye taşıdık taşıyan sadece biz değiliz bir kaç kişi daha taşıdı. Siteden ses yok:) emre halen orda kızları nasıl tavlarım modlarında medyumluk yapıyor kendince:))
o zaman onu takip etmeye degmez peki aylin nasil bir yolun vardaMerhaba maya bende cikmadi cok baktirmistim
Kızlar,yaşadığım acılardan mutluluklarıma,içimi sıkan,canımı yakan,özlediğim,özendiğim,kaçtığım,konuştuğum,sakladığım,saklandığım insanları,ruh halimi ve karmaşıklığımı bilen ve bilmeyen falcılar,falcı olduğunu zannedenler,pembe tablocular,yürek yakıcılar,medyumlar...
ŞÖYLE BIRAKAYIM;
cenininkuresiatlar gibime geliyor,net birşey söylememiş aslında ruh halime göre yapmış.
Yesilcingene:Sevgilisi var diyen tek falcı bu. Kısaca olumsuz ama umarım çıkmaz...
RASU2016;İyi sanki bilemiyorum... Çıkarsa da çıkmazsa da paylaşacağım.
Gardnerüşüncelerimi bildi,beğendim. Çıkar mı bilemiyorum. Olumsuzlar vardı ama güzeldi. Kısacası her neyse çıksa...
gelecekhabercisi35:An iyi gibi. Gelecek de tırt olmaz umarım.
AYNURabla:Bu kadını beğendim. Nokta atışları var. Karşı taraf hakknda birşeyler demiş. bakalım,konuşmadık ya bilemiyorum ki.
AKREPGOZ:Ben bu şahısa ilk üye olduğum zaman baktırmıştım. Olumsuz falları çıkmıştı. An için de iyiydi. Su falı da baktırmıştım gayet iyiydi an meselesi. Ama dediği gibi oldu. Aralık'ın başında atmışım bir tane. Onda beklemedeyim.
Phlegethon:Şaka gibi biri........
seruven:Bu topiğin önceki sayfalarında bahsetmiştim bilenler bilir,Ahmet varken attığım fallar çıkmıştı. Hem de istemediğim şekilde. Darısı buna diyelim. Bu sefer umudum var sanki. Özel olarak attığım kızçeler de farketmişlerdir....
ASKKITABI:GÜMMMMMMMMMMM!
ALGI:Şimdilik muallakta kalsın bu.
horrific:Bu kız da önceleri olan biteni bilmişti çıkmıştı,şuan da umutlu yani bekliyorum ki...
Lelie:Bu da patladı.
ARWN:Soru sordum fakat genel yorumlamış. Genel olarak baktığı tutarlıydı oylama da yaptım ama sorumu cevaplama tenezzülünde bile bulunmadı. Ama Allah'ı var hisli adam.
tugrulmelih:Baştan aşağı HA-YAL KI-RIK-LI-ĞI...
MUCIZELER:Baktırmayın derim. Pembe tablocu... Hoş,dediği olumsuz şeyler de çıkmadı.
BEHAPPY:Oralara daha var sanki. Atalım bunu bir köşeye.Zamanı gelince göreceğiz hep birlikte!
VEEEE BAŞTAN AŞAĞI PATLAYANLAR;
cliviaxx,Auroraaa,gerceklerrrrr,katarina(Anam bu kadın da vur deyince öldürüyor promosyon olsa da! Allah başka zeval vermesin),YorumcuSevtap,FalciMercan,eyifer,gulsene86,MYSTIQUE,medyumtara,gocebe,MelekEcrin,limoncicekleri,ANGELupDEAD,luna06,liliyum
SON OLARAK DA GÜNLERDİR ETKİSİNDEN ÇIKAMADIĞIM BİRYOLUNVAR'DAKİ EMİNE KURTULUŞ; İYİ Kİ PATLADIN BEEEEEEĞ!
Kız daha bu fallar Geçtiğimiz Mart-Nisan'dan bugüneGreen sen kaç para harcadın kız
Kızlar ya, biryolunvar'dan üyelik nasıl siliniyor? Diğer sitelerde var ama orada bulamadım?
Iyi yapmissin temizlik hayatta iyi birseyCanim bende sildim butun sitelerdeki hesaplarimi,
Sonra kontrol ettigimde binnazdaki hala aktifti.
Bide mail atmislardi, uyeliginizi isteginiz uzere iptal ettik diye.
Özelden telini atarmısın eylemınKizlar ben yaklasik bir yil once burada ismi gecen populer falcilarin numarasini almak icin uye oldum,hatta bircogunuzada falci ismi ve numarasi sormusumdur burda adi gecen Online,telden,cafede bakan bircok falciya baktirdim ama iclerinde sadece Eylemin dedileri cikti, hatta bu aksam saat 20.30da bakip soyledigi konu 23.00de gerceklesti suana kadar burda hicbir falci hakkinda yorum yazmadim ama cidden eylem cok feci bildi ve aklimin ucundan gecmeyecegi seyi bildi....burada Eylemin ne tanidigiyim, ne kendisiyim ne de reklamini yapiyorum ama bircogunuzun benim cikan bir falciya denk gelmek icin arayista oldugunuzu biliyorum, suana kadar hicbir falcinin soylediklerinin cikmamasinin sebebi enerjimidir bilemicem ama bundan sonra sadece Eyleme baktiricam yine tekrarliyorum bana guvenebilirsiniz,samimiyetle yaziyorum asla ve asla reklam degil ilk ve sonkez bir falci hakkinda yorum paylasiyorum burdan iciniz rahat olsun guvenebiliriniz,Eylemle benin enerjim tuttu umarim hep boyle devam eder...
Karaca Duran peki?Bende patlayan fallarimi yazayim bari...
Elif isik toz pembeci
Bilge akil hocasi
Selin imer kopyala yapistirci
Ayse melek ilk fali haric hepsi sallama
Firuze pembenin her tonu var
Fahriye anne abla ayagindan yuruyor
Eylul pembeci
Melih gun pembe
Cagan ariman sallamaci
Asude isik
Selma aydin kopyala yapistir
Aliye abla pembeci
İnternetten fal baktırdıgımız bir insanın evine gitmek ne kadar doğru oda tartşılır neye güvenerek gidilir ki aklım almadı benım,ben güvenemezdim şahsen.Bu zamanda olan olaylarda ortada.Oda değil bu site bu adamın mesajlarını yada bu kadar şikayeti göz önünde bulundurmayıp hala daha bu adamı nasıl orda barındırır gerçekten ilginç.
Off aman allahim bence diret bu konuyu cunku orda falda ozelini anlatan var tehdit falan eder direk o sertac denen site sahibine at binnazin kendisine yaz bunlar facede varlar.midem bulandi
Onu denemedim canimKaraca Duran peki?
Canim eylemin numarasini banada ozelden atar misinÖzelden telini atarmısın eylemın
O kadin aksama kadar online bune ya enerjisi hic mi bitmiyorKaraca Duran peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?