Binnaz Abla

Ay o kadin her falin altina fahriye annen yazardi simdi telde de mi annenim diyor acaba

Ay o kadin her falin altina fahriye annen yazardi simdi telde de mi annenim diyor acaba

Diyodur tabi fahri ve ulusal annemiz, aynı tarz arkadaş/dostvari Firuze de de vardı :)) Zaten biri yazmış yoruma ben hiçbişi anlamadım, bu çocuk seni seviyor deyip kapattınız diye telefonu.Te Allam ya, yakında chat mesajlarda random gülmeler de yaparlar Asgjbgöjöhksjtdjkkh gibi ya da byss cnmm gibi :)

Fal puanlarimi bitirip binnaza veda edecegim hulya demir buna bir yildir gitmiyorum nasildi unuttum kahve mi atsam hatuna

Firuze arkadasima bakmisti adami bekle gelecek dedi aylarca kiz bekledi adam evlendi kiz firuzeye fal atti adsm evlenmis diye bekle bosanacak demis umut taciri

Bu çok çok çok büyük bir vebal, sırf tükürdüğünü yalamamak, kendi şişik egolarına yenik düşmemek için ben söylediğimin arkasındayım mesajını vermek için de olsa yapılabilecek en büyük kötülüklerden.İnanamıyorum, ben en basitinden biri bana fikrini sorduğunda bile, sırf üzülmesin diye yalan söylemek yerine yumuşatarak gerçekleri söylüyorum.

Ya o kız ya da herhangi biri yine kanıp dediğini yapsa nolacak.Ayıptır, günahtır ya!. Bi de psikologmuş...

Firuze de çok iyi, çok ilgili, çok bilgili, çok samimi görünenlerden ama hiç öyle olmayangillerden.

Kızlar öylesine Umut Işık'a fal attım. puanı düşük bir isim ama denemek istedim. Falı öyle derinlemesine gibi değil. An ve geçmiş yok gelecek konuşmuş. Ama iş konusunda söylediği şey çok tutarlıydı. 2016 yılında bir ay söyledi. O ay finansal açıdan sıçrama yapacaksın dedi. Bizim şirkette de zamlar o söylediği ayda yapılıyor ve bazı sebeplerden ötürü bu sene yapılacak zamlardan beklentim yüksek en az 400-500 tl lik bir maaş farkı olacak. Sınav ve eğitim durumu varsa başarılı geçecek dedi 1,5 ay sonra tekrar sınava gireceğim ben kasım sınavında çakmıştım epey Aşk konusunda da tarih verdi hem de baya yakın tarih. Hiç inanmam ama çıkarsa yazarım ehehe

Kizlar aylinin kahvesi cikti bende sok ustelik ilk kez denedim ama sonuca daha var seninki baska bayanla gorusuyor oylesine dedi ama bitecek dedi fakat cikti ay boyu posu devrilsin olmesin cok agir grip olsun salya sumuk halini kiz gorsunde midesi bulansin ikinci ele dustu yani

Arkadasim yatip kalkip ah ediyor firuzeye bir puan icin su gunah islenmemeli bulurlar belasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…