Neyse kalsin canim vaz gectimCanim eylemin numarasini banada ozelden atar misin
Ay o kadin her falin altina fahriye annen yazardi simdi telde de mi annenim diyor acabaGözümün nuru, annen/ablan yazarak en olmsuz kartlarda bile kendi yeşilçam senaryosunu çizen Fahriye Işıksaçan ın iletisi
''Katinada sizlerleyim :) ama sırf olumluyu duymak isteyenle birlikte değil''
Hiç samimi değiller, bunu yazarken bile kendi çıkarlarını gözetiyorlar.Ay yine kızdım kendime
Şu şletiyi yazan kimbilir kaç yüz kişiye umut dağıttı, diğerleriyle birlikte samimiyetsizler!
Firuzede fahriye hocanin ogrencisiyim demisti arkadasima birde piskolog hanimmis cok guldumAy o kadin her falin altina fahriye annen yazardi simdi telde de mi annenim diyor acaba
Rezalet hayir kim ki onu koruyorlarYazıldı zaten de üç maymun şeklindeler...
Ay o kadin her falin altina fahriye annen yazardi simdi telde de mi annenim diyor acaba
Fahriye firuze ayni ceteden kisacaFiruze arkadasima bakmisti adami bekle gelecek dedi aylarca kiz bekledi adam evlendi kiz firuzeye fal atti adsm evlenmis diye bekle bosanacak demis umut taciri
Maya icin aldim puani onada atmadim bir sogukluk geldiFal puanlarimi bitirip binnaza veda edecegim hulya demir buna bir yildir gitmiyorum nasildi unuttum kahve mi atsam hatuna
Maya da. Firuze de. Fahriye de hepsi umut taciri...Maya icin aldim puani onada atmadim bir sogukluk geldi
Firuze arkadasima bakmisti adami bekle gelecek dedi aylarca kiz bekledi adam evlendi kiz firuzeye fal atti adsm evlenmis diye bekle bosanacak demis umut taciri
Firuze arkadasima bakmisti adami bekle gelecek dedi aylarca kiz bekledi adam evlendi kiz firuzeye fal atti adsm evlenmis diye bekle bosanacak demis umut taciri
Tam tutmasada ani dogru bilenler
Nesibe
Venus
Huma
Nil gunes
Asenat kilic
Aylin
Isil su
Deniz devrim
Yok canim nisanlisi baska ildeymis adamda asker ogretmendi iyi sakladi yaniArkadasiniz hic bilmiyor muydu adamin hayatinda biri oldugunu
Eyvah bakalim hangisi cikacakYa bana Asenat, Venüs Ambar, Aylin, Hüma hep farklı şeyler dedi :=)
Arkadasim yatip kalkip ah ediyor firuzeye bir puan icin su gunah islenmemeli bulurlar belasiniBu çok çok çok büyük bir vebal, sırf tükürdüğünü yalamamak, kendi şişik egolarına yenik düşmemek için ben söylediğimin arkasındayım mesajını vermek için de olsa yapılabilecek en büyük kötülüklerden.İnanamıyorum, ben en basitinden biri bana fikrini sorduğunda bile, sırf üzülmesin diye yalan söylemek yerine yumuşatarak gerçekleri söylüyorum.
Ya o kız ya da herhangi biri yine kanıp dediğini yapsa nolacak.Ayıptır, günahtır ya!. Bi de psikologmuş...
Firuze de çok iyi, çok ilgili, çok bilgili, çok samimi görünenlerden ama hiç öyle olmayangillerden.
lale gul gitmis malesef yokMaya da. Firuze de. Fahriye de hepsi umut taciri...
Binnazda sadece lale öyle değildi bana..
Ama artık fal falan baktırmam binnazda tövbeliyim oraya ben para yedirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?