Binnaz Abla

Umut kopyala yapistirci ama arad bakiyor demek

Ikinci elleri oldum olasi sevmem

Bu İlkay Gür online olup duruyor boyuna yeni fal alıyor ama hiçbir fala bakmıyor günlerdir. İnsan her zaman fal bakacak modda olmayabilir anlıyorum ama o zaman neden fal alımını açıp bir de fallarınızı bekliyorum şimdi bakacağım, ha baktım ha bakacağım falan diye ilan verip milleti oyalıyorsun?

Kizlar aylin kahvede cok iyi ya yine mi gitsem.bilemedim simdi.binnazda maya icin aldigim fal puani humaya harcadim yine mayadan icime bir sogukluk geldi ya huma bakimda iyide gelecekte cikiyormu hep bir teredutteyim

Ama bence kahvede en iyisi aylin ilk kez benim kahve falim onlinede dogru cikti.ah ilkay cani istese cok iyide onun caninin istedigi zaman cok zor bulunuyor

Ya kizlar humada hala bir teredut icindeyim cikiyor mu dedikleri yoksa o da mi binnazin pembe boyacilarindan mi

Deniz devrim baharda evlilik teklifi alacaksin dedi eger patlarsa bende birkez daha paracigima kiyip onun profiline saglam yorum birakacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…