Binnaz Abla

Bence orda nesibe venus iyi yagmurda kararsizim ama kisi analizleri iyi ben artik fal sepetini binnazdan daha cok seviyorum binnaz onune geleni yorumcu yapmis
evet o ikisinden başka falcı yok sanırım. bende kredi almıştım öylece yatıyor ne zamandır. bugün de nesibeyi kaçırdım. çok az alım yapmış.

Kizlar bir yolun var da aylinin dediklerini yasayanlar var mi? 2 kere baktirdim ikisinde de cok tutarli ve guzel seyler soyledi. Pembeci mi yoksa?

Kizlar aylin bende hic cikmadi ani dahi bilemedi. Benim gibi olan var mi ? Enerjimizi benziyor deyip o kisiye cikmis falcilari deneyecegim de

banada aylin hiç tutturamadı canım. sana kimler çıktı bakayım:) bende de bugün yine fal baktırma hevesi varda:))

Bir tek semanin su fali cikti sayilir bir konuda hayatim, an icin sema katina harikasi otesi bir de anda seruven basarili. Gizem hatunun iki fali zit bende, anda ve duauncelerde basarisiz ama somut seyleri meslegi filan harika biliyor, 1,5 aya is demisti haftasinda girdim o konuyu bildi bak. Ama dedigi adam bir turlu cikmiyor karsima, sordugum kiaiyi de hic bilemedi iki fali zit.

Sende kimler var
sema eskiden çıkmıştı bana. fama taa tellwedeyken sonrası fos. Serüven bak çıktı. Aylar sonra baktım ki kadın bilmiş çok enterasan bir durumu bilmiş hemde. Geçenlerde tekrar attım o yüzden. Humanın ilk falları çıktı bende. Semaya katina hiç atmadım ama. Gİzemli hatunda da senle aynı fikirdeyim. Anı bildi somut şeyleri falan ama çıkmadı çok az ilk falında bazı yerler çıktı ama bu kadar çıkmayan falcılar içinde atabileceğim kişilerden yine de:) biryolunvara yeniler gelmiş denedin mi? emine kurtuluş,nesibe,rezzan falan hiç tutmadı diğer bir sürü falcı daha adları aklıma gelmiyo yıllardır baktırdğım için.

Yok canim denemedim. Semanin indirimini bekliyorum acikcasi. Bizim senle enerjimiz baya tutuyor galiba

Bu aralar aylinciyim haftasi dolsunda kahveye gideyim ilkinin etkisindeyim hala

kahve falını atarken bilgi veriyor ya da soru soruyor musunuz? yani çok bilgi vermek yönlendirme gibi oluyor sanki o yüzden pek bilemiyorum ben hoş internet üzerinden kahve de pek baktırmışlığım yok acemiyim diyelim. Siz nasıl yaptınız=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…