Bence orda nesibe venus iyi yagmurda kararsizim ama kisi analizleri iyi ben artik fal sepetini binnazdan daha cok seviyorum binnaz onune geleni yorumcu yapmisFalsepetinde iyi birisi yok mu?
Of ya cikmazsa bende artik gider profiline yazarimHuma'nin bir tane dedigi bile bana cikmadi, o anki durumlari bile bilemedi bende.
Enerji meselesi, sana nasil cikar bilemem ama ben bir daha ona asla baktirmam
Sana kimin fali cikti onerecegin kim varOf ya cikmazsa bende artik gider profiline yazarim
evet o ikisinden başka falcı yok sanırım. bende kredi almıştım öylece yatıyor ne zamandır. bugün de nesibeyi kaçırdım. çok az alım yapmış.Bence orda nesibe venus iyi yagmurda kararsizim ama kisi analizleri iyi ben artik fal sepetini binnazdan daha cok seviyorum binnaz onune geleni yorumcu yapmis
O hafta ici daha cok alir bekleevet o ikisinden başka falcı yok sanırım. bende kredi almıştım öylece yatıyor ne zamandır. bugün de nesibeyi kaçırdım. çok az alım yapmış.
Aylin bendede arkadaşımdada çıktı. Birçok dediği.Kizlar bir yolun var da aylinin dediklerini yasayanlar var mi? 2 kere baktirdim ikisinde de cok tutarli ve guzel seyler soyledi. Pembeci mi yoksa?
Aylin bendede arkadaşımdada çıktı. Birçok dediği.
banada aylin hiç tutturamadı canım. sana kimler çıktı bakayım:) bende de bugün yine fal baktırma hevesi varda:))Kizlar aylin bende hic cikmadi ani dahi bilemedi. Benim gibi olan var mi ? Enerjimizi benziyor deyip o kisiye cikmis falcilari deneyecegim de
banada aylin hiç tutturamadı canım. sana kimler çıktı bakayım:) bende de bugün yine fal baktırma hevesi varda:))
banada aylin hiç tutturamadı canım. sana kimler çıktı bakayım:) bende de bugün yine fal baktırma hevesi varda:))
sema eskiden çıkmıştı bana. fama taa tellwedeyken sonrası fos. Serüven bak çıktı. Aylar sonra baktım ki kadın bilmiş çok enterasan bir durumu bilmiş hemde. Geçenlerde tekrar attım o yüzden. Humanın ilk falları çıktı bende. Semaya katina hiç atmadım ama. Gİzemli hatunda da senle aynı fikirdeyim. Anı bildi somut şeyleri falan ama çıkmadı çok az ilk falında bazı yerler çıktı ama bu kadar çıkmayan falcılar içinde atabileceğim kişilerden yine de:) biryolunvara yeniler gelmiş denedin mi? emine kurtuluş,nesibe,rezzan falan hiç tutmadı diğer bir sürü falcı daha adları aklıma gelmiyo yıllardır baktırdğım için.Sende kimler var
sema eskiden çıkmıştı bana. fama taa tellwedeyken sonrası fos. Serüven bak çıktı. Aylar sonra baktım ki kadın bilmiş çok enterasan bir durumu bilmiş hemde. Geçenlerde tekrar attım o yüzden. Humanın ilk falları çıktı bende. Semaya katina hiç atmadım ama. Gİzemli hatunda da senle aynı fikirdeyim. Anı bildi somut şeyleri falan ama çıkmadı çok az ilk falında bazı yerler çıktı ama bu kadar çıkmayan falcılar içinde atabileceğim kişilerden yine de:) biryolunvara yeniler gelmiş denedin mi? emine kurtuluş,nesibe,rezzan falan hiç tutmadı diğer bir sürü falcı daha adları aklıma gelmiyo yıllardır baktırdğım için.
serkan tek nasıldı canım sende. Denesem mi falcı arıyorum:))Yok canim denemedim. Semanin indirimini bekliyorum acikcasi. Bizim senle enerjimiz baya tutuyor galiba
serkan tek nasıldı canım sende. Denesem mi falcı arıyorum:))
asenatı denedin mi binnazda?Bildigi seyler var ama hanimefendi beyfendiden basin donuyor bence beklemede kal indirimde atarsin
Bu aralar aylinciyim haftasi dolsunda kahveye gideyim ilkinin etkisindeyim hala
Aylin bendede arkadaşımdada çıktı. Birçok dediği.
asenatı denedin mi binnazda?
ay bana birini öner:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?