peki canımYok canim denemedim. Ya vallahi epeydir yeni birini denemiyorum ki onerebilecegim biri yok. Olsa cidden onerecegim ama yok
kahve falını atarken bilgi veriyor ya da soru soruyor musunuz? yani çok bilgi vermek yönlendirme gibi oluyor sanki o yüzden pek bilemiyorum ben hoş internet üzerinden kahve de pek baktırmışlığım yok acemiyim diyelim. Siz nasıl yaptınız=)
ben durumumu anlattım. şu burçtan birisi ile şu kadar zamandır görüşmüyoruz sizce hayat bizi nereye getirir falan filan.
bunu söyledim ve durumu bol bol döktü bana ağzım açık kalmıştı...
Canim asenati yakalarsan havasi yerindeyse bakar sesinden anlarsin ben ilk falda baya begendim ikincide iyidi ama havasi yoktu 9;dak bakti yinede iyidi ilkinde 13 dk bakti dokturdu birde o zor online oluyor a alip cikiyor iyi ama ben begendim yani enerji meselesi ben aylinide begendim ama begenmiyende varasenatı denedin mi binnazda?
ay bana birini öner:)
Kizlar su falina kim iyi bakiyor hic baktirmadim bir yolun var sitesinde şehrezat nasil
Ben iki hafta önce selenaya su falı attım bugün geldi cevabı :) gelecekle ilgili sorduğum için bekleyip göreceğim sonucu. Selena'nın tarzını beğendim. Bir aydan beri bende fal manyağı oldum :) önüme gelene fal atıyorum. Sorduğum soru hepsine aynı. Cevapların bazıları ortak bazıları farklı. Selena kimsenin demediği birşeyden daha bahsetti. Ve sonra sorduğum soruyada göremedim dedi en azında görmediği bir şeyi atmadı. Bu arada Serkan tek benim için bitmiştir.ben geçen sene baktırmıştım. o an için bildi gibi gelmişti çok övülüyordu ancak maalesef hiçbiri çıkmadı. yine de etkilemek istemem belki benimle enerjisi tutmamıştır. o dönem herkes çok memnundu ben de ondan gaza gelip atmıştım. Selena'nın su falı çok övülüyor baktırdınız mı bilmem ama.
Ben iki hafta önce selenaya su falı attım bugün geldi cevabı :) gelecekle ilgili sorduğum için bekleyip göreceğim sonucu. Selena'nın tarzını beğendim. Bir aydan beri bende fal manyağı oldum :) önüme gelene fal atıyorum. Sorduğum soru hepsine aynı. Cevapların bazıları ortak bazıları farklı. Selena kimsenin demediği birşeyden daha bahsetti. Ve sonra sorduğum soruyada göremedim dedi en azında görmediği bir şeyi atmadı. Bu arada Serkan tek benim için bitmiştir.
Ya evet enerjisi iyi kadının, anladığım kadarıyla görmediği şeyi sallamıyor en azından. ben de attım selenaya ama isim vermeyi unutmuşum o yüzden birazcık içime sinmedi, tekrar atayım mı dedim gerek yok dedi ama umarım bakabilmiştir isim olmadan da. selena'nın çıkan çok falı var. dilerim size de çıkar memnun kaldıysanız.
serkan tek'e noldu?
Ya selena telwedeki mi onu denedemedim sen begendin mi nasilben geçen sene baktırmıştım. o an için bildi gibi gelmişti çok övülüyordu ancak maalesef hiçbiri çıkmadı. yine de etkilemek istemem belki benimle enerjisi tutmamıştır. o dönem herkes çok memnundu ben de ondan gaza gelip atmıştım. Selena'nın su falı çok övülüyor baktırdınız mı bilmem ama.
Benimle tamamen alakasız Şeyler söyledi. Zaten hanımefendi beyefendiden falı anlayana kadar canım çıktı :) ben soru sorularak fal baktırma işine pek sıcak bakmıyorum zaten fakat online olunca ve yüzyüze olmayınca sanırım gerekli bu. Serkan'a soru sormamıştım kahve atmıştım gördüğünü söylesin diye. Bi baktım cevaba ben neler yaşıyormuşumda benim haberim yokmuş dedim :) tabi falın cevabından sonra mesaj attım söyledikleri şeylerin benim hayatıma ilgili olmadığı ile ilgili. Soru olmayınca bu kadar oluyor Demiş :) tarzınızda beğenmedim yani.
Deniyeyim selenayi...sende maili varmi ben telveden baktirmak istemiyorumSelena'yı çok beğenen var, dediklerini yaşayan da. Ben beğendim ama dediğim gibi içime sinmedi erkek arkadaşımın ismini vermeyi unuttuğumdan bakabilmiş midir diye. sen isim vermeyi unutma. bir de sıra oluyor selena'da bilmiyorum şu anda kaç kişi vardır ama, su falında en popüler isimlerden. dene derim ama yine de etkilemek istemem=)Dilammmm
Serra Güngören'e baktırsana :)Kizlar aylin kahvede cok iyi ya yine mi gitsem.bilemedim simdi.binnazda maya icin aldigim fal puani humaya harcadim yine mayadan icime bir sogukluk geldi ya huma bakimda iyide gelecekte cikiyormu hep bir teredutteyim
Al benden de o kadar, dünden beri beni de şeytan dürtüyor, serüvene tekrar fal baktırmak için. Ama yıldızname mi gümüşlü su mu atsam bilemedim.kızlar seruven gümüşlü su deneyen var mı?
ben dayanamadım attm :) battı balık yan giderAl benden de o kadar, dünden beri beni de şeytan dürtüyor, serüvene tekrar fal baktırmak için. Ama yıldızname mi gümüşlü su mu atsam bilemedim.
ben dayanamadım attm :) battı balık yan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?