Binnaz Abla

ben durumumu anlattım. şu burçtan birisi ile şu kadar zamandır görüşmüyoruz sizce hayat bizi nereye getirir falan filan.

bunu söyledim ve durumu bol bol döktü bana ağzım açık kalmıştı...

ben durumumu anlattım. şu burçtan birisi ile şu kadar zamandır görüşmüyoruz sizce hayat bizi nereye getirir falan filan.

bunu söyledim ve durumu bol bol döktü bana ağzım açık kalmıştı...

kahve mi atmıştınız siz de? yaa kızlar dürtüyosunuz beni dayanamıciim sanırım çoğunuz beğenmişsiniz gibi=) gelecek çıktı mı peki?

asenatı denedin mi binnazda?
ay bana birini öner:)
Canim asenati yakalarsan havasi yerindeyse bakar sesinden anlarsin ben ilk falda baya begendim ikincide iyidi ama havasi yoktu 9;dak bakti yinede iyidi ilkinde 13 dk bakti dokturdu birde o zor online oluyor a alip cikiyor iyi ama ben begendim yani enerji meselesi ben aylinide begendim ama begenmiyende var

Kizlar su falina kim iyi bakiyor hic baktirmadim bir yolun var sitesinde şehrezat nasil

Kizlar su falina kim iyi bakiyor hic baktirmadim bir yolun var sitesinde şehrezat nasil

ben geçen sene baktırmıştım. o an için bildi gibi gelmişti çok övülüyordu ancak maalesef hiçbiri çıkmadı. yine de etkilemek istemem belki benimle enerjisi tutmamıştır. o dönem herkes çok memnundu ben de ondan gaza gelip atmıştım. Selena'nın su falı çok övülüyor baktırdınız mı bilmem ama.

Ben iki hafta önce selenaya su falı attım bugün geldi cevabı :) gelecekle ilgili sorduğum için bekleyip göreceğim sonucu. Selena'nın tarzını beğendim. Bir aydan beri bende fal manyağı oldum :) önüme gelene fal atıyorum. Sorduğum soru hepsine aynı. Cevapların bazıları ortak bazıları farklı. Selena kimsenin demediği birşeyden daha bahsetti. Ve sonra sorduğum soruyada göremedim dedi en azında görmediği bir şeyi atmadı. Bu arada Serkan tek benim için bitmiştir.

Ya evet enerjisi iyi kadının, anladığım kadarıyla görmediği şeyi sallamıyor en azından. ben de attım selenaya ama isim vermeyi unutmuşum o yüzden birazcık içime sinmedi, tekrar atayım mı dedim gerek yok dedi ama umarım bakabilmiştir isim olmadan da. selena'nın çıkan çok falı var. dilerim size de çıkar memnun kaldıysanız.

serkan tek'e noldu?

Benimle tamamen alakasız Şeyler söyledi. Zaten hanımefendi beyefendiden falı anlayana kadar canım çıktı :) ben soru sorularak fal baktırma işine pek sıcak bakmıyorum zaten fakat online olunca ve yüzyüze olmayınca sanırım gerekli bu. Serkan'a soru sormamıştım kahve atmıştım gördüğünü söylesin diye. Bi baktım cevaba ben neler yaşıyormuşumda benim haberim yokmuş dedim :) tabi falın cevabından sonra mesaj attım söyledikleri şeylerin benim hayatıma ilgili olmadığı ile ilgili. Soru olmayınca bu kadar oluyor Demiş :) tarzınızda beğenmedim yani.

Bu online
Ya selena telwedeki mi onu denedemedim sen begendin mi nasil

ya evet maalesef online fal işi biraz riskli. soru yönlendirme istiyorlar ona göre fal bakıyorlar. ne kadar doğru tartışılır tabi ama soruya yoğunlaşarak onun üzerinden gidiyorlar. iade isteseydin? serkan tek'ten çok memnun olanlar, dediklerini yaşayanlar da var aslında. ben soru sormuştum çok detay vermeden, falı fena değildi açıkcası tutarlı ve durumuma uygundu ama geleceği bilemem tabi. hanfendi beyfendi olayı falın büyük bi kısmını kaplıyor o konuda haklısın onları kullanmasa daha anlaşılır ve sade olacak.

yani aslında kahvede bilgiye/soruya gerek görmemeleri lazım sonuçta yorum işidir bu ama onlineda böyle ilerliyor maalesef.

Selena'yı çok beğenen var, dediklerini yaşayan da. Ben beğendim ama dediğim gibi içime sinmedi erkek arkadaşımın ismini vermeyi unuttuğumdan bakabilmiş midir diye. sen isim vermeyi unutma. bir de sıra oluyor selena'da bilmiyorum şu anda kaç kişi vardır ama, su falında en popüler isimlerden. dene derim ama yine de etkilemek istemem=) Dilammmm

Anladığım kadarıyla Selena günde bir veya iki fal bakıyor. Rahat iki hafta beklersin. Sabırlıysan atabilirsin.

Deniyeyim selenayi...sende maili varmi ben telveden baktirmak istemiyorum

Kizlar aylin kahvede cok iyi ya yine mi gitsem.bilemedim simdi.binnazda maya icin aldigim fal puani humaya harcadim yine mayadan icime bir sogukluk geldi ya huma bakimda iyide gelecekte cikiyormu hep bir teredutteyim
Serra Güngören'e baktırsana :)

Ne güldürdünüz beni kızlar, bilhassa ve promar, son 2 mesajınız halime,durumuma tercüman oldu resmen.

Ne güzel 2-3 yıldır midem bulanmıştı faldan ne oldu da azdım,kurtlandım bilmiyorum. Hadi eskiden fal ücretleri de 3-5 bilemedin 10muş. Şimdi.....yandı gülüm keten helva

Promar'cığım falın geldiğinde beni bilgilendir olur mu? Begendinmi-begenmedin mi,nasıldı diye,Byzmelek konusunda begenilerimiz aynıydı o yuzden bunu da merakla bekliyor olacağım,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…