tamam cnm ıns guzel bakar olumlu seyler soyler :)Ne güldürdünüz beni kızlar, bilhassa ve promar, son 2 mesajınız halime,durumuma tercüman oldu resmen.
Ne güzel 2-3 yıldır midem bulanmıştı faldan ne oldu da azdım,kurtlandım bilmiyorum. Hadi eskiden fal ücretleri de 3-5 bilemedin 10muş. Şimdi.....yandı gülüm keten helva
Promar'cığım falın geldiğinde beni bilgilendir olur mu? Begendinmi-begenmedin mi,nasıldı diye,Byzmelek konusunda begenilerimiz aynıydı o yuzden bunu da merakla bekliyor olacağım,sevgiler
Bu ayki faturam.....Allahım görmek bile istemiyorum....Sonra güllere veriyorum dünyanın parasını diyorum....Öbür yana dönüp bu kez de anam görse bu faturayı diyorum.....faturalarımdan on tepsi kol böreği çıkar zaten
Ne güldürdünüz beni kızlar, bilhassa ve promar, son 2 mesajınız halime,durumuma tercüman oldu resmen.
Ne güzel 2-3 yıldır midem bulanmıştı faldan ne oldu da azdım,kurtlandım bilmiyorum. Hadi eskiden fal ücretleri de 3-5 bilemedin 10muş. Şimdi.....yandı gülüm keten helva
Promar'cığım falın geldiğinde beni bilgilendir olur mu? Begendinmi-begenmedin mi,nasıldı diye,Byzmelek konusunda begenilerimiz aynıydı o yuzden bunu da merakla bekliyor olacağım,sevgiler
serüven son attığımda rezaletti canım boşver sakin olSerüven için beni kışkırtmayın kızlar xor tutuyorum kendimi ...bu ay iki fal attım sadece ay sonunu bu şekilde getirmek niyetimmm:))))
iki kez baktırdım sonki falını bende beğenmedimserüven son attığımda rezaletti canım boşver sakin ol
Serra Güngören'e baktırsana :)
normal su falı cnm fal atarken bilgi kısmında yazıyodu gumus kasede bakıldıgı icin ismini ordan alıyo... :)Ne habersiniz kızlar :) tam 4 haftadır boğazımdan bi lokma fal kırıntısı bile geçmedi.
Gümüşlü suyu bende merak etmiştim ama normal faldan su falından farklı Olduğunu da sanmıyorum ya şu nohut ateş ,bakla takla fallarına da inanmıyorum. En basiti kendimizle ilgili bireysel işlerimizde bile üşengeçlik yapabilirken falcıların her bir kişiye özel bu fal hazırlıklarını Hakkı'yla yaptıklarına inanamıyorum.çok azı bunu yapıyordur ya da kendi extra deste açanları da çok azdır .
hımm falımız özel sunum kaplarda geliyo yaninormal su falı cnm fal atarken bilgi kısmında yazıyodu gumus kasede bakıldıgı icin ismini ordan alıyo... :)
Hımm
hımm falımız özel sunum kaplarda geliyo yani,okudum sanki bi de özel günü mü ne varmış :) Serüven kötü bir falcı değil aslında anda özellikle, Baldankabak tatlım Serra ya 1 ya da 2 yıl önce baktırmıştım çıkmadı ama kadın özverili ve anlık durumlarda iyiydi sankim ama çıkmadı çıkacak gibi de değildi o zamanlar.
Sema girdimi sezon indirimine?
Cok mu iyi kiz nerde bu hatun
Günaydın ve teşekkür ederim Promar, hemen bilgi verdiğin için. Az önce telweye baktım,serüven falda görünüyordu, acaba Promarın falı yorumlanmışmıdır dedim....Çok teşekkür ederim hemen bilgi verdiğin için. Ben yarın atacağım, bugün faturamın hesap kesim tarihi:)kızlar geldi gumuslu falım acıkcası cok begendim kitaptan daha cok begendim ya bu fal daha iyi yada gunundeydi iyi baktı
cnm gecmişten bahsetmiş ama gelecek odaklı yoksa ztn sırf gelecek olsa anlayamıyorum iyi mi kötü mü diye..ben ex icin atmstm ondan bahsetmiş bir de onla gelecegimiz den işte yeni bi kişi fln da gördüTatlım Promar,sormayı unuttum ki en çok merak ettiğim buydu. Bu son gelen gümüşlü falında serüven daha çok gelecek odaklı mı,anı mı daha iyi anlattı yoksa karşı tarafın duygu ve düşüncelerini mi? Daha önce bu daha geleceğe yönelik bir faldır ,gelecekte göreceksin diye serüvenin bir kullanıcıya yaptgı yorumu okumuştum çünkü
Hımm
hımm falımız özel sunum kaplarda geliyo yani,okudum sanki bi de özel günü mü ne varmış :) Serüven kötü bir falcı değil aslında anda özellikle, Baldankabak tatlım Serra ya 1 ya da 2 yıl önce baktırmıştım çıkmadı ama kadın özverili ve anlık durumlarda iyiydi sankim ama çıkmadı çıkacak gibi de değildi o zamanlar.
Sema girdimi sezon indirimine?
yarın at ztn carsamba gunu su falı icin en iyi günmüş inş memnun kalırsın bazen birine tutan birine tutmuyo :)Günaydın ve teşekkür ederim Promar, hemen bilgi verdiğin için. Az önce telweye baktım,serüven falda görünüyordu, acaba Promarın falı yorumlanmışmıdır dedim....Çok teşekkür ederim hemen bilgi verdiğin için. Ben yarın atacağım, bugün faturamın hesap kesim tarihi:)
Hangi sitede kim bakiyor cnmkızlar geldi gumuslu falım acıkcası cok begendim kitaptan daha cok begendim ya bu fal daha iyi yada gunundeydi iyi baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?