tellwe seruvenHangi sitede kim bakiyor cnm
Of bende telweyi sevmiyorum bir sefer katlanmaya degertellwe seruven
Tesekkurler cnmtellwe seruven
Anlık durumda başarılı mıydı dersin? Fazla mı iyimserdi?
Burda begenmeyen var ama ben cok begendim hatta iki kere baktirdim daha da baktirrim gelismeler oldukca aklimda soru isaretleri oldukca yine baktiricam benim fikrim bu yondeSeruveni denemek icin telweye uye oldum hayirli ugurlu olsunfalci alim nasil dikkatimi cekti
Sende at bende sana göre atcam:))Tatlım Promar,sormayı unuttum ki en çok merak ettiğim buydu. Bu son gelen gümüşlü falında serüven daha çok gelecek odaklı mı,anı mı daha iyi anlattı yoksa karşı tarafın duygu ve düşüncelerini mi? Daha önce bu daha geleceğe yönelik bir faldır ,gelecekte göreceksin diye serüvenin bir kullanıcıya yaptgı yorumu okumuştum çünkü
İlahi LorusSende at bende sana göre atcam:))
Fazla iyimserdi canım ben Binnaz da hiç kötümser bi falcı görmedim zaten maşallah hepsi doğuştan pozitif Olumlanmış
Binanızda Lale Gül vardı bi de gül Yıldız ikisi kötümseri de söylüyordu artık yoklar sanırım.
Forumda begenenede begenmeyende olmus ama benim 2 sene önceki ilk falımdaki tepkimde "bu muydu milletin sıraya girdiği" şeklinde olmuştu. Nasıl burun bükmüşsem farklı hesaplardaki gelen fal yorumlarımlarıma bakarken o fala bakmamıştım bile. Forumdan biri sorunca baktım...Bana o falı komple çıkmış bazı yerlerdeki sapmalar haricinde.Kızlar birkerebir'e ben de fal attım ama Serüven'in kitap falına çok benziyor sanki. Yani doğru... İkisinin de bildiği çok çok önemli noktalar var. birkerebir'i deneyen var mı?
Gümüşlü falı nasıl oluyormuş ilk defa duydum daha önce öyle bir fala bakmıyordu herhalde.Forumda begenenede begenmeyende olmus ama benim 2 sene önceki ilk falımdaki tepkimde "bu muydu milletin sıraya girdiği" şeklinde olmuştu. Nasıl burun bükmüşsem farklı hesaplardaki gelen fal yorumlarımlarıma bakarken o fala bakmamıştım bile. Forumdan biri sorunca baktım...Bana o falı komple çıkmış bazı yerlerdeki sapmalar haricinde.
Neyse, o yüzden şimdi de 2 farklı hesabımdan önce tarot gönderdim, sonra da kahve. Walla ben ikisinide begendim, 2 farklı hesabımdaki fal da tutarlıydı.
Ama hayatımla ilgili bazı sapmalar vardı ki onlara takılmıyorum Mesela olayı bilmiş,kişinin ismindeki harfi bilmiş başkası,bana çok yakın biri olarak yorumlamış ama o dediği benim...
Bir de en son gönderdiğim falının sonlarına doğru, o kişinin küçükken beyaz bir kedisi veya köpeği mi varmış, nedense birden görüntü zihnimde belirmiş demiş....???Onun küçükken köpeği olup olmadığını bilmiyorum ama benim sarı renkli,cins bir köpeğim var VE falın ertesi gün benim sarı oğlum 2,5 yıldır hiç yapmadığı birşey yaptı başımıza büyük bela açacaktı neredeyse o nedenle az daha gönderecekti bizimkiler , ağla, yalvar zor vazgeçirdim.....
Ben serüveni,aylini,birkerebir ve byzmeleki çok begendim. Ama serüvenin gümüşlü falı aklımda şu an:)
Forumda begenenede begenmeyende olmus ama benim 2 sene önceki ilk falımdaki tepkimde "bu muydu milletin sıraya girdiği" şeklinde olmuştu. Nasıl burun bükmüşsem farklı hesaplardaki gelen fal yorumlarımlarıma bakarken o fala bakmamıştım bile. Forumdan biri sorunca baktım...Bana o falı komple çıkmış bazı yerlerdeki sapmalar haricinde.
Neyse, o yüzden şimdi de 2 farklı hesabımdan önce tarot gönderdim, sonra da kahve. Walla ben ikisinide begendim, 2 farklı hesabımdaki fal da tutarlıydı.
Ama hayatımla ilgili bazı sapmalar vardı ki onlara takılmıyorum Mesela olayı bilmiş,kişinin ismindeki harfi bilmiş başkası,bana çok yakın biri olarak yorumlamış ama o dediği benim...
Bir de en son gönderdiğim falının sonlarına doğru, o kişinin küçükken beyaz bir kedisi veya köpeği mi varmış, nedense birden görüntü zihnimde belirmiş demiş....???Onun küçükken köpeği olup olmadığını bilmiyorum ama benim sarı renkli,cins bir köpeğim var VE falın ertesi gün benim sarı oğlum 2,5 yıldır hiç yapmadığı birşey yaptı başımıza büyük bela açacaktı neredeyse o nedenle az daha gönderecekti bizimkiler , ağla, yalvar zor vazgeçirdim.....
Ben serüveni,aylini,birkerebir ve byzmeleki çok begendim. Ama serüvenin gümüşlü falı aklımda şu an:)
Su falının gümüş kapta bakılanıymış:) Gönderdim ben,gelsin yorumum size yetiştireceğim kızlar:)G
Gümüşlü falı nasıl oluyormuş ilk defa duydum daha önce öyle bir fala bakmıyordu herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?