Binnaz Abla

Ben simdi merakla venusun falini bekliyorum cikacak mi diye umarim cikmaz aylini bekliyorum anda bir kac sey tutturdu ama birde humayi bekliyorum ne dersiniz bunlardan kime inanayim

Seruveni denemek icin telweye uye oldum hayirli ugurlu olsun falci alim nasil dikkatimi cekti

Anlık durumda başarılı mıydı dersin? Fazla mı iyimserdi?

Fazla iyimserdi canım ben Binnaz da hiç kötümser bi falcı görmedim zaten maşallah hepsi doğuştan pozitif Olumlanmış

Binanızda Lale Gül vardı bi de gül Yıldız ikisi kötümseri de söylüyordu artık yoklar sanırım.

Venüs dediğin venüs amber mi? O bu aralar fal bakmıyor baksa da hemen alımı kapıyor diye duymuştum???

Aylin anda bende de çok isabetliydi,serüven kitap falında bana mart ayı demişti, marta doğru ya da 2 hafta daha (bekleyebilirsem....veya şöyle diyim çatlamazsam eğer 2 hafta) sonra baktırayım gümüşlü su falını diyorum. Serüvene kitap falı baktırıp çok begenmiştim.

serüvene son attığım fal çok kötüydü ama aklımı karıştırdınız kızlar bi de gümüş su mu denesem diye düşünüyorum aslında ilkaya tarot atmak istiyorum ama çok sıra var onda ve hiç ilerlemiyo gibi görünüyor beklemek istemiyorum

Sende at bende sana göre atcam:))

Sende at bende sana göre atcam:))
İlahi Lorus şu yazdığını okuduğum an kocaamaan bir gülümseme oturdu suratıma

Ya kızlar,çok tatlısınız, incesaz'ın dediği gibi "seviliyorsunuz" Şu sohbet ortamında hissettiğim samimiyet,sıcaklık yüzünden fal atsamda atmasamda fal krizim geçse de elim hep bu sayfaları tıklıyor.

Senimi kırıcam Lorus, attığım gibi falı,aldığım gibi yorumu hemen sana yetiştiricemBen senin tavsiyenle yol alıp çok memnun kalmıştım,sıra bende yahu

Kızlar birkerebir'e ben de fal attım ama Serüven'in kitap falına çok benziyor sanki. Yani doğru... İkisinin de bildiği çok çok önemli noktalar var. birkerebir'i deneyen var mı?

Lale Gül'ü çok beğenmiştim ben. Ama o da iyimser bakmıştı bana. Müge Aydın bana pembeci gelmedi pek ama o da at yarışı gibi koştur koştur bakıyo fala. Bir sürü fal alıyor 35 lira veriyoruz yani az mı? O kadar fal alacağına 4 tane al yavaş yavaş düzgün bak. Lale Gül abla çık ortaya

Kızlar birkerebir'e ben de fal attım ama Serüven'in kitap falına çok benziyor sanki. Yani doğru... İkisinin de bildiği çok çok önemli noktalar var. birkerebir'i deneyen var mı?
Forumda begenenede begenmeyende olmus ama benim 2 sene önceki ilk falımdaki tepkimde "bu muydu milletin sıraya girdiği" şeklinde olmuştu. Nasıl burun bükmüşsem farklı hesaplardaki gelen fal yorumlarımlarıma bakarken o fala bakmamıştım bile. Forumdan biri sorunca baktım...Bana o falı komple çıkmış bazı yerlerdeki sapmalar haricinde.

Neyse, o yüzden şimdi de 2 farklı hesabımdan önce tarot gönderdim, sonra da kahve. Walla ben ikisinide begendim, 2 farklı hesabımdaki fal da tutarlıydı.

Ama hayatımla ilgili bazı sapmalar vardı ki onlara takılmıyorum Mesela olayı bilmiş,kişinin ismindeki harfi bilmiş başkası,bana çok yakın biri olarak yorumlamış ama o dediği benim...

Bir de en son gönderdiğim falının sonlarına doğru, o kişinin küçükken beyaz bir kedisi veya köpeği mi varmış, nedense birden görüntü zihnimde belirmiş demiş....???Onun küçükken köpeği olup olmadığını bilmiyorum ama benim sarı renkli,cins bir köpeğim var VE falın ertesi gün benim sarı oğlum 2,5 yıldır hiç yapmadığı birşey yaptı başımıza büyük bela açacaktı neredeyse o nedenle az daha gönderecekti bizimkiler , ağla, yalvar zor vazgeçirdim.....

Ben serüveni,aylini,birkerebir ve byzmeleki çok begendim. Ama serüvenin gümüşlü falı aklımda şu an:)

G
Gümüşlü falı nasıl oluyormuş ilk defa duydum daha önce öyle bir fala bakmıyordu herhalde.

byzmelek'e baktırasım var ama anne ismi istiyor. kahve falında anne adı ne alaka anlamadım, sevgilinin adı da öyle. falcısın yaw sen ver çocuğun harflerini değil mi ama

siz vermiş miydiniz annenizin adını?

Safmıyım:)neyim, ben verdim walla anne adımı kendi adımı:)
Ona illa kahve, su vs. göndermene gerek yok bence, nasılsa hisleriyle yorumluyor tarotta açıklayıcı olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…