Binnaz Abla

Kizlar aylin bende hic cikmadi ani dahi bilemedi. Benim gibi olan var mi ? Enerjimizi benziyor deyip o kisiye cikmis falcilari deneyecegim de
Merhaba baldancigim nasılsın :) ne zamandır giremiyordum da, aylin meryem sema üçlüsü bende de hiç çıkmadı. Exle baristirdilsr hep beni ama ne gelen var ne giden. Açıkçası gelmesin de zaten. Bana selenanin fallari çıkar genelde allah günah yazması ama fal sonuçta çıkıyor demek istemiyorum ama dört tane fal attım ikisi exle ilgiliydi ve dediklerindenn bire bir yaşadıklarım oldu. Üçüncüsü başka bir konuyla ilgiliydi, gizem hatun falan hep olumlu dedi ama selena olumsuz dedi, olmadı da. Son falim bambaşka bi konuyla ilgili selenaya. Ve ilk defa olumlu. Ani ve sorduğum kişiyi süper bilmiş. Inanır misin kız kardeşi olduğuna ailesinin maddi durumuna annesine olan duskunlugune kadar bilmiş. Ama o kadar alismisim ki olumsuza, acaba pembeci mi dedim.

Şimdi kızlar sizce selena pembeci mi? Yani hiç bilgi vermediginiz sadece isim ve doğum tarihi verdiğiniz fallarda olumsuz konuşuyor mu? Daha once dediklerinden yaşadıklarım oldu ya nolur olumlu olanı da yasiyim

pembeci değil bence. bana olumsuzdu hep falları bir önceki eximle ilgili. çıktı da hepsi

Bal damladi ağzından amiiiiin canım amin inşallah en büyük duam inşallah allah nasip eder hepimize gonlumuzden geçeni
hatırlıyorum o zamanlar senle benzer dertlerimiz vardı hatta bana hep olumsuz yorum yapıyordu falcılar sana olumlu yorum geldikçe seviniyordum falan keşke bana da böyle yorumlar gelse diye düşünüyordum. olumlu olmadı mı o durumlar

Hayır pembeci değil ama her falı değişiyor azıcık sanki.

Yok be canım, olmadı. Zaten o kadar inanmiyordum ki o olumlu f allara, önüme gelene pembeci diyordum kiziyordu burdaki arkadaşlar. Ama ınan yollar öyle bi ayrıldı ki. En son bi helallik aldık birbirimizden. Farklı farklı şehirlere hayatlara suruklendik. Ama unuttum, yaşandı bitti diyorum napiyim. Sen nasılsın, sen hala aynı şeyler için mi fal baktiriyorsunvar mi değişen birşeyler?

Canimmm iyiyim sen nasilsin hosgeldin :)

Bence selena pembeci degil hissettigini soyluyor ama bana hic hissedemedi hep olumluydu ama olmadi. Onceki icin atmistim ona 2 3 defa hic cikmadi.

Bana sema cikiyor, semaya atacagim yine. Gizem hatun da tutarsiz bende ilk fali baska ikincisi baska ama spmut seylerde mesleki anlamda mesela harika, tanidigim biri mi forumdan diye dusunuyorum hep. Isi gizem hatun bildi 1,5 aya ise girersin dedi 1 2 haftaya girdim

yok benim de bitti o olay tamamen. selenanın dediği zamanda sevgilisinden ayrıldığı gibi döndü bana. ama tamamen boşluktan, can sıkıntısından olan bi geri dönüş. selenaya tekrar attım aynen tahmin ettiğim gibi gördü durumları, ciddi olmadığını vs. sonra bana evcil hayvanı olan biriyle birlikte olucağımı söylemişti. cidden öyle biriyle tanıştım. çok sevdim falan derken onla da ayrıldık 1 buçuk ay önce. şimdi onun için atıyorum. bu sefer kime attıysa olumlu konuşuyor. ocak sonu şubat başı barışma görüyorlar ama nedense inanamıyorum

Hosbulduk canim benim nasil olayim iste donup dolasip fallara kaptiriyorum kendimi ama sema ve gixem hatun hiç çıkmadı bana ya, allahtan çıkmadığı için kahrolacagim şeyler değildi de çok uzulmedim. Demekki senin enerjin tutmus. Hayirli olsun bu arada isin
insallah da dedikleri gibi olur canim nasipse oluyor, degilse olmuyor artik hep boyle düşünüyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum. Bak evcil hayvanı olan biri demiş ya sana, bana da hep tip alanından hitabeti kuvvetli biri dedi eski fallarimda. Ve son falimi baktirdigim adam tip alanından gerçekten. Bunu da bildiği şeylere ekleyebiliriz selenanin ama dediği ilişki başlar mi, bilmiyorum suan karşı taraftan öyle bir adım YOk ne yazıkki. Bana da iki vade verdi şubat ortasina denk geliyor. Bakalım artık ikimiz de şubatı bekliycez demekki allahtan az kaldi

bekliyoruz bakalım şubatı ama bu sefer benim herkes bom diye patlıycak gibi hissediyorum senin inşallah dilediğin gibi olur

Evet ya Gizem Hatun'a ilk 1,5 ay attım 3 kez üçünde de bekle dedi. Hatta bilsen ki bu ilişki bitmiş beklemeyeceksin, ben herkese bekle demem bekle dedi. Aynen bir çok şeyi bildi ağzım açık kalmıştım. Sonraki fallarda annesi ona birini bulmuş gelmiycek dedi

Gelecek tekrar ayrılacaksınız dedi ilk falda. Sonraki fallarda bekleme gelmeyecek dedi.
çok üzülüyorum böyle şeylere bazen bana da gelse bile ilişki başlasa bile tarzı cümleleri oluyor ama gelecek demedi hiç. Ay çok korktum şimdi tekrar fal attım olmayacak demez inşallah. Gerçi allahın bileceği iş ama benim feci enerjim tutuyor selenayla

iki gün önce gizem hatuna fal baktırdım, yeni bir üyelik açtım, sorum ise tek cümlelik bir soruydu, kahve attım. nasıl bu kadar bildi onu anlamadım beni tanımıyor, ilk defa attım, ismim farklı, mailim farklı bir kahve fincanının resminden nasıl bu kadar bilebilir şaşırdım. hayır niye şaşırdım eğer gercekten düzgün baktıysa bu geleceği de çıkabilir demektir ondan sevinçliyim özetle anda gayet iyiydi. umarım gelecekte çıkar.

Fal kardeşliği:))

Gizem hatunun ilk falı bende de çok iyiydi yarısı çıktı hatta. Ama ikinci falda tersini söyledi kızlar ben gizem hatun a güvenmiyorum açıkçası sesli bakmadıkça atmam.
İkinci fal için nisan dedi. Nesibe,Aylin,Vanga,Serkan Tek, Sema mart - nisan dedi bence toplu bir patlama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…