Ha bence canım(tabiki bu benim cümleden anladığım)sen ocak ayında zaten kesin olarak bi ilişkiye başlıcaksın sorduğun insanla . Ancak başka bir kisininde şansı olabilir,ihtimal dahilinde yani.Ama tabi en doğrusunu Rezzan abla bilir.
Ne yapalım çekelim mi diyeceğim ama tellwede doğru dürüst kim varki?Ama ayıp hakikaten hayır madem bakmıyacaksın insanları niye oyalayıp zamanlarını yiyosun.Bence bakmayacak zaten kartlari cekeli bir hafta oldu ne anlami kaldiki yazik.20.tl ye
Banada bi kişi için hem iyi hem kötü yanlarını söylemiş.Ama o kadar dengelemişki anlamamıştım o insan benim için yararmı zararmı?aynennn aynennn banada öyle oldu 2 kişi var biri eski biri yeni ama hangisi olacak anlamadım bende:)))))))))
Ne yapalım çekelim mi diyeceğim ama tellwede doğru dürüst kim varki?Ama ayıp hakikaten hayır madem bakmıyacaksın insanları niye oyalayıp zamanlarını yiyosun.
Son dakika...Hergün aldığı tek bir fala bizi şükreder hâle getiren tatlıcadı bugün o bir falıda almadı.Kendisine teşekkürler sevgiler..
Tabi canım başka sitede olsa bende çekmistim.Burda olan bir kişi var düzgün onlarıda denedim zaten.aynen öyle madem bakmıycan niye fala açıyorsun o zaman telwede kimseolmması sorun ya zaten diğer sitelerdeolsa alternatif çok ben buakşamdaha bekleyip çekeceğim daha öncede başıma geldi 2 hafta sonra çektim
benceo fal hiçalmadı çünkü alsayorumda olur ama saygısızlık sonuçta para ödüyoruz o zaman yaz geriçekin diye
Banada bi kişi için hem iyi hem kötü yanlarını söylemiş.Ama o kadar dengelemişki anlamamıştım o insan benim için yararmı zararmı?
evet canım olumlu olumsuz yönlerini söylemiş ama hayırsız biri değil senin için demiş ah birde kesin konusmuyor varsayımlar üzerinden gidiyor ama falıma başlamadanda belirtmiş ben kesin konusmam diye ama yorumlarında hangisi tahmin hangisi suanki durumla gerçek ayırmakta zorlandım(((
eğer kesin konuşmamışsa, olayların netliği konusunda bir şey görememiştir. Bazıları ya olur der, ya olmaz der net ifadeler kullanır., tarih verirler. sana dokuz doğurturlar.. Zamanla kullandıkları net ifadelerin çuvalladıklarınıda görürüz tabi.
Kızlar moralman olarrak bitmiş durumdayım, az önce dibe vurdum.Güne kahve falıyla başladım, bakanlar resmen içimi açtılar. Sonra Açelya ya tarot baktırdım ve ses kaydını şimdi dinleme olanağım oldu.
Açelya ya bir önceki baktırdığımda adamın hayatındaki karmaşa bitene kadar uzak dur, sakın yaklaşma, irtibatı kes demişti. Bugün kader değişmiş ve kartlar değişmiş, bu işin o zaman olacağı varmış ama artık yok, adam başka birine bağlanmış , sen yeterince belli edememişsin dedi, boşuna bekleme dedi.
Ölüyorum sanırım kızlar, nefes alamıyorum. Ruhum sancıyor gerçekten, dayanamıyorum.
Kızlar moralman olarrak bitmiş durumdayım, az önce dibe vurdum.Güne kahve falıyla başladım, bakanlar resmen içimi açtılar. Sonra Açelya ya tarot baktırdım ve ses kaydını şimdi dinleme olanağım oldu.
Açelya ya bir önceki baktırdığımda adamın hayatındaki karmaşa bitene kadar uzak dur, sakın yaklaşma, irtibatı kes demişti. Bugün kader değişmiş ve kartlar değişmiş, bu işin o zaman olacağı varmış ama artık yok, adam başka birine bağlanmış , sen yeterince belli edememişsin dedi, boşuna bekleme dedi.
Ölüyorum sanırım kızlar, nefes alamıyorum. Ruhum sancıyor gerçekten, dayanamıyorum.
Evet Rezzan abla iyi hoş ama öyle bi durum herkeste var.Hepimizi muallakta bırakmış birazcıkta olsa.evet canım olumlu olumsuz yönlerini söylemiş ama hayırsız biri değil senin için demiş ah birde kesin konusmuyor varsayımlar üzerinden gidiyor ama falıma başlamadanda belirtmiş ben kesin konusmam diye ama yorumlarında hangisi tahmin hangisi suanki durumla gerçek ayırmakta zorlandım(((
Yapma Cherry'm.Falı hepimiz ciddiye alıyoruz ama bu kadar olmamalı.Ne olur bu kadar üzülme.Falcıda insan sonuçta yanılmış olabilir.Madem kader değismiş demiş o kader belki tekrar değişir ve o kişi alın yazın olur.Bide Cherry'cim sen son günlerde çok aşırı baktırır oldun .Bu sana inşallah teselli verir bak bana falsepetindeki Ilkay Gür söylemişti"aynı niyete çok sık tarot açtırırsan kartlar sapıtır doğru yanıt vermez"diye.Cherry'm senin bi haftada kaçıncı fal oldu?Ne olur biraz ara ver sakinleş bi .Kendini dinle biraz.Bu kadar üzülme lütfen.İnan düzelicek bak görürsün demişti dersin.Kızlar moralman olarrak bitmiş durumdayım, az önce dibe vurdum.Güne kahve falıyla başladım, bakanlar resmen içimi açtılar. Sonra Açelya ya tarot baktırdım ve ses kaydını şimdi dinleme olanağım oldu.
Yapma Cherry'm.Falı hepimiz ciddiye alıyoruz ama bu kadar olmamalı.Ne olur bu kadar üzülme.Falcıda insan sonuçta yanılmış olabilir.Madem kader değismiş demiş o kader belki tekrar değişir ve o kişi alın yazın olur.Bide Cherry'cim sen son günlerde çok aşırı baktırır oldun .Bu sana inşallah teselli verir bak bana falsepetindeki Ilkay Gür söylemişti"aynı niyete çok sık tarot açtırırsan kartlar sapıtır doğru yanıt vermez"diye.Cherry'm senin bi haftada kaçıncı fal oldu?Ne olur biraz ara ver sakinleş bi .Kendini dinle biraz.Bu kadar üzülme lütfen.İnan düzelicek bak görürsün demişti dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?