Binnaz Abla

bence yazar burda şunu demek istiyorsen ocak ayında kesin bir ilişkiye başlayacaksın biriyle ama bununla olmayadabilir.bunun da şansı var ahahah

Bence bakmayacak zaten kartlari cekeli bir hafta oldu ne anlami kaldiki yazik.20.tl ye
Ne yapalım çekelim mi diyeceğim ama tellwede doğru dürüst kim varki?Ama ayıp hakikaten hayır madem bakmıyacaksın insanları niye oyalayıp zamanlarını yiyosun.

nazenin kerimovaya baktıran var mı? pofff baktırmak istemiyorum artık, ama sormadan da edemiyorum

aynennn aynennn banada öyle oldu 2 kişi var biri eski biri yeni ama hangisi olacak anlamadım bende:)))))))))
Banada bi kişi için hem iyi hem kötü yanlarını söylemiş.Ama o kadar dengelemişki anlamamıştım o insan benim için yararmı zararmı?

Son dakika...Hergün aldığı tek bir fala bizi şükreder hâle getiren tatlıcadı bugün o bir falıda almadı.Kendisine teşekkürler sevgiler..

Ne yapalım çekelim mi diyeceğim ama tellwede doğru dürüst kim varki?Ama ayıp hakikaten hayır madem bakmıyacaksın insanları niye oyalayıp zamanlarını yiyosun.

aynen öyle madem bakmıycan niye fala açıyorsun o zaman telwede kimseolmması sorun ya zaten diğer sitelerdeolsa alternatif çok ben buakşamdaha bekleyip çekeceğim daha öncede başıma geldi 2 hafta sonra çektim

aynen öyle madem bakmıycan niye fala açıyorsun o zaman telwede kimseolmması sorun ya zaten diğer sitelerdeolsa alternatif çok ben buakşamdaha bekleyip çekeceğim daha öncede başıma geldi 2 hafta sonra çektim
Tabi canım başka sitede olsa bende çekmistim.Burda olan bir kişi var düzgün onlarıda denedim zaten.

benceo fal hiçalmadı çünkü alsayorumda olur ama saygısızlık sonuçta para ödüyoruz o zaman yaz geriçekin diye

Hayır bakmıyosan hiç çevrimiçi yapmazsın kendini.Yarın siteye yazıcam bakalım ne cevap gelicek ?Olmadı çekicem bende.Memnun kalırmıyız kalmazmıyız oda ayrı bi soru.Belkide bunumu bekledik diyeceğiz.Artık onun kredisiyle baktırırız birilerine.Ya hata bende ama yine tellwe ye güvendim.

Banada bi kişi için hem iyi hem kötü yanlarını söylemiş.Ama o kadar dengelemişki anlamamıştım o insan benim için yararmı zararmı?

evet canım olumlu olumsuz yönlerini söylemiş ama hayırsız biri değil senin için demiş ah birde kesin konusmuyor varsayımlar üzerinden gidiyor ama falıma başlamadanda belirtmiş ben kesin konusmam diye ama yorumlarında hangisi tahmin hangisi suanki durumla gerçek ayırmakta zorlandım(((

eğer kesin konuşmamışsa, olayların netliği konusunda bir şey görememiştir. Bazıları ya olur der, ya olmaz der net ifadeler kullanır., tarih verirler. sana dokuz doğurturlar.. Zamanla kullandıkları net ifadelerin çuvalladıklarınıda görürüz tabi.

evet net zamanlar vermemiş bende artık fal baktırırsam sadece rezzan ablaya baktıracagım..gercekçi en azından

Kızlar moralman olarrak bitmiş durumdayım, az önce dibe vurdum.Güne kahve falıyla başladım, bakanlar resmen içimi açtılar. Sonra Açelya ya tarot baktırdım ve ses kaydını şimdi dinleme olanağım oldu.

Açelya ya bir önceki baktırdığımda adamın hayatındaki karmaşa bitene kadar uzak dur, sakın yaklaşma, irtibatı kes demişti. Bugün kader değişmiş ve kartlar değişmiş, bu işin o zaman olacağı varmış ama artık yok, adam başka birine bağlanmış , sen yeterince belli edememişsin dedi, boşuna bekleme dedi.

Ölüyorum sanırım kızlar, nefes alamıyorum. Ruhum sancıyor gerçekten, dayanamıyorum.

yapma canım benim ya (( durmadan fikir değiştiren falcılara göre mi hayatını yönlendireceksin ? yok neymiş de kartlar değişmiş, kader değişmişmiş.. hem gün doğmadan neler doğar.. bugün şer gördüklerinden yarın hayır gelir yapma..

cherry açelya bana da çok olumsuz konuştu.o falı dinleyemedim bile bir daha.2 gün etkisinden kurtulamadım.lütfen sakin ol.

Evet Rezzan abla iyi hoş ama öyle bi durum herkeste var.Hepimizi muallakta bırakmış birazcıkta olsa.

Yapma Cherry'm.Falı hepimiz ciddiye alıyoruz ama bu kadar olmamalı.Ne olur bu kadar üzülme.Falcıda insan sonuçta yanılmış olabilir.Madem kader değismiş demiş o kader belki tekrar değişir ve o kişi alın yazın olur.Bide Cherry'cim sen son günlerde çok aşırı baktırır oldun .Bu sana inşallah teselli verir bak bana falsepetindeki Ilkay Gür söylemişti"aynı niyete çok sık tarot açtırırsan kartlar sapıtır doğru yanıt vermez"diye.Cherry'm senin bi haftada kaçıncı fal oldu?Ne olur biraz ara ver sakinleş bi .Kendini dinle biraz.Bu kadar üzülme lütfen.İnan düzelicek bak görürsün demişti dersin.

aynen katılıyorum.cherry bir ara bende böyleydim yazın günde 3 fal attığımı bilirim falsepetine.tatilde millet güneşlenirken ben lobide fal bekliyordum,fal gönderiyordum.biri bişey söylüor diğeri onun söylediğinin 180 derece zıttını söylüor.

herşeyden öte kendin ne hissediyosun bu olayla ilgili en öenmlisi bu bence.Çünkü bizi yanıltamayacak olan tek şey iç sesimiz.

Cherryyyyyyyy ! Yapmaaa fala bagllanma bu kadar .. Ne olcagini onlar bilemez senin sordugun soruya göre salliyabiliyorlar .Sakin ol biraz iyi düsün .Olcagi varsa ki olmiycak bisiyde degil illaki bi sekilde yollariniz kesi$ecek ..O zaman olacaktida neden $imdi olamiyor cok sacma ne bu böyle yap-boz oyunumu bugün olcakti ama elimizde kalmadi der gibi... her i$in bir olur yani vardir.Bu adamin sana ilgisine sen eminsen neden olmasin..Fallardan bekler olduk mutlu haberleri gercek hayati unutuyoruz oysa hayatimizda yolunda gidebilcek $eyleride sanki bu fallarla bozuyoruz yaada aklimizi kari$tiriyoruz bunlarla.üzme kendini hic degmez

Kizlar bu ucunede baktirdim ilkay gurden memnun kalan yada bisey dicek olan varmi kendisi ustun koru konusmus benim ona sordugum sey disinda gep olumsuzzz hep olumsuzz sozleri,esrer kirada oyleee bu ucunun dedikleri cikan varmi acelyaya gelince ilk falinda ben aglama krizine girmistim gunlerce cikamadim o durumda ikincisinede korka korka yolladim bakalim ne dicek diyee bu seferde o zaman cok tarot baktirmisin ondan olmus oylee kartlar simdi iyi duzelcek dedi gersey ama onceki falda demedifi sey kalmamisti bosverrmiylrx ama falciyida kendimee cook kiziyorummm bu ucu benum sinirimi bozdu belki olumsuz konustular diye mi bilmiyorum ama benim favorum melek,nesibe ve rezzan abla ucude olumsuzda soylese icini rahatlatiyo insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…