Binnaz Abla

gizem hatun ikinci falda bende de degismesi var. O kadinin varliklari var ve somut seyleri cok iyi bilmesi var. Fakat karsi kisinin duygulari dusunceleri bilemiyor. Hayat bunu cikariyor karsima ben anliyor. Ikinci falda da tersini soyleyip ama yine karsi tarafin dusunceleri bilemiyor.

Ama is konusunu biliyor. Duygu dusunceler konusunda bilemiyor, isi bilmesi var. Kisaca ben diyor ask icin pek guvenmeyin ama is gibi baskasinin dusuncelerine dalmayacagi seylerde siz var denemek.

Famagillere selam olsun, davaniz davamizdir, dilinizi izinizi yasatacagiz !

Ay bu Gizem hatunda da var bişiler bende de fena değildi 2 kere baktı farklı hesaplarla

Selena yı ben severim her defasında da beni şaşırtmıştır ama Benazir in dediği gibi bi falda Israrla üzerinde durduğu bir şeyin diğer falda yine isabetli ancak farklı şeyler söylüyo.gerçi durumlar değişiyor anlıyorum ama bilemiyorum bi de şey ya yemin falan etmedim Tövbe de ama böyle bir hissizlik var üstümde sizde var mı? Ne fal isteği ne böyle yenilik isteği

Valla ben de aynen böyleyim tükendim galiba.
Olumlu fallar çıkmayınca koy gözüne gitsin cherry sana bir şey olmasın moduna girdim.

Valla ben de aynen böyleyim tükendim galiba.
Olumlu fallar çıkmayınca koy gözüne gitsin cherry sana bir şey olmasın moduna girdim.

Hem fallardan ötürü hem giden ve harcanan maddi manevi kayıplardan ötürü ya da ne bileyim cherycanom anlıyorsun .yani mutlu değilsin mutsuz değilsin,tepkisizlik olayı hakim bende artık saçımı boyatcam aman diyorum yarın kuzenimin kınası var mecburiyetten hissi var, herkesin güldüğü şeyler koşuşturduğu şeyler sanki boş geliyo sanki yıllar geçmiş de ben başka bi boyuta geçmiş gibiyim :)))

Az zamanda çok işler mi yaptık ,hızlı koştuk çabuk mu yorulduk ya da erken mi büyüdük bilmem

Bende fal isteği yok da yenilik isteği çok. 2 kilo vermişim. Paraya kıydım yarım ay postiş siparişi verdim. Depresyona girip kestirmiştim belime kadar olan saçlarımı kısacık. 70 cm lik postişim gelsin yine uzun saçlı hatun olucam

Hanımlar selamlar,
Serken tek e daha önce baktırmıştım ilk falı çıkmıştı, daha sonra aynı heseptan birkaçkez daha baktırmıştım; neyse geçen misafir hesaptan adımı bile söylemeden
attım , aynı şeyleri söylemiş şaşırdım valla. Bence dürüst bir falcı. En azından online baktırdığım bin tane falcıdan daha dürüst ve puan kaygısı yok. Bir de selena tam çıkmasada dürüst.

Ya ben Serkan Tek'e ilk fal attığımda hanımefendi sizin birşeyleri anlamama durumunuz var, beyefendi başka bir hanım ile mutlu, beyefendinin mutlu olduğunu ve dönmeyeceğini göreceksiniz dedi. Sonraki fallarında pişman olacak gelecek sen istemiycen dedi. Acıdı da baktı müdavimi oldum diye yumuşattı mı nedir anlamadım ama tuhaf bir şekilde ne zaman fal atsam içinde bulunduğum durumu aynen bildi. Yani beni çok net biliyor ama karşı taraf konusunda emin değilim. Teyit edemiyorum.

işte karşı tarafın hislerini de tam olarak bilse o paraya değil daha fazla ücrete bakarmış gibi geliyor..benim öyle bir özelliğim olcak ki oohoooovvv baya fiyatda uçardım..ama tabi bu benim :) iyi ki de fal bakamıyorum isabet olmuş

Kendimi güzelleştirip, Mart sınavına sağlam çalışacağım. Güzel ve başarılı iş kadını olup, çalıştığı şirketi satın alacağım. Kınalı Yapıncak filminde Hülya Koçyiğit, Aliye Rona ve oğlu Ediz Hun'a öyle yapmıştı ya... Ben o ezdiğiniz fakir ama gururlu kızım diyeceğim. Üff ne fantezi kurdum

Serkan garip bunu hep söyledim ilk falı alakasızdı yok kararsız ve bağımsız bi ruhum varmış da beyefendi aslında iyiymiş de karar vermek benim açımdan hiç kolay olmayacakmış vs vs, ama sonraki fallarda farklı hesaplarda ne karttan ne fincandan bilinmeyecek şeyleri bildi ve bi olayın sebebini sadece SEma ile aynı şeye bağladı bilemiyorum inşallah dürüst bi Falcıdır Inşallah soyadı gibi tektir ama hiç emin değilim sanki piyasada yazılı bakan hep aynı kişilermiş gibi geliyo

Benim fal yorumum 3'e ayrıldı. Falcıların bir kısmı bunalıma girmiş dedi bir kısmı annesi ayırmış dedi(yüzyüze baktırdıklarım dahil), bir kısmı da yeni birinden hoşlanmış dedi. Bu ne be :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…