Binnaz Abla

Ben de ilk falından hemen sonra başka bi hesapla gönderdim orada takma isim kullanmıştım. Çok farklı yorum yapmıştı. Ama kendi ismimle attığım fallarda beni gerçekten biliyor. Kız kardeşim ve bi arkadaşımın fal dünyası ile alakası yok onlara da baktı daha kardeşimin hamile olduğunu kendi bile bilmezken hanımefendi sizin karnınız büyüyor dedi.arkadaşım da şu an görüştüğüm kişi ile olacak mı dedi adam da olmayacak dedi cidden aynı ay ayrıldılar. Ay çok ikilemde bıraktı.

Bu
sadece sana özel değil canım bence klasik ilişki yorumumun eğer über üst bi hissiyat yoksa Bunalım ,iş yaşamı karmaşası ,ailevi baskılar ve araya giren afet ü devran Neriman olur bitane :)

Bu

sadece sana özel değil canım bence klasik ilişki yorumumun eğer über üst bi hissiyat yoksa Bunalım ,iş yaşamı karmaşası ,ailevi baskılar ve araya giren afet ü devran Neriman olur bitane :)
Annesinin beni istemediğini biliyordum ama ayrılırken sordum annen mi dedim yok değil annem artık karışmıyor ben seni sevmiyorum artık dedi ama 1 ay sonra arkadaşıma Benazir onu sevmediğimi düşünsün daha kolay unutur felan demiş. Ne adamı anladım ne de falları.

Anneden dolayi gelememe. Buna seni sevdim ama beni öldü bil durumu deniyor
Ben artık onu sevmiyorum. Sadece içimde kin var. Hala geçmedi, bakalım ne zaman geçecek. Sevmediği için,bunalımda olduğu için,başka kız için ya da annesi için ayrıldıysa hiç bir türlü adam değil.

Beni sağlam biliyor an konusunda karşı tarafı teyit etmek zor.

Karşı Tarafın Dediğin gibi teyitini bunlarla yapmak çok zor ama karşı tarafın aklını okumak düşüncesini falan bilmeyi Venüs ,selena, İlkay bi de kimdi ya birisi ha nesibe yapıyo asenat ı dememiştim Chat falda ama çok etkilemedi beni belki yine kişilerim karıştı Ğı içindir

Aha bana olumsuz konuşanların hepsi :))

Aha bana olumsuz konuşanların hepsi :))
Bunlar da bana dobra yapanlar o yüzden dürüstlüklerine inandıklarım bi de şunacım vardı ama yok gerçi son dönüşündeki falı değil de öncekiler çok iyiydi ..

Kizlar nesibe cok mu karisik anlatiyor ben dinledim falima sonuna geldigimde resmen. Hic bisey anlamadim.. Benle mi enerjisi tutmadi acaba yoksa sizde de boyle ne dedigini aanlatmaya calistigi seyi anlaamadiginiz oldu mu??

Ne atmıştınız Serkan'a? Ben de geçenlerde katina attım fena değildi gibi. Gelecek beklemede umarım çıkar olumlu konuştu zira=)

Ya hepsi iyi biliyor, ya hepsi sallıyor o zaman. Ortak zaman vermeleri güzel bence çıkma ihtimalinin yüksek olduğuna delalet. Hayırlısı olsun=)

Ya bisey diyim mi belki bu daha once biri fark etti mi hatirlamiyorum ama bencee Serkan Tek cok fena Fama ya benziyorr
Bunu forumda daha önce diyenler vardı.Hatta Semayı da ekliyen olmuştu o listeye. Sen nelerini benzettin,gerçi ben 2sinede fal atmadım o nedenle yorum yapamayacağım

şöyle söyliyim, aslında birkaç kişi bu. farkedilmesin diye de birinde hanım efendi, bey efendi ile kafa karıştırıyor. diğerinde de devrik cümle ve türkçe bozukluğuyla farkedilmemeye çalışıyor. Aslında fal bakımı aynı. bu benim görüsüm tabi. ama korkarım bu iki kişiyle sınırlı değil.
ha bir de şöyle bir durum var, ücreti fazla olanda fal yazımı daha uzun ama cümle devrik önemli değil. fal yazımı daha kısa ama hanımefendiyle belli bir kotayı doldurmuş üc bes tesbit var yerinde ve tutarlı..düşündükce daha fazla benzetiiyoruummm capella79

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…