Binnaz Abla

Sema ya 1 puan verip de soru bolumunden solediginin tersini yaşadım dedikten bi gün sora Serkan'a fal attım Sema ya soledigim şeyi bana solemisti :) ben baya oldu üç ay en az yazmistim ikisinin aynı kişi olduguna eminim diye ha bi de Cemile başaran o da iki sitede fal bakıyor bence ama kim bilmiyorum benim konu biraz ayrintili ayni ayrintiyi falinda vermiş ama yemedim :) soruda ısrar edince falda baktigini degistirdi bir verdim ben de o bilinen falcı çok eminim ben

Kizlar nesibe cok mu karisik anlatiyor ben dinledim falima sonuna geldigimde resmen. Hic bisey anlamadim.. Benle mi enerjisi tutmadi acaba yoksa sizde de boyle ne dedigini aanlatmaya calistigi seyi anlaamadiginiz oldu mu??
al benden de o kadar... ben de hiç birşey anlamadım falından.. ne anlık durumda bişey var ne gelecek? yani sonuçta laf kalabalığı oldu.. keşke yazılı baksaymış

al benden de o kadar... ben de hiç birşey anlamadım falından.. ne anlık durumda bişey var ne gelecek? yani sonuçta laf kalabalığı oldu.. keşke yazılı baksaymış

Falimin hepsi giris cumlesi kapanis vedalasma cumlesinden olusuyor.gelisme bolumunde de tek hatrladigim duygu dusunce vee hisler surekliii bu kelimeleri kullanmis ama oznesi nerde yuklemi nerde kimin hissi ne oluyoor anlamadim.. An ile ilgili seyler ve gecmis de duymak istyordum neden olmus ne dusunmus benle ilgi ama bulamadim.. Begeneni cok demek ki enerjisi bizle tutmadi.. Ilkay a fal attim bakalim eger internet bulur da yuklerse sisteme okuycam 15 gun olacak.. Oyle bi problemi varmis face de yazmis. Son umudum ) Gizem cok daha iyiydi ani bayaaa soyledii benim yasadiklarimi dusuncelerimi cok iyi anlatti aslinda karsidakiyle de ilgili sanki bildi ama herkesin iyi dediklerine bi baktirasim var emin olmak icin.. Tatmin ediciydi gizem bence.

gizem nerdeki gizem? nesibe benim için de devamı olmaz. keşke biraz net cümleler kursa, yeteneklidir eminim ama belki de biz anlamadık.. orda da puanım birikti falsepetinde ama adam yok. var mı tavsiye ordan?

Ben bişey sorcam Selena ya çok baktiranlara şimdi Selena bana bi konuyla alakalı hepp aynı şeyi soluyo süreç uzuyor ama zaten uzaması gereken bi süreç hemen olcak bişey değil yani 4 vakit demişti halen çıkmadı şimdi bi şeyi ısrarla solerken sora sora degistirdigi oldu mu? Mesela aynı konu için bakıyor ama ek yeni seler de soluyo tabi halen çıkmadı ama yani istikrarı bozduğu falı degistirdigi oldu mu çok baktiranlara soruyorum?

emine hakkında ayrı anket yapmak istiyorum kaç kişiye ttutmuş kaçına tutmamış diye bendeki bazı anlık durumları şak diye biliyor ya hayret ediyorum

emine hakkında ayrı anket yapmak istiyorum kaç kişiye ttutmuş kaçına tutmamış diye bendeki bazı anlık durumları şak diye biliyor ya hayret ediyorum
Soru kisminda sordum anlamadigim yerleri belki yanitlar yetenekli belli cumleye dökmekte sknti var gibi geldi..cumlenin basini tamm anliyorum diyorum ortasinda kaciyor yine Gizem hatun benim hislerimi birebir soyledi karsidakinin de dogru olabilir pembe tablo cizmedi senin duygularin daha yogun dedi o seni kaybettiginin su an farkinda bile degil dedi Gelecek de soyledi ama bakalim cikacak mi kismetin bu adam gibi dedi ama ayni sorunlar tekrar cikabilir huyu bu dedi bakalim .. emine bir yolun vardaki mi? Ani karsinin dusuncelerini iyi biliyor mu sende?

aynen dediğin gibi, nesibe cümlenin başına başlıyor sonrasında sonu kaçıyor ipin.. ben hiç ama hiç anlamıorum. soru kısmında tekrar sordum ama yine olmadı gibi. neyse seveni bol, yine hemen dolmuş şimdi baktım da.

gizem bende ne derece iyi bilemiyorum. benim fallar genelde tecrübe aktarımı gibiydi. emine de bendeki anlık durumları çok iyi biliyor ama karşıyı bilemiorum. o nedenle merak ediyorum sonunda falı çıkan var mı?

Ben rastlamadım canım ben de sordum hatta burada ama hiç bi falı için öyle aylarca beklememe gerek kalmadı hepsi kısa vadede çıktı sanırım bu son falı istisna olacak

Ben rastlamadım canım ben de sordum hatta burada ama hiç bi falı için öyle aylarca beklememe gerek kalmadı hepsi kısa vadede çıktı sanırım bu son falı istisna olacak
Yok anlık şeyler çıktı ama benim esas konuyla alakali hiç degistirmedi hep ayni seyi soyledi zamanla değişir mi acaba diye dusundum

Yok anlık şeyler çıktı ama benim esas konuyla alakali hiç degistirmedi hep ayni seyi soyledi zamanla değişir mi acaba diye dusundum
Olumlu muydu, bana bütün fallari olumsuzdu ve hepsi çıktı. Ilk defa olumlu bi şey söyledi ama durum o kadar olumsuz ki, çıkar mi bilmiyorum

Benim için olumlu ama son gunlerde dusunuyorum da bizim istedigimiz şeyler acaba olumlu mu? Yani ben çok istiyorum ama acaba sonu ne olur? Baya felsefik cvp verdim ama :) genel olarak olumlu istediğim seylerdi

Benim için olumlu ama son gunlerde dusunuyorum da bizim istedigimiz şeyler acaba olumlu mu? Yani ben çok istiyorum ama acaba sonu ne olur? Baya felsefik cvp verdim ama :) genel olarak olumlu istediğim seylerdi
Sonunu allah bilir ama inşallah hayirlisidir, hayırlısıyla olur canım tez vakitte insallaaah

Valla canlarım bilmiyorum ki 1 milyon tane fal baktırdım hüma filan popiler olanlar kim onlar işte tellwesi ayrı fal sepeti bilmem nesi ayrı. En azından 20 tl ye güzel yorumlar aldım, en azından çıkan bir falı oldu. Eski biri vardı, hüma, haleh, meryem, kimler kimler, evlendirdi beni hele hümaya iyice gıcığım hikaye gibi bir fal yok kaderin yok girişin var çıkışın yok dedi 35 tl bir de; baktırdığım adam evleniyor , yani sen kimsin de kaderi bilecen, anlık yorum iyiyse ben tatmin olurum geleceği Allah bilir hanımlar. Online da şuana kadar Serkan tek benim için çıktı, bir de selana bu eskisiyle olmayacağını söyledi. En azından dürüstler uydurmuyorlar.

Kizlar nesibeye anlamadigim yerleri sormustum anlamadigimi soylemistim soru kisminda. cok guzell aciklamis resmen yazili fal olmus uzunn bi cevap cok daha anlasilir ani anlatmiss gelecek de soylemis tarih bile vermis. Sasirdim cevap bolumunu okadar uzun tutmasina severek yaptigi belli isini.. Hemen sinirlendigim icin uzuldum simdi bakk bakalim cikacak mii

Canim bende sildim butun sitelerdeki hesaplarimi,
Sonra kontrol ettigimde binnazdaki hala aktifti.
Bide mail atmislardi, uyeliginizi isteginiz uzere iptal ettik diye.
Ayyy iyice sapıtmıştım, maddi manevi zarar, özellikle Aylin'e takmıştım
Şimdi miss....Kuzum seninle enerjimiz tutuyodu sanırım Burcu'muzdan dolayı boğa
Son Zaman'larda Selena beni çok şaşırtıyor, sen de nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…